De unde vine indisciplinarea unor motociclisti., Sunt conservar si motociclist
![]() ![]() ![]() |
De unde vine indisciplinarea unor motociclisti., Sunt conservar si motociclist
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
baiazid |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 4 July 05 ![]() |
QUOTE(MAS @ 4 Jul 2005, 12:41) Mai omule tu chiar nu pricepi?!?!?!?!?!!!! Exact manevrele astea ale voastre incomodeaza soferii.... Exact asa se intampla atunci cand faceti voi prostiile care le faceti... soferii isi pierd punctele de reper si atunci e posibil sa va treziti cu ei peste voi, fara ca ei sa fi facut voluntar vreo miscare... este pur si simplu reactie reflex.. pe linga sperietura pe care o trage la auzul zgomotului motoarelor voastre, pentru ca sincer vorbind, motoarele voastre sunt cum vreti voi, numai silentioase NU Pai si e vina mea ca este sensibil soferul? Si pe mine ma sperie altii dar nu imi pierd directia de mers. Eu trec pe langa el. Daca el se sperie si ma loveste ca a schimbat directia e VINA TOTALA This post has been edited by baiazid: 4 Jul 2005, 12:47 |
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci crosetarea nu e legala, bine ca recunoasteti in sfarsit. Da nu e nici periculoasa (asa sustineti...) atunci de ce sunt de vina soferii ca va agata cand crosetati (daca crosetarea nu e legala, soferii nu sunt de vina...)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
baiazid |
![]()
|
|
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
asarban |
![]()
|
Nu coane..am comportament de "cel mai destept cedeaza primul"
Asta e...masinile opresc mai repede si merg mai mult! A! SI sa nu uit! In cadrul benzii mele de mers pot sa merg si in zig-zag ca nu se considera schimbare a directiei de mers! Asa ca vezi de mai cititi regulamentul ala ca e jale..mai ales cu asta nou... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Iarasi vad comportamente "numai eu am dreptate si voi nu?"
Asa mi se pare. Ia sa vedem, care face pe Bocanelul? (iepurasul ala de batea din picior cand se supara...). Ia sa vedem, cine se supara ca se inchide un topic? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
baiazid |
![]()
|
Cred ca cel mai bine e sa conduceti o motocicleta ziua prin traficul bucurestean cat de corect puteti (legal ma refer). Si dupa aceea sa va vad transpirati si cu fraze de genul:
- boul ala de la volan unde se uita? - Aia tine covrigul in mana de zici ca era .... - Altu nu s-a asigurat si daca nu franam ... - Uite nisip in intersectie, adio frane - Au udat carosabilul si ... adio frane - uite cum traverseaza aia ... |
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 August 05 ![]() |
Discutie fara sfarsit .
Urcati-va pe 2 roti , mergeti in trafic si apoi dati-va cu parerea . Ce usor este sa iti dai cu presupusul la adapostul a peste 1 tona de fier . Spunea cineva pe aici ca se bucura ca tata i-a luat BMW , altul ca s-ar urca pe motociclisti - mi-e din ce in ce mai clar ca , cu asemenea specimene se poate trata numai cu forta . Am ceva km la activ mi-au trecut prin mina masini mai puternice si mai putin puternice , dar NICIODATA nu am dat dovada de atita desconsideratie fata de viata unui om . Daca este si pe bicicleta il las sa intre in fata pentru ca nu vreau sa il am pe constiinta toata viata . Totul pleaca de la modul de perceptie a pericolelor - sa ii vad eu pe " vitejii " de pe forum cum s-ar mai simti dupa ce le moare in brate un om - fie el cunoscut , amic , prieten sau doar unul oarecare de pe strada . Aveti grija de voi conservari sau motoristi ca impartim pina la urma aceeasi bucata de asfalt . |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
klaus |
![]()
|
Mai, parca descoperiseti si voi textul de lege pe care l-am postat pwentru simplu motiv ca am observat ca habar nu aveati de existenta lui...
