MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 25 Jun 2014, 15:47) Nu sunt zei, dar ei nu incurca prea mult circulatia in alte orase. Pe cand invers... Uite, in Brasov am auzit expresia "a face o bucuresteana" pentru trecerea sau intoarcerea peste linia continua, cand e coada mare la semafor. Nu ca ar fi ceva legal sau frumos, dar uneori salveaza timp. Eu merg zilnic pe centura Bucurestiului. Ghici cine merge cu maxim 80 km/h pe banda doua? TL, SV, BT, AB, BV, SB, BR etc. Mai putin IF, DB, GR; astia's capitalizati. Si mai sunt cei cu numere de CT, care stiu ca e drumul spre A2 si o ard cu cat se poate. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Apropo de centura, de fapt bucatica aia cu doua benzi pe sens: cat e de fapt limita legala? Eu merg ce pe hautostrada, oare fac bine?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sa va vad io cand luati 4 bulioane amenda / 9 puncte pentru viteza daca mai sunteti asa de zmei
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Limita e 80 km/h. Plus ca sunt trecerile alea, cu 50 si 30. Eu merg cu 100-120. Nu am vazut niciodata radar, in cinci ani. E vorba, evident, de portiunea cu doua benzi pe sens.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Am vazut si radar pe portiunea dn1-voluntari si la inceput te controlau si de rovinieta la pasarela de la stefanesti.
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 26 Jun 2014, 06:41) Limita e 80 km/h. Nu 90? Nu e sector de DN? |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai fumeaza-le tu ma in continuare! Io nu mai vreau. Prefer sa beau un ciai bun si o cafia buna decat sa dau bani la amenzi ca bou'.
This post has been edited by kum: 26 Jun 2014, 10:13 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
Eu n-am luat amenda anul asta. Tu cum stai?
Nu merg singur pe drum, il iau pe bel cu mine. In fata, pe parbriz, nu in portbagaj. Prefer sa merg si sa ajung unde am treaba, chiar cu riscul de a mai lua cate un radar. Nu stau ca un constipat, sa incurc traficul. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
nauz' că domnu' kum merge mai nou cu trenu'??
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Centura este DN, deci limita e de 90. In practica, fix pe bucata de doua benzi pe sens, este limitare la 80/ 50/ 30, anuntata prin panouri.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
@ daunt
dom bel-u merge si prin parbriz incalzit?? (di cela cu firicele prin el). ga gandesc ca se comport cam ca o cusca faraday. This post has been edited by pishky: 26 Jun 2014, 13:38 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă la legumă ai barbrizu' atermic, bate destul de prost. Trebuie montat detectorul în zona oglinzii.
This post has been edited by gabize: 26 Jun 2014, 16:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 26 Jun 2014, 10:30) N-am mai mers cu trenu' de vreo cativa ani buni. Rahatu' ala de bel nu merge decat in zona de sus, unde e oglinda retrovizoare. Si numai pe un plastic care trebuie lipit de parbriz. Plastic care nu sta lipit nici sa-l fwti. Asta una... A doua: daca militienii stau la panda langa PECO-uri, ce pana mea faci? Ca io asa am luat cele doua amenzi pe care le-am luat in ultimii doi ani: militieni stand la panda in PECO-uri. Albina si Vizireni. Ambele in judetul minunat. Si domnu' Danut, vezi poate te plesnex. Io nu incurc nici un trafic, da? Te invit sa mergem prin Italia sau Spania cu masinile. Sa te vad daca mai esti asa de zmeu. Te poti pisa pe el de del, ca aia te iau cu camere pe portiuni de strase si-ti calculeaza viteza. Deci poti merge si cu 200, ca dup-aia tre' sa te opresti sa treaca timpu'. Daca merg normal si civilizat nu inseamna ca incurc circulatia. Sa vezi tu ca dupac iti iei cand ne gasim data viitoare! ![]() This post has been edited by kum: 26 Jun 2014, 15:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Reprezentanța o fi în capitală, unde și-a petrecut kum ceva timp în ultima vreme???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
kum e ala dupac?
