MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ar mai fi un aspect:
QUOTE In Constatare Amiabila conducatorii vehiculelor respective consemneaza circumstantele producerii evenimentului, datele personale de identificare a vehiculelor implicate, precum si pe cele din propriile polite de asigurare obligatorie de raspundere civila auto ( RCA ). Obtinerea documentului de intrare in reparatie (autorizatia de reparatie) este in continuare obligatorie, acesta putand fi eliberat in aceste cazuri de catre societatile de asigurari. Recomandam obtinerea acestui document in cel mult 24 de ore de la data producerii accidentului prin prezentarea cu vehiculul implicat in accident, pentru care se doreste eliberarea acestui document, la oricare dintre asiguratorii RCA ai vehiculelor implicate in accident. Bine, daca o s-o repare Sandel, nu cred ca-i nevoie de autorizatie de reparatie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare cat o fi fost distanta de franare?
![]() This post has been edited by UXE: 29 May 2014, 14:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, io avem 1 exemplar din asta de amiabila, da' nu era nimic de genu' autocopiant
![]() Era pur si simplu o trecere de pietoni semaforizata, nu era nici o intersectie. L.E. Ce distanta de franare ma? Nu cred ca avem 20 de km/h, de-abia plecasem de la semafor. N-auzi ca totul s-a intamplat in maxim 2 secunde? Cred ca ala a vazut ca-i iese baba in fata in timp ce se baga, de-a franat instantaneu dar a si indreptat masina, a.i. sa fie perfect bagat in fata mea. Am apasat pe frana, dar nu a fost timp fizic sa opresc masina inainte de a-l atinge. Lovitura nu a fost violenta, Desi pare, nici masina mea nu a suferit mare damage. A lui nu mai zic... This post has been edited by kum: 29 May 2014, 21:20 Attached thumbnail(s) 20140528_120642.jpg ( Size: 3.41mb ) Number of downloads: 816 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
dupa cum se vede in fotografia asta mai recenta, s-ar putea, danut nici sa nu observe
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
M-am uitat atent, chiar nu se observă Dănuț...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Din ce se observă în poză, cel mai mult a avut de suferit plăcuța cu numărul de înmatriculare.
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Din lateral dreapta se vede mai bine.
LE: iese la polish. Stiu un meserias bun, in Galati. This post has been edited by cdadan: 29 May 2014, 18:53 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
renoaiele astea sunt ca hollow points, ecsplodeaza la impact
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Sau mai veche.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Firmele care se respecta la incheiera rca doteaza posesorul cu o fisa de constatare amiabila autocopiativa.
Cele care nu se respecta nu dau deloc, sau o simpla foaie trasa la xerox. Ce face pagubitul cu 2 daune pe rca-uri diferite? Pe unul isi rezolva bara, iar pe celalalt parbrizul sau portiera, sau altceva ce are nevoie! Evident la intelegere cu service-ul! Cunosc un caz similar! Conditia sa fie o firma de asigurari care plateste fara probleme, sa nu ramana service-ul in paguba. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pe mine nu ma intereseaza ce face respectivu' sau societatile de asigurari. Atat timp cat nu s-a intamplat nimic grav, nu mai conteaza. Plasticu' se lipeste, tabla se indreapta. Sanatate sa fie!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mai ales daca ougeul te-ar scoate pe tine vinovat
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
Pai LEGAL oricum io sunt de vina. Am bifat punctul 8 pe amiabila.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Conteaza la malus valoarea daunei sau numarul daunelor? Ma gandeam sa nu traga ala o mica frauda si sa-si revopseasca juma de masina pe RCA-ul tau.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
kum |
![]()
|
Pai peste tot pe unde am citit, am vazut ca e la numarul de daune. Io acum am B5, deci la anu' voi avea B1.
link |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ai scapat cu bine? mai ai masinile in parcare? , nu le-a luat apa?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pai leguma face fata, doar e barca nu?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Chiar, intra apa in laguna?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
Nu. Cand m-am intors e la bucale am prins o ploaie din aia pe autostrada de nu vedeai la 20 de m in fata. Am mers km intregi cu 70-80 la ora, asa de tare ploua. Si, cand am ajuns acasa, la asta m-am gandit si io: daca o fi intrat apa la motor?
![]() M-am uitat, da' nu era. ![]() This post has been edited by kum: 31 May 2014, 12:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
glumești?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Dacă intra apă la motor se îneca motorul și te lăsa-n drum.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Ca să intre apă nu-i suficientă o ploaie, chiar și torențială. Nu la laguna, ci cam la oricare mașină.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(gabize @ 31 May 2014, 16:26) Ca să intre apă nu-i suficientă o ploaie, chiar și torențială. mai ales la laguna, laguna naviga printre valuri, nu ca la oricare mașină. 35A5509CC3C04783BA5E312D920E0BC2.jpg |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 31 May 2014, 16:18) Nu glumesc ma. Nu te gandi ca m-asteptam sa dau la galeata din compartimentul motor... Ma gandeam la cateva picaturi, prelinse prin despartitura aia dintre capota si aripa. 1 Jun 2014, 10:39: Am mai facut niste socoteli cu gepeleu' asta... Am asa (de cand l-am montat): 6187 km parcursi, pentru care am alimentat cu cca. 687 litri GPL si cu vreo 50 de litri de benzina. In total am platit 2422 RON pentru astia 6187 de km parcursi. Daca mergeam exclusiv pe benzina (am tinut seama si de scumpire, calculul facandu-se la 5,8 RON inainte de 1 aprilie si la 6,2 RON dupa) trebuia sa cheltui cam 3900 de RON. Deci pana acu' am recuperat cam 1480 RON din cei 3400 dati pe instalatie. Si asta numai in 4 luni. Estimez ca la anu' pe vremea sta voi fi deja pe plus... This post has been edited by kum: 1 Jun 2014, 10:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Doar dacă nu mai mergi prin capitală
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
Saptamana asta iar tre' sa ajung prin copitala
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:42 |