HELP! Vibratii ciudate...
![]() ![]() ![]() |
HELP! Vibratii ciudate...
cezarb |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L
- BZ02SBE
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Echilibrat roti?
Geometrie? Ideea e ca dupa 80 dispar sau nu ai mai avut tupeu sa-i dai mai mult? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
maniacu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 05 ![]() |
QUOTE(cezarb @ 24 Jun 2005, 14:09) Poate are cineva idee... intre 60 si 80 km/h apar vibratii destul de puternice in tot corpul masinii (adicatelea, nu se simt numai la frana, volan, maneta schimbatorului, etc.) Aveti idee de la ce poate fi- inainte sa ma duc la service si sa ma puna aia sa schimb juma' de masina... echilibreaza-ti rotile...si fale o presiune....verifica si bujiile pt orice eventualitate...si reglajul amestecului.... |
--------------------
dacia
1310
- vn-02-NLY
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa a inceput la mine dupa ce am montat caucioace montana!:(
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cezarb |
![]()
|
Aaaa.. masina este cumparata recent, si are pana in 10.000. Rotile le-am echilibrat imediat dupa cumparare. N-am verificat geometria, ce-i drept. Si , DA, am montane..probabil din fabrica, cre' ca are cauciucurile originale...Bujiile sunt schimbate si este reglat avansul. Da, am ajuns cu ea la 130 (mai mult n-am tupeu, desi mai merge). Ciudat este ca nu face decat in intervalul amintit. Peste 80 merge intins, n-are nici o greata- ce-i drept, n-o mai testez pana nu vad despre ce este vorba.
|
--------------------
dacia
1310 L
- BZ02SBE
|
|
cezarb |
![]()
|
Am fost la facut geometria. Mesterul a luat la pipait montanele- cele de pe fata au cedat, sunt usor deformate si la anumite turatii fac figuri. Unuia deja i-a plasnit cauciucul pe lateralsi se vede cordul pe dedesubt. Se pare ca montanele sunt proaste, dupa un numar de km le cedeaza flancurile, se deformeaza si aleluia- mars la magazin. Ceea ce am sa fac. Cele de pa spate sunt in regula , se pare ca pe fata au cedat datorita greutatii si sarcinilor dinamice suplimentare.
Concluzia- NU Montana! |
--------------------
dacia
1310 L
- BZ02SBE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:54 |