De unde vine indisciplinarea unor motociclisti., Sunt conservar si motociclist
![]() ![]() ![]() |
De unde vine indisciplinarea unor motociclisti., Sunt conservar si motociclist
Aleko |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 10 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia IMZ KMZ
SLZ M61 MT11
- -
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de cei care te feresti tu pe motor ne ferim si noi cei din conserve
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ma feresc de cei cu masini smechere, ca prea se cred miezul..
Mi-e frica de femei in trafic, mai ales in masini de peste 150CP! NU am nimic cu motoarele, ele sunt sezoniere.. Vine iarna si nu ii mai vezi! Deh, si lumea a fost facuta in 6 zile.. |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Aleko @ 1 Jul 2005, 21:53) Va vad oarecum frustrati de comportamentul unora dintre noi in trafic. Aveti si nu aveti dreptate. Cred ca rezultatul de la vot reflecta si o frustrare in randul vostru pe care va recomand sa o rezolvati prin achizitionare unei motociclete linistite care sa va aduca satisfactii. Mai, in urma analizelor pe care tocmai ma uit, pot sa sustin cu mana pe inima ca io nu ma simt frustrat. Cred ca nu la mine te referi... QUOTE Cei mai multi dintre soferii din Romania conduc foarte prost in trafic. Sunt neatenti, te depasesc din scurt (de multe ori te agata), merg la 1 metru de tine in spate intre 2 benzi la intimidare, te injura ca nu ai ce cauta pe banda din stanga ![]() ![]() Cei mai multi motociclisti merg regulamentar, nu se baga milimetric pe langa masini, nu te depasesc pe stanga si pe dreapta si pe unde le mai vine lor, ce sa mai, sunt niste ingeri cu ghidoane... QUOTE Si asta se vede in numarul accidentelor, provocate in proportie covarsitoare de catre soferi. Mai, statistica politiei zice cu totul si cu totul altceva. Da' te pui cu te-ncurci ...QUOTE Motociclistii se perfectioneaza continuu si ajung sa stie sa conduca bine, sigur, eficient, fara riscuri. Haosul din trafic si riscurile mortale ii fac sa se autoperfectioneze. Mai sa fie, ia uite de unde sareau iepurasii autoperfectionisti continuu... de pe motorete...In schimb sunt soferi cu carnet de zeci de ani care tot prost conduc si ne accidenteaza. Am ajuns sa ma feresc de Dacii Papuc, de taxi-uri tunate etc, pentru ca am patit-o si eu fara sa am nici o vina! De pe alea care ma depaseau pe mine cu 200 km/h pe drumul de ploiesti si apoi pe valea prahovei. de pe alea care te depasesc prin triplare, de pe alea care te depasesc unul pe stanga si unul pe dreapta, si dupa aia te mai si injura ca pe unde ma uit ca vita-n telescop, , de ce nu i-am vazut (e, io am niste problema la vazut motorete care circula de aproape doua ori viteza legala pe drum european prin localitate). Gingasii de ei, ia uite unde erau senseii in balnita de iepuras... mai, mai... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Aleko |
![]()
|
Statistica Politiei zice ca motociclistii sunt in majoritate parte victima in accident! Anul trecut si anul in curs au fost adevarate tragedii pe sosele si se datoreaza 80% autoturismelor conduse de soferi terminati.
Klaus tata, tu generalizezi aiurea. Motocicletele de care vorbesti tu sunt oricum proiectate sa mearga cu viteze mai mari (desi ma indoiesc ca mergeau ei cu 200, exagerezi). Si de aceea pilotii lor merg cu viteza mai mare, dar daca te-ai uita in oglinda retrovizoare din cand in cand nu ai mai fi asa de surprins. Nu te-au incurcat cu nimic daca te-au depasit cu viteza... MAJORITATEA motocicletelor din Romania circula cu viteze de 100-120 in afara oraselor la aceeasi viteza cu masinile. In oras isi permit si ei 80 asa cum iti permiti si tu.. Eu circul cu maxim 80 in orice situtie. Pe Magheru sunt unii motociclisti care fac nebunii, nici eu nu ii inteleg. Sunt cativa si risca pe pielea lor. Nu vad nici o grozavie sa te dai pe o roata in oras sau sa ii dai 120. De altfel pe Magheru mai sunt si niste eroi care fac curse de masini... Spre deosebire de soferi, motociclistii au un camp vizual sporit si simt pulsul soselelor mult mai exact. Atunci cand traficul din Bucuresti se va face in proportie mai mare pe 2 roti numarul accidentelor, ambuteiajele, stressul va scadea. |
--------------------
Dacia IMZ KMZ
SLZ M61 MT11
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cu parere de rau , eu circul cu 60 in localitate maxim ! pe bune si pe intrebate !