Ca bashini ca nu pot sa merg legal ca am scula care da din pinteni frizeaza infantilismul... Ref la ce zice domnul ildaram: parca mi-ai luat gura din vorba (sau vorba din gura?). Numai ca eu ma refeream ca sofer de masina... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
baiazid |
![]()
|
QUOTE(asarban @ 4 Jul 2005, 12:50) In cadrul benzii mele de mers pot sa merg si in zig-zag ca nu se considera schimbare a directiei de mers! Asa ca vezi de mai cititi regulamentul ala ca e jale..mai ales cu asta nou... Citeste bine ca daca mergi in zig zag si nu te asiguri e vina ta. MA REPET: BANDA NU E PENTRU O MASINA!!! PRIN LEGE. Citeste legea bine si dupa aia vorbeste. Recomand www.amenda.ro |
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
klaus |
![]()
|
Ma scuzati, nu ma pot abtine sa nu citez din art. 6 din UOG 195
QUOTE bandã de circulatie - spatiu longitudinal al pãrtii carosabile,materializat sau nu prin marcaje rutiere, dacã are o lãtime corespunzãtoare pentru circulatia cu usurintã a unui sir de vehicule, altele decât vehiculele care se deplaseazã pe douã roti; Nu m-am putut abtine... Recomand citirea ordonantei... Ca este text oficial... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
baiazid |
![]()
|
|
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE(baiazid @ 4 Jul 2005, 13:52) Cred ca cel mai bine e sa conduceti o motocicleta ziua prin traficul bucurestean cat de corect puteti (legal ma refer). Si dupa aceea sa va vad transpirati si cu fraze de genul: - boul ala de la volan unde se uita? - Aia tine covrigul in mana de zici ca era .... - Altu nu s-a asigurat si daca nu franam ... - Uite nisip in intersectie, adio frane - Au udat carosabilul si ... adio frane - uite cum traverseaza aia ... Asa si? aceleasi probleme le au toti 4 sau 2 roti! Si a se lasa cu patetismele de genul mort prietenul in brate. Fratilor! Daca vi se pare ca autoritatile nu va sprijina, ca e nisip pe sosea, ca e uda strada, ca se traveerseaza cum se traverseaza...lasati-va de sportul asta daca nu sunteti in stare sa faceti fata! Luati metroul! Ori mersul pe 2 roti e mai avantajos ca timp, deci e necesitate, deci necesitatea de a-ti proteja carcasa primeaza si iei metroul sau masina, ori e pasiune pura si atunci nu incurcati lumea cu mofturile voastre izvorate dintr-ul hobby... Numai axiome am auzit pe aici! Nu zice nimeni nimic de CARUTE si CARUTASI BETI! Nu zice nimeni nimic de camioane si utilaje agricole care intra pe sosele cu noroi pe roti NU zice nimeni nimic de basculantele din care curge apa/nisip/caramizi/pamant Nu zice nimeni nimic de gropile din asfalt, de sinele de tramvai belite, scosul sinelor si lasatul santurilor (daca eu cu roata de 205 am frisoane la traversare la voi cum o fi?) NU! VOI O TINETI GAIA cu soferul care nu ne vede si ne buseste! Daca toti motocilistii ar depasi pe partea stanga si numai pe partea stanga ar fi o treaba DAR! Am auzit pe cineva de la voi sa zica: FRATILOR! NOI, COMUNITATEA MOTO, AM HOTARAT CA IN AFARA LEGII sa stabilim ca sa facem depasirile si alea la stop NUMAI PE PARTEA STANGA sau DREAPTA sau cum vreti voi... un fel de ca la volei dreapta ia si stanga lasa.. Nooooo Sa propunem o uniformizare o REGULA, ceva..NEEEEEE Aveti un discurs de uzura cu 1 singura idee. Dar "taria" unei idei nu sta in numarul de repetari. |
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
QUOTE Ca bashini ca nu pot sa merg legal ca am scula care da din pinteni frizeaza infantilismul... Vorbeste cineva de infantilism ??? I rest my case ..... Draga soricelule incearca sa vezi ca dupa volanul pretioasei tale " bijuterii " exista o lume care poate fi cunoscuta numai daca ai curaj sa cobori din masina .... |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(baiazid @ 4 Jul 2005, 13:41) Si eu daca te "devansez" pe aceeasi banda... se mai numeste depasire in litera legii? Iar cum nici o lege nu imi interzice sa fac asta (chiar daca am loc destul) ... o fac. Baiazid, daca prin absurd tu ai merge in afara orasului, cu fix 100 de kilometri la ora, in partea din stanga a