DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Rama cd player, LG LAC3700R

idonagothar
post 21 Sep 2011, 19:21
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Salut tuturor:). E primul post pe aici, si as vrea parerea voastra in legatura cu cd player-ul meu. Am folosit functia search, dar nu am gasit nimic relevant. Mi-am cumparat o Dacia Solenza acum 2 saptamani, e din 2004, model CLIMA(1.4MPI). Avea un cd player LG LAC3700R, care arata foarte aiurea, cablurile aranjate prost(difuzoare). In fine, l-am aranjat cum trebuie si se aude perfect (nu sunt difuzoarele stock, sunt 2 SONY-uri in fata si 2 JBL-uri in spate). Sunt foarte multumit de sunet. Problema e ca atunci cand am luat masina(de la inceput), avea casetofonul iesit in afara cu 1,5-2 cm, si iesea cu usurinta. Astazi mi-a umblat un inginer la cabluri, nici nu se auzeau toate difuzoarele macar, acum e totul perfect, si mi-a spus ca nu intra casetofonul pana la capat din cauza mufei, si e prea lung. Oricum iese cu usurinta. Am fost la un magazin de electrice din orasul in care stau (Galati), pt. cunoscuti magazinul de langa DIODA. Acolo mi-au spus ca pot comanda o rama, sa nu arate inestetic, doar ca trebuie sa le zic modelul masinii. Le cer de megane dupa 2004, ca doar asta aveau, si primesc o rama adaptoare. Ma duc sa o asez, si nici macar nu se potriveste, e prea mare. Nu conteaza, o sa pun si rama aia, imi place cum sta, dar din cate observ cd player-ul are nevoie de rama lui originala, cum e in acest link: LINK . Nu stiu unde as putea gasi asa ceva, si habar nu am cum pot sa bag casetofonul pana la capat, avand in vedere ca am aranjat mufa la spate sa stea cat de cat in regula... Va rog frumos sa ma ajutati:). Multumesc anticipat !

--------------------
Dacia Solenza CLIMA 1.4 MPI 2004 - GL-XX-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
idonagothar
post 9 Oct 2011, 18:13
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Am gasit la cineva o rama pe care a trebuit sa o adaptez cd player-ului, si acum nu se mai vede nimic. Chiar arata ca si cum ar fi venit cu cd player-ul.
Multumesc celor care au citit, rog un admin sa inchida subiectul.

--------------------
Dacia Solenza CLIMA 1.4 MPI 2004 - GL-XX-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th May 2025 - 21:43
Forum Renault