in plus , normal ca sunt victime , cum pisici sa traiesti cand esti pe 300 de kile si te lovesti de ceva de la de 4 ori mai mare in sus . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Repet, Eu nu ma simt frustrat. Ca am impresia ca s-a trecut repede pe langa acea afirmatie.
In al doilea rand, eu unul nu ma indoiesc ca marea majoritatea a motociclistilor sunt oameni de treaba, insa exista suficienti "dementi", si eu pe aia ii retin in trafic pentru ca aia imi fac probleme. mie personal imi este mult mai usor sa ocolesc un bovin la volan care face manevre coborate din start-trek decat unul pe motoreta care face manevre asemanatoare, dar mult mai rapide. Din cauza acelor motociclisti eu am o parere sa zicem nu prea buna. Evident ca nu toti sunt asa, am intalnit si motociclisti super ok pe strazi, dar repet, nu aia imi fac mie probleme... Si raman subliminal cu ideea ca motociclistii sunt cum sunt... Si evident ca exagerez, dar la gradina paradisului pe care ne-ai prezentat-o, ca motociclistii fac toti parte din ea si becisnicii astia de soferi vin din iad si se dau la onor-fetele-angelice ale motociclistilor, cum vroiai sa prezint situatia? La asa denaturari, raspunsuri pe masura... Si spre deosebire de motociclisti, soferii au si o celula de siguranta, si un ABS, si un airbag, si un habitaclu incalzit si uscat pe ploaie etc... Fiecare cu avantajele si dezavantajele lui |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
slabe sperante la traficul pe doua roti avand in vere climatul temperat-continental cu ierni tra-la-la.
de asemenea, posibil ca accidentele sa scada ca numar (desi ma indoiesc, un bivol "maniaco-opresiv" va fi la fel de periculos si pe 4 si pe 3 si pe 2 roti), insa in general ar fi accidente dure. This post has been edited by Lolek: 1 Jul 2005, 22:36 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pe un monociclu ar fi chiar interesant sa-l vedem
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Aleko |
![]()
|
Bai ala care circuli cu 60! Pai din cauza ta mi se incinge motorul atata ca s-a facut coada in spatele tau.
@Klaus Te grabesti, te inversunezi. In primul post am spus clar parerea mea despre crosetarile riscante! Si ca mine sunt multi motociclisti!Deci nu am prezentat raiul! Apoi am dezvoltat idea cu cei de pe Magheru... Ce e greu de priceput? Putini din cunoscutii mei au astfel de obiceiuri. SI eu ma bag in fata la stop (am motor racit cu aer) dar in 2 ani de circulat des nu am agatat nimic!!! @GeorgeB Cand spun victime spun din punct de vedere legal, nu ca motociclistul si-a rupt coloana desi era de via. |
--------------------
Dacia IMZ KMZ
SLZ M61 MT11
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ba ala nu am mancat din blide de replicare comuna . asa ca mai usor cu aceste afirmatii
![]() circul cu 60 pt ca atat este limita legala pe unele portiuni din drum . si mi se rupe AC ul in doua ca iti firbe motorul tie ! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Aleko |
![]()
|
@lolek In Bucuresti se circula cu motorul tot anul cu interupere de la sf Decembrie pana in Martie.
