MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu po' sa bag gepele in tren
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Well, acu' am oleaca mai mult timp de stat la povesti...
Saptamana trecuta se terminase gazu' (gepeleu'). Io obisnuiesc sa pun doar de la Rompetrol (ca-i peste drum de mine) da' nu aveau in acel moment. Asa ca am mers pe benzina vreo zi jumate, pana am mai trecut pe la ei si am bagat gaz. Dupa ce am bagat plinu' de gepele, plec, dupa cateva zeci de metri incepe sa bipaie. Nu trecea pe gaz si tot tipa la mine ca ceva nu-i convenea. Normal, toate astea se intamplau sambata dupa-amiaza. Stiind ca mai am un drum la copitala saptamana asta, am sunat la Vernesti si am vorbit cu sefu' de-acolo, i-am explicat treaba si -am zis ca luni o sa trec pe la ei. Zicea ca e posibil sa fie o eroare pe undeva. Buun. Luni ajung io la Vernesti, pun baietii lectopu' pe masina, dau pedala, deschid capota, se uita... Ma intreba unde tin masina parcata de obicei. Le spun ca in strada. Ia ghiciti care era problema: un soarec si-a gasit de treaba si, exact in ziua aia jumate cat n-am mers pe gaz mi-a ros firele de la un senzor de presiune. 20140602_163433.jpg ( Size: 3.22mb ) Number of downloads: 686 `zda mamii lui de soarec! ![]() Au refacut baietii legaturile si asta a fost tot. Ura si la gara! Da' asta nu-i tot. Mergand io prin oras (nu mai retin daca inainte sau dupa faza cu gazu') am observat ca nu imi mai arde becul pe drepta. Fuck! Vorbind cu domnu' Danut, ma gandeam ca de la socul loviturii s-a rupt filamentu'... Asta e! Si un bec xenon pe lista cheltuielilor. Ajuns la copitala, ii povestesc lu' conu' Mucix taraseniile, radem, la care el: vezi ca faru' pe dreapta nu mai e etans. Are condens in el! Fwtu-i mortii ma-sii! E decat vreo 10 milioane un far. Am tras niste grijanii si hristosi si gata. Da' asta nu-i tot. Pe unde am avut treaba prin copitala m-am preumblat cu metroul. Ca nu mai aveam chefu' si nervii necesari sa injur prin traficu' de tot rahatu'. Si treaba ma purta exact prin locurile unde traficul era un cosmar... mai mult stateai decat mergeai. Asa ca am parcat eu masina elegant la un metrou si mi-am rezolvat treburile foarte eficient. Intorcandu-ma eu la masina, am deschis toate geamurile si trapa sa se racoreasca putin, ca era cam in soare. Cand le-am inchis la loc, numa' ce-aud un zgomot pe stanga spate. Guess what? Cablul de la macara a iesit afara! Alti morti si hristosi! Am comandat iarasi o macara de la colegu' de unde am luat-o si p-aia pentru fata (a doua, care vad ca inca merge ![]() Lipit bara fata, indreptata armatura e sub bara, rezolvat cu faru', vopsit bara fata si rezolvat cu macaraua stanga-spate. Astea ar fi treburile ce tre' sa le faca. This post has been edited by kum: 8 Jun 2014, 14:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Cat ghinion
![]() E comuna problema asta cu macaralele la laguna? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E comună problema la renault, mai degrabă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Jun 2014, 12:22) Becurili alea n-are filament. D-aia ti-am zis sa verifici prima data daca ajunge curent la bec. Mufe si dup-aia ridicatoare de tensiune. Farul ala probabil e dezlipit pe undeva. Verifici, lipesti cu ceva silicoane si ai rezolvat problema. Asta, in caz ca nu lipseste vreo bucata din el. Auzi, da motanul tau ce pazeste? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Da' ce ma, motanu' meu sta pe-afara?