benzii tale de circulatie si eu as trece cu berlina mea forjata la maxim cu 110 kmh prin dreapta ta te-ar deranja? eventual intr-o curba? Ca nu fac nimic ilegal, ca nu e depasire ca nu am trecut pe alta banda... Ce incerc sa iti arat aici este de ce e gresit sa "crosetezi" printre masini. Faptul ca poti ajunge primul la semafor nu este un drept! |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(baiazid @ 4 Jul 2005, 12:47) Pai si e vina mea ca este sensibil soferul? Si pe mine ma sperie altii dar nu imi pierd directia de mers. Eu trec pe langa el. Daca el se sperie si ma loveste ca a schimbat directia e VINA TOTALA Bai omule tu chiar nu vrei sa pricepi... ti-am explicat mai rau ca in manual de ce sunt acele reactii... tu tot nu vrei... o tii ca "neamtu cu tra-la-la"... Nu-mi mai pierd timpul cu tine, ca n-are rost... Imi irosesc post-urile degeaba... @Zuzg7... Tu baiatule sa faci mai multi km si ai sa discuti altfel... da, m-am bucurat atunci ca tata mi-a luat BMW, pentru ca am putut sa-mi sustin dreptul... Daca boul ala se lovea, era fix vina lui... avea 3 sanse:1. sa intre in masinile parcate(vina lui), 2. sa intre in mine(vina lui deoarece eu imi pastram directia de mers, deci nu ma dadeam nici cu 1mm mai inspre el) 3. Sa franeze, si sa-si reia locul sau de drept... daca vrea sa ma depaseasca, se incadreaza frumos, semnalizeaza intentia, se asigura, si efectueaza manevra de depasire pe partea STANGA!!!!!!!! |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
S-ar putea sa ma insel dar s-ar putea sa ne cunoastem de pe vwforum ????
Daca iti aprinde vreun beculet - am avut o Octavie neagra tunata cu " ceva " muzica pe ea . QUOTE Asa si? aceleasi probleme le au toti 4 sau 2 roti! Si a se lasa cu patetismele de genul mort prietenul in brate. Aici arati cat de limitat gandesti . |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
klaus |
![]()
|
limitat, nelimitat, noi mai citim si o lege. Altii insa cred ca o citesc, dar de fapt...
Si se cred victime. Sau o citesc si nu o inteleg (mai grav...) Este o metoda folosita de a posta in victima (recomand un studiu la materiei "Analiza tranzactionala", care in ciuda denumirii nu are nimic cu ASE-ul)... Victimelor! Da noi suntem calaii sunteti satisfacuti acum? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
QUOTE @Zuzg7... Tu baiatule sa faci mai multi km si ai sa discuti altfel... da, m-am bucurat atunci ca tata mi-a luat BMW, pentru ca am putut sa-mi sustin dreptul... ![]() ![]() ![]() Dreptul la ce ? Ai cumva act de propietate pe o anume bucata de sosea ?? Km ? Am ceva peste 300.000 pe 4 roti si cca 5000 pe 2 roti . S-ar putea sa mai am nevoie de ceva km la activ dar tu vorbesti de parca nu ai avea mai mult de 10 - 20.000 km . In fine nu e vorba aici de cine e mai rau , cine are mai multi km - e vorba de constientizarea unor pericole - la care NE supuneti prin ignoranta voastra ( a marii majoritati ) . De cate ori trebuie sa repetam ???? pe motor e deajuns sa cadem odata[/SIZE] |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(zuzg7) De cate ori trebuie sa repetam ???? pe motor e deajuns sa cadem odata Se zice o data, nicidecum odata Si de ajuns |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
QUOTE Victimelor! Da noi suntem calaii sunteti satisfacuti acum? Daca tu poti obtine satisfactii din scrierea/citirea unor mesaje pe net - atunci micul nostru dialog se opreste aici . Eu am scris aici pentru ca din cate vizualizari sunt - data viitoare cand vedeti 1 motociclist poate se va produce acea reactie in organism care va va face sa ganditi de 2 ori si implicit sa evitati un accident . |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
QUOTE Se zice o data, nicidecum odata Si de ajuns iertata sa imi fie graba dar printre rapoarte incerc sa mai dau si raspunsuri . Off-topic bineinteles . |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
klaus |
![]()
|
Data viitoare cand vedeti un automobilist poate se va produce acea reactie in organism care va va face sa ganditi de 2 ori si implicit sa evitati un accident .
