rezervor D1310
![]() ![]() ![]() |
rezervor D1310
catalin_I |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 November 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Catalin, in primul rind te inchizi in portbagaj cu o lanterna in mina si pui pe cineva sa ude cu furtunul. Dupa ce gasesti pe unde intra apa, iei o hotarire. Ori pui mina pe tubul de mastic, ori cumperi un nou cheder.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cataline cred ca esti primul pe Forum cu berlina plus piscina. reteta de baza este verificare cheder si stopuri. daca gasesti scurgeri folosesti cu incredere silicon sau alte masticuri (da un search). metoda de verificare: pui hirtie in portbagaj si stropesti cu incredere sau astepti o ploaie. asteptam berlinezii cu experienta.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
catalin_I |
![]()
|
"k" ma apuc de treaba
![]() |
-------------------- |
|
blue_boy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
dar de mine ce ziceti ca am 2 rezervoare pe masina? acum merg cu cel din spatele banchetei din spate, ca cel din portbagaj nu stiu sigur daca mai e bun, ca vechiul proprietar tot pe acesta l-a folosit! daca merg amandoua, cum e? merg juma de tara cu ele?
![]() |
-------------------- life is blue...
|
|
catalin_I |
![]()
|
bravo tie mare sef dar exita o mica problema trebuie sa aicu ce le umple pe amindoua
![]() ![]() |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
faci un imprumut la banca si ai de-un plin. Pai da-l jos pe-al original, spala-l, verifica-l si mergi pe el.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
blue_boy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
aici ai dreptate....banii ne cam mananca pe toti....mai ales cei care trebuiesc dati pe benzina, ca sa nu mai spun de cei dati pe piese.... :cry:
|
-------------------- life is blue...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Blue_boy zici ca mergi cu alt rezervor? ce buson ai la rezervoru' ala?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva, cumva daca se pot lega cele 2 rezervoare intr-un fel ca sa fie umplute doar printr-o singura gura de alimentare?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Backup2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 August 05 ![]() |
" daca merg amandoua, cum e? merg juma de tara cu ele"
Mergi juma de tara cu unul singur..chiar mai mult de jumate..am reusit sa merg cu breakul(55 l) 760 de km cu un plin...asa ca ce sa fac cu 2? sa fac credit cand fac plinul?? |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:09 |