MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
8
- B
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
No offence, dar Bucurestenii s-au cumintit mult in ultimii ani,
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
agresivu-le!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cluje-ne
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 13 Jun 2014, 21:38) Domnilor,doftoru' e subiectiv! Face tot felul de bolunzeli cand e singur pe drum.Da' in oras?E cel mai "pensionar" participant la trafic!Calm,politicos si cuminte ca un batrenel.Cu mana pe inima va spun ca nu exagerez. ![]() Cand o trebuit sa se tina dupa mine prin oras,i-am saltat consumul de la 8,5 la 11,3! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Aha. Agresivu-le!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Io?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
In oras o singura data am fost la un pas sa-l fac pe marian sa faca infarct. In rest sunt placid si scot productie de benzina mai buna ca argon. Se intampla rarisim sa ma grabesc si atunci se lasa cu raliu.
S-a petrecut asa: imi zice din senin sa fac stanga in secunda in care treceam prin fata intrarii pe strada, iar eu in loc sa incetinesc am luat virajul din frana de mana, cu cat aveam viteza la momentul respectiv ![]() LE > daca retin bine circumstantele, mergeam la un moș ungur sa ne ajute sa montam auspuffu' la Prestij ! This post has been edited by dr_mKe: 13 Jun 2014, 22:47 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
Urmatoarele variante,in urma unui viraj nereusit,era Bega sau doi stalpi de beton.
Btw. "Mosul" ala e doar cu patru ani mai in varsta ca mine! ![]() This post has been edited by marian-j: 13 Jun 2014, 23:00 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Stâlpul central din curtea RATT -ului este în picioare și-n ziua de azi ? Estem !
Te rog frumos ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
marian-j |
![]()
|
Gata cu gluma!Am pus paza la poarta!Stalpii liniei de contact sunt scumpi de mori!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
In iarna asta am fost de vre-o 3 ori. O data chiar cu o remorca de 3.5 metri.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
Avem consemn!
Cand apare un Logan "minerall-blau" cu numere de HD,ai full acces.Baremi atata pot face si io pentru matale. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca tot e barfa, hai sa mai barfesc si io milf-a.
Am (nu io personal) reparat armatura aia de sub bara. In urma impactului s-a fisurat putin, asa ca a trebuit sudata si indreptata. Se pare ca nu au reusit s-o indrepte exact ca inainte de lovitura (ori s-o fi tras putin la sudura) pentru ca nu se aseaza perfect bara fata. Acu' nu va ganditi la centimetri, ci la mm. Poate unu' care nu stie nu observa din prima, da' mie imi sare in ochi de mor. ![]() Luni m-am programat la electrician sa vad ce-i cu faru' si cu motorasu' de la stropitorile de la far (ca nici ala nu mai merge). Preventiv am cumparat un motoras din ala de la colegu' RLaguna (foarte serios si cu foarte mult bun simt, recomand cu caldura ![]() Apoi, marti sau miercuri (sa vad cand am timp) o duc la vopsit. Dup-aia gata, ca plecam in vacanta. Dupa ce m-oi intoarce mai bricolam la ea (folii si sa vad ce -mi mai trece prin cap). Continuati... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aia cu auzpufu a fost Prima Plecare a Doctorului de pe Forum.
A fost caterincă maximă ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marian-j |
![]()
|
Ui ar bec!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' de ce scrii ma grecule cu majuscule? Scrie despre acea plecare in predanii?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
marian-j |
![]()
|
Nenea kum, grecoteiu' se glumezeaza pe asa zisul meu "conflict" cu doftoru'-
![]() Fii bun si nu ne strica jucariile.Ne simtem bine,si ne place la matale pe topic. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
Buuuun. Am rezolvat cam toate problemele urgente:
- indreptat - lipit de astea nu-s multumit cum a iesit. Nu mai merg in viata mea la prietenii prietenilor! ![]() - motoras stropitor (ca se arsese si ala) - macara geam - far. Cu faru' a fost alta belea: pentru ca s-au rupt doua urechi de prindere la el, a patruns apa (cand am venit atunci pe ploaie cred) si mi-a ars droserul. Din cate am citit si mi-a zis si electricianul, ar fi trebuit schimbat cu totul, ca a nu mi se mai arda dup-aia iarasi droseru' ala. In fine, eu deja incepusem sa caut far (cred ca am pus si link pe-aici, daca nu ma-nsel). Numai ca m-am uitat si pe la sehash-ca-noi. Si am gasit cu 250 de euro perechea (nu prea voia sa dea separat) faruri complete si mai noi ca ale mele (de pe o laguna din 2007). Cand spun complete inseamna cu tot cu becuri, motorase si cu drosere. Asa ca azi am fost la flacau, la locul faptei (togma' la Bacau ![]() 2014_06_17_12.13.56.jpg ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 403 si le-am montat. Intr-adevar sunt mai noi ca ale mele ![]() Alea vechi se pastreaza. Cred ca o sa cumpar si un droser din ala (gasisem tot sehash-ca-nou cu circa 100 de RON) ca sa am inca o pereche functionala. Asa arata milf-a in clipa de fata: 2014_06_17_16.15.27.jpg ( Size: 2.59mb ) Number of downloads: 542 Bara fata a ramas putin indoita (nu stiam ca plasticu' se indoaie) - se vede deasupra la farul din dreapta - da' mi-a zis flacaul asta la care am fost azi ca e poate remedia cu un pistol din ala cu aer cald. Dupa ce vin din concediu, merg io la un servis adevarat sa o fac cum trebuie si sa vopsesc bara. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Te-am ratat.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Dacă tot vrei să vopsești bara față, caută una SH nelovită.
Părerea mea! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io as renunta la concediu...
Da io nu-mi iubesc milfu' asa ca kum... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 17 Jun 2014, 17:58) M-am gandit si la asta, da' mi-a zis un amic ca ma bate daca imi cumpar bara pentru ciobitura aia... ![]() El nu stie ca mi-am luat faruri. I-am zis ca il repar pe ala vechi ![]() ![]() This post has been edited by kum: 17 Jun 2014, 18:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Curioase preocupări are prietenul...
![]() De obicei asta e îndeletnicirea soțiilor. ![]() This post has been edited by gabize: 17 Jun 2014, 18:29 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
Adevarat zici si matale, numai ca madam nu are nici o treaba in ceea ce priveste milf-a. Nu o interseaza nici cat consuma, nici cine o spala, nici revizii, nada... Doar sa fie curata si available
![]() Singura ei preocupare e sa-mi mai spuna la drum lung: nu crezi ca mergi cam repede? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Interesant sistemul de prindere al nr...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:06 |