![]() <span class='edit'>26 Jun 2014, 21:03:</span> QUOTE(Markos @ 26 Jun 2014, 20:44) absolut corect, mai ales cu ciumpalacii cu Aifoanele energofage ![]() This post has been edited by luck33ro: 26 Jun 2014, 21:05 |
--------------------
**
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(kum @ 24 Jun 2014, 21:07) Aoleo nene Marian... mi-a ajuns pliku'. Mai multe nu puteai trimite? ![]() Saru'mana mult! Acu' am sa-mi pun io si sa dau si la juma' de judet. Pai matale crezi ca-mi deplasam majestuosu-mi fizic pana la posta ca sa-ti trimit numa' o singura bulina?Am pus si io,acolo,sa fie. ![]() Ce-ti raman,da-i-le la junioru' lu' matale,ca gaseste el pe unde sa le lipeasca. ![]() QUOTE(Gabryello @ 25 Jun 2014, 01:37) Sunt obligatorii ecusoanele astea sau doar sa iti aminteasca cand expira ITP-ul? Eu dupa ITP le dezlipesc ca nu-mi place cum se vad ![]() Inspectorii itp sunt obligati sa le puna pe numere,si tre' sa se vada si-n poza de la finalul inspectiei. Mai departe,Dumnezo cu mila. Poti spune ca o picat la spalatorie,daca te intreaba careva de ea. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Mariane, cre' ca numa' tu si alti cativa (putini) de prin zona aia mai fac treaba asta. De cand m-am departat, n-am vazut nici cea mai mica intentie la careva din statie sa-mi puna bulina, cand faceam insepectia aia, obligatorie.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(pishky @ 26 Jun 2014, 14:38) dom bel-u merge si prin parbriz incalzit?? (di cela cu firicele prin el) Merge ca orbul. Au zis colegii, singura zona propice e cea punctata din spatele oglinzii. Doar ca acolo nu prind ventuzele, ca-i punctata pe interior. Eu am lipit o bucatica de plastic, dintr-o protectie de cd-uri, cat sa prinda ventuzele pe ea. Am lipit-o cu cava solutie bison, pentru plastic, sticla si alte naiba stie ce suprafete (la tub). S-a dezlipit de vreo 3 ori in doi ani, probabil din cauza diferentelor de temperatura. Bel-ul meu, desi a fost la vremea achizitiei o caciula de bani, s-a scos cu varf si indesat. Pe afara circul destul de rar, o mie - doua pe an, sau deloc. De regula acolo sunt un pic mai precaut, merg in rand cu lumea. Da' o data am furat-o si acolo. In tara e alta poveste, fac destui km si n-am vreme sa merg cu 90-60-90. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane betamax,zice la pravila ca tre' sa pun bulina?Scrie!Pai o pun,ca nu ma doare mana!
![]() This post has been edited by marian-j: 26 Jun 2014, 22:50 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Jun 2014, 23:20) Au zis colegii, singura zona propice e cea punctata din spatele oglinzii. Doar ca acolo nu prind ventuzele, ca-i punctata pe interior. Eu am lipit o bucatica de plastic, dintr-o protectie de cd-uri, cat sa prinda ventuzele pe ea. Am lipit-o cu cava solutie bison, pentru plastic, sticla si alte naiba stie ce suprafete (la tub). S-a dezlipit de vreo 3 ori in doi ani, probabil din cauza diferentelor de temperatura. Țigănie ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
Absolut. Bine c-am scapat!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Si io am scapat de bel-u' ala si de plastic
![]() This post has been edited by kum: 27 Jun 2014, 16:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.869 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
La Megane merge fara probleme si prin parbizul atermic...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
cdadan |
![]()
|
Merge o lae. Ai tu impresia ca merge fara probleme.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.869 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Chiar merge...pe verificatelea. Vede toate usile magnetice, toate radarele si alte alea, de la distante similare cu cel modular pe care l-am avut pe Megane si l-am trecut pe Laguna...Urmeaza sa il bag la plafoniera ca sa nu mai stau sa il bag si scot din torpedou...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:38 |