Eu cu atash, circul tot anul. |
--------------------
Dacia IMZ KMZ
SLZ M61 MT11
- -
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Aleko @ 1 Jul 2005, 22:43) @Klaus Te grabesti, te inversunezi. In primul post am spus clar parerea mea despre crosetarile riscante! Cine, eu? Eu nici nu fumez, d-apai sa ma inversunez ![]() QUOTE Ce e greu de priceput? Putini din cunoscutii mei au astfel de obiceiuri. Las'. ca multi dintre aia ai mei au asemnea obiceiuri... Se compenseaza...QUOTE SI eu ma bag in fata la stop (am motor racit cu aer) dar in 2 ani de circulat des nu am agatat nimic!!! Aici am o intrebare indiscreta, bate cumva vantul mai tare in fata la stop? Sau mai rece?QUOTE Bai ala care circuli cu 60! Pai din cauza ta mi se incinge motorul atata ca s-a facut coada in spatele tau. Bai ala, da cu multi te-ai tinut tu de aceeasi caramida la cutremur! Pai daca tu nu mergi cu 60 ci mai mult... sa o iau ca pe o declaratie oficiala, pe care o dai, o sustii si o semnezi? ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eu prefer un adapost la -20 de grade . dar fiecare cu a lui bibilica
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Aleko @ 1 Jul 2005, 22:47) @lolek In Bucuresti se circula cu motorul tot anul cu interupere de la sf Decembrie pana in Martie. Eu cu atash, circul tot anul. n-am zis ca nu se poate, daca tii cu tot dinadinsul. am zis doar ca nu o sa fie niciodata o chestie "de succes". mai ales avand in vedere ca unii mai tin si la vietile lor, pe langa ale altora. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
NU VA MAI LASATI PROVOCATI! BAN PE IP![SIZE=14][COLOR=red]
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
[quote=Aleko,1 Jul 2005, 15:43]
Bai ala care circuli cu 60! Pai din cauza ta mi se incinge motorul atata ca s-a facut coada in spatele tau. Imi pare rau, dar nu inteleg... care-i vina lui ca nu goneste...? |
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai ca nu ii fac loc sa se dea cu 80 pe langa mine . dar de obicei isi fac loc
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
E vina lu' maimuta aia paroasa la gratii! Si robotelul ala mic.... stiti voi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Aleko |
![]()
|
Daca stau la temperatura de 30' cu motorul la relanti mult timp risc sa calez motorul. Oricum filmul de ulei de pe angrenaje se subtiaza si motorul are uzuri seriaoase. Eu tin la viata motoarelor mele cum tin la Solenza (pe care o incalzesc zilnic la plecare).
Desigur este doar cazul meu, altii au racire pe apa. Ne bagam in fata fiindca in fata riscam mai putin. In fata scapam de coloana de masini. Nu mai trebuie sa va faceti voi griji, rasuflam si noi mai usurati. Asa este peste tot in lume. Apoi eliberam locuri in spate si cum motociclistii sunt mai promti in demaraj dinamizam traficul si mai castigam timp, si noi, si voi. |
--------------------
Dacia IMZ KMZ
SLZ M61 MT11
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai mai sus ziceai ca trebuie sa fim atenti la voi . cum sa fiu atent la unul care trece ca pana si ca gandul pe langa mine ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
Si vulturul prin canion: ce pana mea, fal, fal...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
tu ai vazut ma turla ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
Ce turla mai, ala era crapindaru de toblerone, pardon, tomberone de gunoaie menajere...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
si sa te-am vazut ca ai tipat : EU PRIMUL EU PRIMUL , iar am terminat primul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Aleko |
![]()
|
@GeorgeB
Mi s-a parut cam tipicara afirmatia lui, de-aia am avut replica aia cam nefericita. Voi sunteti OBSEDATI de motocicletele alea de viteza care neaparat isi fac loc , fac spectacol, ... Astea au fost proiectate sa mearga intre 8000-15000 rpm, si cer viteza...Eu nu mi-am ales asa ceva. Alea sunt doar o parte din motocicletele existente in Romania. Restul sunt motociclete touring facute sa inghita distante, motociclete de teren, motociclete rusesti utilitare etc. Astea sunt de cele mai multe ori victimele in trafic. |
--------------------
Dacia IMZ KMZ
SLZ M61 MT11
- -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
si eu am o masina care face suta in 6.3 secunde si chiar daca o tii la 7000 rpm nu se incalzeste nici sa o pici cu ceara . dar nu ma vezi facand vrum vrum si slalom printre masini!
![]() iar chiar tu ai declarat ca preferi sa fi primul la semafor ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
Noi nici obsedati nici obstinati, da' nici obsecviosi, ca mai este si noi pe strada..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
poti sa adaugi undeva in fraza de mai sus si cuvantul "coroborat" ca imi place la nebunie
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
pai daca recorelez fraza si o denominez, o coroborez cum doresti matale o sa iasa ceva gen zacusca de patrunjel...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:24 |