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
baiazid |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 4 Jul 2005, 13:04) Baiazid, daca prin absurd tu ai merge in afara orasului, cu fix 100 de kilometri la ora, in partea din stanga a benzii tale de circulatie si eu as trece cu berlina mea forjata la maxim cu 110 kmh prin dreapta ta te-ar deranja? eventual intr-o curba? Ca nu fac nimic ilegal, ca nu e depasire ca nu am trecut pe alta banda... Ce incerc sa iti arat aici este de ce e gresit sa "crosetezi" printre masini. Faptul ca poti ajunge primul la semafor nu este un drept! Dar mi s-a intamplat. Cat timp nu m-a incomodat .. ma refer la faptul sa vina peste mine e relativ OK. Ideea e ca nu ai putea sa faci asta. Pentru ca noi in general acceleram in curbe si ne cam uitam in oglinda mereu. E foarte enervant sa am o masina in spate si clar ca voi accelera. |
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
klaus |
![]()
|
Data viitoare cand vedeti un automobilist poate se va produce acea reactie in organism care va va face sa ganditi de 2 ori si implicit sa evitati un accident .
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci, de ce va certati aici? Ca unii sunt criminali si altii nu?
Pai eu cred ca procentajul de infractori e identic in ambele parti, cu un singur amendament. Exista o categorie de oameni care au tendinte infractionale dar n-au curaj. Cand sunt pe motor, sub influenta avantajelor date de acesta (casca, posibilitate de a scapa mai repede in trafic, etc..) acestia incep sa se manifeste. Eu inca sofer care sa scoata piciorul pe geam sa rupa oglinzile celorlalti n-am vazut, dar motociclisti care iau la rand cu bocancul cate 5-6 masini am vazut si chiar mai multi. Soferi care intra in haita intentionat pe trecerea de pietoni sa impinga oamneii pe jos n-am vazut, dar motociclisti da. Repet acest comportament e dat nu de faptul ca soferii ar fi cetateni model, ci doar ca odata aflati pe motor le vine mai usor sa se manifeste asa stiind ca pot sa scape mai repede. Despre restul oamenilor, cei sa le spunem onesti, nu are sens sa discutam. Ei se vor comporta la fel indiferent cate roti au sub ei. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Zuzg7 @ 4 Jul 2005, 13:11) ![]() ![]() ![]() Dreptul la ce ? Ai cumva act de propietate pe o anume bucata de sosea ?? Km ? Am ceva peste 300.000 pe 4 roti si cca 5000 pe 2 roti . S-ar putea sa mai am nevoie de ceva km la activ dar tu vorbesti de parca nu ai avea mai mult de 10 - 20.000 km . In fine nu e vorba aici de cine e mai rau , cine are mai multi km - e vorba de constientizarea unor pericole - la care NE supuneti prin ignoranta voastra ( a marii majoritati ) . De cate ori trebuie sa repetam ???? pe motor e deajuns sa cadem odata[/SIZE] Nu, am vreo 5 mii pe 4 roti si 0 pe motor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pai tocmai asta trebuie sa constientizati VOI: ca nu trebuie decat sa cadeti o data... Da, conform regulamentului, nimeni nu are dreptul sa depaseasca prin dreapta, decat in conditiile prevazute de lege, deci... spatiul ramas intre mine si acostamentul soselei este AL MEU!!! HAAAA-AHAHAHAHA-AHAHAHAH-HAAAAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
asarban |
![]()
|
Corect..m-am gandit la O1 tunata dar am vazut Laguna si am zis ca o fi coincidenta!
