Amenda Serbia
![]() ![]() ![]() |
Amenda Serbia
simovi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009 / 1.4 MPI
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vezi la fata locului
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poate nu mai auzim de tine
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
simovi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 September 11 ![]() |
Multumesc pentru amabilitate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 / 1.4 MPI
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ca tre' sa arate ca e un roman care se respecta!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tin-te departe de gradina zoologica. Cu o amenda aia hranesc carnivorele 2 zile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ simovi
Cei care te-au amendat in Belgrad sunt o autoritate locala (primarie, serviciu parcari, ADP, etc). Este putin probabil ca acea autoritate locala sa comunice Politie de Frontiera sarbesti nr. masinii tale. Iar Politia de Frontiera sa stea sa verifice toate masinile cu nr. de RO care intra in Serbia. Asadar, nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme. Oricum, fara sa te superi pe mine, insa ceea ce ai facut se incadreaza in categoria "tiganii de romani". Ca sa nu crezi ca fac pe desteptul, in categoria de mai sus ma includ si io. Cu multi ani in urma, am luat o amenda similara in Zagreb, pe care nu am platit-o. This post has been edited by gibonu: 2 Sep 2011, 10:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu se intampla nimic
ghidul meu roman din viena mi-a zis ca pot parca oriund ein viena si sa nu platesc pentru ca sistemul informatic este doar pentru germania-austria si elvetia - si mai nou si austriecii daca vad ca e nr de ro nu mai lipesc amenda ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 2 Sep 2011, 12:56) nu se intampla nimic ghidul meu roman din viena mi-a zis ca pot parca oriund ein viena si sa nu platesc pentru ca sistemul informatic este doar pentru germania-austria si elvetia Parca era 250E taxa de ridicare a masinii in Viena, asa ca nu parca chiar oriunde... ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bestia rosie...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 2 Sep 2011, 10:56) nu se intampla nimic ghidul meu roman din viena mi-a zis ca pot parca oriund ein viena si sa nu platesc pentru ca sistemul informatic este doar pentru germania-austria si elvetia - si mai nou si austriecii daca vad ca e nr de ro nu mai lipesc amenda ![]() ![]() Yup, vreo 250 EUR a platit un coleg in Viena pentru ca i-au ridicat masina, plus taxiul ca era in afara orasului. Dar a economisit taxa de parcare. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:27 |