Vopsire logan, intrebare - vopsire cu pensula, se poate?
![]() ![]() ![]() |
Vopsire logan, intrebare - vopsire cu pensula, se poate?
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
cat de nebun sa fii sa-ti bati joc de un logan fie el si din 2004....nici pe trabant nu dadeam cu pensula,eu zic ca asta-i la misto pe dc !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
nucsoara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 January 08 ![]() |
gata am teminat lucrarea.
maine pun poze. a iesit neasteptat de misto ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B.95.MDF
Laureat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
a iesit un kakat.
plimba bre ursu cu vrajelile astea de 3 lei cincizeci, ca poate nu toti suntem atat de prosti pe cat crezi tu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Sony?!...
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu, doar un mistocar wanna be.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu o sa pot dormii de nerabdare sa vad pozele
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
- B-xx-JPA
2009 Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va ia asta de prosti care puneti botu' la aiurelile lui. Face caterinca, macar de era facuta cu gust...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Si dupa tine care crezi ca a pus botu istetule ?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
|
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ti se pare
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
kikked |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Opel Vectra 1.8 - 140cai
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
parca era logan
![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
- B-xx-JPA
2009 Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Mah, initial eu l-am crezut in stare. Am mai auzit de genii d'astea care au vopsit masinile cu te miri ce unelte. Mai ales daca esti genul naiv si te iei dupa orice "mester" vopsesti al dracu si cu bidineaua din par de proc. Dar uitandu-ma pe topicurile lui anterioare mi-am dat seama ca tipul este un mistocar penibil si fara talent. Este genul de mistocar limitat in glume ... De aia am si propus stergerea contului.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
nucsoara |
![]()
|
pentru klaus.....
nu toti...dar surprinzator de multi..... Acum sa incheiem topicul: Am revopsit masina, pe casco, la service autorizat (decontare AMA) A costat vreo 70 de miliane,....cu factura umflata de ei pentru asigurari..sa-mi vopseasca si plafonul care nu era trecut pe constatare (- pana la urma au acceptat si asta in urma reclamatiei la comisia de supraveghere a asigurarilor... Sincer am ramas surprins ca a mers faza cu asigurarile- masina nu a fost lovita niciodata..dar avea mici chestii, o piatra, o usa in parcare, ..etc...(zgarieturi de mazim 10 cm... Am facut scandal la ala si mi le-a trecut toate pe asigurare... Sincer as mai fi continuat "gluma"..."proasta" dupa parerea unora, dar sincer mi-a fost lene sa m chinui sa iau o cutie de vopsea si sa imi fac poze langa masina cu pensula..... Acum sa le i-a dracu de serciveuri..maisna mea e asigurata la vreo 120 de milioane..si a costat vopseaua 70 miliane.si puneau astia si mai mult de la service dar imi dadeau dauna totala... ![]() LA urma urmei..am platit 7 ani Casco degeaba, merita sa imi vopsesc si eu masina. PS. daca vreti sa faceti acelasi lucru cu asigurarile voastre, scoateti fransiza din ele si cu tupeu..ii cereti aluia sa "aduca autoturismul la starea dinaintea evenimentului" - de exemplu aveam o lovitura cat pui un varf de creion pe capota...si i-am spus aluia ok, spune-mi ca nu trebuie vopsita ca sa am hartie scrisa catrre comisia de asigurari..... PS; daca voi aveti si vandalismul asigurat, exista varianta cu cheia pe toata masina...altfel nu va riscati..ca va trimit e la politie sa constate ala daca e vandalism si in cazul in ncare va scrie pe pv vandalism adio asigurare. dar....mici lovituri veti gasi pe masina sa i le aratati inspectorului..cu cheia eventual.... bafta si un sfarsit de saptamana fain Mare e gradina Domnului si mereu isi muta gardul...spre exterior... |
--------------------
Dacia
Logan
- B.95.MDF
Laureat
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nucsoara |
![]()
|
partea si mai interesanta e ca unii se cred mari analisti...
|
--------------------
Dacia
Logan
- B.95.MDF
Laureat
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
mah nucsoara ... si tu pana la urma ce mama dracu ai vrut de fapt mah? ca sa mor de pricep. suferi de personalitate multipla? te dedublezi?
de ce ai dat DOAMNE internet la toti? de ce?? |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
S-a lamurit, se poate inchide, ce sa mai este topicul anului asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:04 |