Sef! Ideea acestui topic nu e sa ne plangem de mila! Sau sa dam vina exclusiv pe unii sau pe altii. Desi din pdv-ul meu vina apartine exclusiv politiei care este ingaduitoare cu toti ghiortanii cu bani si lipsa acolo unde chiar e nevoie! Legea, in tampenia ei, instituie o uniformizare. Asta pt a ne usura viata! Daca TOTI am conduce la virgula dupa lege, probabil ca ne-am taia venele la finalul unui drum dar nu cred ca s-ar mai intampla accidente! Asta pp sa se respecte legea la virgula, inclusiv regulile la distanta ITP...ce mai..perfectiune.. Dar asta nu se poate! Pt ca macar ca iti sare in fata un caine sau bolovan sau... Asa ca macar acolo unde SE POATE, acolo unde capetele de calti ale "legiuitorilor" nu au avut timp sa se gandeasca la ceva destept ar fi cazul sa ne gandim noi sa facem ceva! Daca se poate! Idioti care intorc in mijlocul drumului exista si vor exista! Cretini care au prioritate de gabarit sau cont bancar vor mai exista, ce te faci? Sofer sau motociclist??? E acelasi lucru. A, spuneti voi, ca sofer mai scapi, ca motociclist nu! Asa e, riscurile sunt mai mari. Tot ce poti sa faci e sa-ti iei toate masurile de precautie ca sa nu se intample! Adica: geaca reflectorizanta, far aprins si nu in ultimul rand> MERS MAI INCET! Oricum in orase mediile unei masini sunt de 18 km dimineata si seara iar in rest undeva pe la 30 km/h! Oricum prin faptul ca puteti avansa la semafor ajungeti mai repede...de ce nu va multumiti sa mergeti cu 40, cu 50..nu cred ca la viteza aia daca pici si chiar ai protectiile adecvate patesti mare lucru, oricum nu mori In fiecare seara pe la orele 20 circula prin pasajul univ un dement cu un motor negru cu numar..asta e ca e indoit, e ceva cu YAR sau VAR sau.. Stii cat e viteza in pasaj? 45km/h Stii ca eu merg (recunosc) cu 80 si ala trece pe langa mine cu macar 20 km/h in plus! FARA NICI O LUMINA! Si unde..in pasajul ala unde asfaltul e varza.. Care e ideea! In pasaj, pe la mijloc e o groapa imesa in mijlocul benzii 1 Cine are masina mai "cracanata" o incaleca, cine nu ori o ia ori intra un pic pe banda 2. E..daca il agata unu pe asta care face ture, pica el de vina desi NU ARE CUM SA-L VADA! Dar omul ala nu se asteapta sa vina cineva cu 100 prin pasaj, ca e semnul de 45 la intrare si legea e 1 pt toti! paranteza lunga..scuze.. Am prieteni motociclisti, am carnet A, am vrut motor dar nu am fost lasat de consoarta, am mers in "coloana" cu prietenii mei (eu cu masina pe post de: Ba, mergi mai spre mijloc sa nu intre vreun bou in noi") si ma gandesc ca regulile pe care NI LE IMPUSESERAM NOI INTRE NOI: pt ei NU depasiti pe dreapta, Pui semnal si mergi un pic in exteriorul meu sa te VAD ca vrei sa ma depasesti pt mine/noi pastrezi distanta de ultimul. Nu tragi de volan la gropi daca sunt in stanga Daca tre sa pui frana mai tapan apasa dracului de cateva ori inainte sa am timp... Si nu in ultimul rand, faci semn daca e radar... E..astea au fost ok, si am facut drumuri lungi,de sute de km, ce-i drept, majoritatea nu erau cu bombe pe 2 roti ci cu comuniste decente sau cu enduro..si zau ca nu au fost probleme decat un tembel care din 10 in 10 minute venea in dreapta si ciocanea la geam la nevasta-mea si ii cerea foc la tigara sau apa..deh... Later edit.pana scriu eu..apar 100 de alte posturi..scuze! |
|
|
baiazid |
![]()
|
|
--------------------
suzuki
gsx600r
- xxx
|
|
Zuzg7 |
![]()
|
QUOTE Data viitoare cand vedeti un automobilist poate se va produce acea reactie in organism care va va face sa ganditi de 2 ori si implicit sa evitati un accident . In cazul meu se intampla de fiecare data . Nu ma pot pronunta pentru fiecare motociclist . Durerea e ca degeaba reactia exista daca este unilaterala . |
--------------------
Renault
Laguna 2
Initiale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:29 |