8 Jun 2014, 14:32: Ia ui' scarnavia 20140608_151624.jpg ( Size: 3.78mb ) Number of downloads: 684 This post has been edited by kum: 8 Jun 2014, 14:32 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sfat prietenesc pentru posesorii de reno: cand e cald si vreti sa aerisiti, nu mai deschideti geamurile, deschideti usile.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Altfel ce, intra pisica?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Intra ( shoarecul ) , la pedale
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Jun 2014, 18:51) Sfat prietenesc pentru posesorii de reno: cand e cald si vreti sa aerisiti, nu mai deschideti geamurile, deschideti usile. ![]() Hahaha :râs amar: Nu știu cine-i cretinul care le-a proiectat macaralele alea, vreun aurorac probabil. Acum vreo 3 ani mi-au picat ambele macarale din față la un interval de vreo 2-3 săptămâni - excelentă coordonare! Deci aveau cam 6 ani. Alea pe spate au fost mult mai rar folosite, deci nu mă pronunț. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Jun 2014, 14:19) Nu e comuna deloc, doar la aia mai zgarciti. La o masina cu clima, sau AC geamurile nu-s facute sa fie frecate toata ziua sus jos, de aia au multe componente de plastic. Nu zic cakum e vinovatul ci fostul proprietar, care tinea aerul oprit si freca toata ziua geamurile, ca si markos de altfel, deh, patronii..dar eu nu am patit asa ceva niciodata, nu am reparat la geamuri nimic ![]() This post has been edited by argon: 8 Jun 2014, 19:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In reno transpiri ca-ntr-un microbuz, deci trebuie sa umbli la geamuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(argon @ 8 Jun 2014, 20:58) Nu e comuna deloc, doar la aia mai zgarciti. La o masina cu clima, sau AC geamurile nu-s facute sa fie frecate toata ziua sus jos, de aia au multe componente de plastic. Nu zic cakum e vinovatul ci fostul proprietar, care tinea aerul oprit si freca toata ziua geamurile, ca si markos de altfel Frățioare, primăvara și toamna prefer aerul natural de-afară. În plus, geamul de la șofer coboară și urcă obligatoriu de 4 ori pe zi, ca să dau cu cardu' prin 2 rânduri de bariere (îți explic pe privat fenomenul dacă vrei, și nu, nu-s bariere de tren). QUOTE(argon @ 8 Jun 2014, 20:58) Vorbești de parcă ai plasticul ăla de cel puțin un deceniu. Noob ![]() This post has been edited by Markos: 8 Jun 2014, 20:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
argon ponteaza prin AC
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La corporațiile din Deva, au portar la intrare...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Poate la voi la Arad. La Deva, argon are valet care-i parcheaza masina cand ajunge-n curtea firmei
![]() This post has been edited by dr_mKe: 8 Jun 2014, 20:47 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-a ajuns!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
Adevaru' ca si io, daca as sta in capitala europeana a aerului curat si io as merge mai mult cu geamurile deschise decat cu AC-ul.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Dume ! De cate ori merg la Cluj cu masina curata bec, dupa o zi de stat acolo vin acasa cu ea plina de praf !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
@Kum - farul ala , la ~ 1000 ron e chiar la reducere, cand cautam eu sa le schimb / reconditionez pe ale mele erau ~ 2000 bucata. ca la ~ 1000 cred ca le-as fi schimbat.
becurile (ca se schimba pereche ) is ~ 400 - 500 de ron (depinde cata rabdare ai sa cauti), eu n-am avut rabdare - unul era ars iar al doilea pe duca si el. ai xenon D2S (la facelift si lupa, la celel fara lupa e D2R. vezi ca o litera aia face diferenta. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Daca s-au parlit de vechime, are sa ti se duca si perechea lui in scurt timp.
Daca nu, oricum vei avea diferenta sesizabila de temperatura a culorii si de intensitate. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ti-a explicat colegu inaintea mea
orele de functionare sunt approx egale stanga dreapta (in mod normal), cel mai probabil ai inca becurile de fabrica. si da vei avea diferente de culoare intre ele. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Jun 2014, 11:22) Cand le-am inchis la loc, numa' ce-aud un zgomot pe stanga spate. Guess what? Cablul de la macara a iesit afara! Alti morti si hristosi! Am comandat iarasi o macara de la colegu' de unde am luat-o si p-aia pentru fata (a doua, care vad ca inca merge ![]() De ce or fi facut astia de la Renault macarale din mamaliga la Megane2 si Laguna2 nu pot sa inteleg. Am observat si eu ca sunt foarte problematice la prietenii cu asemenea masini. Mai bine ramaneau la sistemul de pe Laguna1, numai fiare, n-are ce sa se strice: Attached thumbnail(s) macara_geam.JPG ( Size: 42.15k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Markos |
![]()
|
Fiarele e mai scumpe.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:29 |