fierbe apa in vasul de expansiune!
![]() ![]() ![]() |
fierbe apa in vasul de expansiune!
zane |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 20 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan Expression
1,6/16v 2007
|
|||
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
la SN sau la Logan?
|
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
zane |
![]()
|
QUOTE(zane @ 20 Jul 2005, 11:49) Salut tuturor... Inainte sa-mi cumpar Logan-ul citeam ce scrie lumea aici si imi spuneam ca sunt "prostioare".Si, uite ca a venit timpul cand sunt nevoit sa apelez si eu la acest tip de rezolvare a problemelor... Cand motorul este cald "fierbe" apa in vasul de expansiune...La service mi-au spus ca asa este normal!!!???...bineinteles dupa ce au venit mai multi din service si se uitau la masina ca la urs... Poate cineva sa-mi spuna daca este "normal"? Logan |
--------------------
Renault
1,6/16v 2007
|
|
zane |
![]()
|
logan
|
--------------------
Renault
1,6/16v 2007
|
|
zane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
1,6/16v 2007
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar ai postat la DSN. Nu e normal sa fiarba apa in vasul de expansiune. Asta inseamna ca circuitul nu tine presiunea, deci nu e etans.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
de unde stiti voi ca la logan?
poate omul are si o SN (pe care nu a pus-o la detalii) si la aia fierbe apa...din moment ce a postat la SN ma bucur ca cineva (lar) a inteles aluzia... ![]() |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Verifica etanseitatea busonului de la vasul de expansiune.
a) poate nu e strans ![]() c) busonul are o supapa pt. suprapresiune, care ar putea fi defecta. Apa se poate incalzi peste 100C in sistemul de racire, in conditii normale. Cu sistemul etans, se presurizeaza si nu fierbe. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(toto @ 20 Jul 2005, 13:50) de unde stiti voi ca la logan? poate omul are si o SN (pe care nu a pus-o la detalii) si la aia fierbe apa...din moment ce a postat la SN ma bucur ca cineva (lar) a inteles aluzia... ![]() Toto vezi ca omul a specificat Logan. Dar e acelasi principiu ca la DSN (circuit etans). |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mai e un topic aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16995492
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:44 |