MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
No, cum fu? Leo e bine?
This post has been edited by UXE: 17 Jul 2014, 18:23 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Leo e bine. I-a fost dor de noi, ca numa' cu noi in pat a dormit de cand ne-am intors.
Impresii din conced' cand oi avea putin timp, ca de cand m-am intors nu stau o clipa. ![]() La milf-a am schimbat azi oloiu' si filtru' de aer, plus o verificare. Total damage 220 RON. Bineinteles ca in urma verificarii a rezultat ca tre' sa schimb bucse bare stabilizatoare. Am cautat macara pe la dezmembrari da' nu am gasit. Am vrut sa pun una noua, montata in servis ca sa am garantie. Gasisem pe autokarma una Valeo la vreo 350 de RON (fara motoras). Da' mi-a spus nenea de la aia ca nu garanteaza ca se potriveste pen' ca, la o cautare dupa seria de sasiu i-a rezultat una completa (cu tot cu motoras). M-am dus si pe la noi prin urbe (pe la Frontal, pentru galateni) da' mi-au zis si aia tot asa: dupa seria de sasiu rezulta una completa, cu tot cu motoras. 9 bulioane si... Acu', daca as fi sigur ca nu crapa imediat ce iese din garantie, as da. Da' nu as vrea sa dau 9 bulioane (plus manopera) si dupa 1 an sau un an jumate sa ma duc cu ea in punga. Ca ii bat p-aia si pentru ingineru' de-a proiectat mizeria asta de macara. In concluzie, am vorbit cu electricianu' de la Apan sa imi comande un kit din ala de reparat si mi-o face el. Cica tine cel putin un an. Si ma costa cam 2 milioane. Mai bine ii dau lu' baiat cate 2 milioane odata pe an si tot ma ajunge mai ieftin decat piesa de origine si (de 10 milioane) ma tine si de 3-4 ori mai mult. Caseta de directie (bucsa) cand se intoarce Sun Dell din concediu, ca acu' lipseste ![]() Mi-am mai comandat si niste produse de curatare (Pulimax ![]() This post has been edited by kum: 17 Jul 2014, 22:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Politica reno e sa nu se potriveasca decit kituri complete. De pilda, o garnitura de etrier nu se potriveste decit daca o iei cu etrier cu tot. Am vazut macara de geam formata dintr-un miner, un mosor si o sfoara infasurata pe mosor. Sfoara se prinde la baza gramului care e ttas in sus cind sucesti de miner. La megan asa e.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
busy with pulimax
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
La mine la verificare a iesit mosoru' in parametri ca nou. Nici un fir incalcit.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mai are juma' de metru din țeava de eșapament. Doar interiorul, exteriorul e gata.
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
Exteriorul e gata (am dus-o la spalatorie), iar la interior nu am apucat decat la locul din stanga spate, ca a inceput sa ploo
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
in masina?
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
kum |
![]()
|
Asta ar mai lipsi
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Avem macara functionala?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
Inca nu ca nu am avut timp. Kit-ul a sosit de vreo 2 zile. Vineri poate o rezolv.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca tot zici ca te-ai apucat de curatat pe la interior... Cu ce naiba sa curat pielea de pe volan, ca nu stiu cu ce eram uns pe mana (bănuiesc ca era ulei de plaja da' nu-s sigur) si acum volanul are o piele strălucitoare si lipicioasa. Am folosit un banal servetel umed, după o perioada iar a revenit la starea lipicioasa, mi-e si groaza sa mai pun mana pe volan. Neatentia se plateste, si de data asta vad c-am comis-o serios.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu o cirpa imbibata in detergent de vase si de mai multe ori cu o cirpa imbibata in aoa chioara, pentru clatire. Apoi cu o cirpa uscata, stringind volanul ca si cum ai vrea sa-l storci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Daca va pun o poza cu volanu va murdariti pe voi de ras
![]() La mine volanu' e bălțat, `zgura ma-tii cu deteilingu' ma-tii cu tot, ca iar mi-am adus aminte. ![]() ![]() @marksman Ca sa-ti raspund la intrebare: Pulimaxu' face minuni. Am uitat sa va spui: dupa ce am facut io masina bec vinerea trecuta, in uichend mi-am dus finutii (sunt veniti in tara pe perioada verii) la zoo la Braila. La intoarcere, finuta mi-a facut bucuria: a vomat in masina. ![]() A curatat bunica-sa grosu' cu niste carpe, iar eu am curatat restu'. Da' ma gandesc si la variata asta, ca am folosit-o la banchete si imi place cum a iesit. This post has been edited by kum: 24 Jul 2014, 10:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kum |
![]()
|
In sfarsit, avem macara.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Se poate sterge, m-am lamurit
![]() This post has been edited by Aleex: 26 Jul 2014, 18:37 |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|
kum |
![]()
|
Maine suntem programati la 3M (ca mi-a facut colegu' pofta).
Intre timp am agatat si niste bucse pentru puntea spate. Stiu ca de-abia le-am schimbat, da' mai bine sa fie acolo decat sa umblu dupa ele cand mi-or cadea. Tot maine astept sa-mi ajunga si bucsa aia de la caseta de directie. Saptamana viitoare se intoarce Sun Dell din concediu si rezolvam si problema asta. Azi am facut baie la milf-a. Gata! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 7 Aug 2014, 21:40) Intre timp am agatat si niste bucse pentru puntea spate. Stiu ca de-abia le-am schimbat, da' mai bine sa fie acolo decat sa umblu dupa ele cand mi-or cadea. Pfoo, daca ai ajuns sa faci stocuri de piese cred ca nu-i de bine... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
kum |
![]()
|
Pai cand le-am schimbat m-au ajuns 570 de RON cu tot cu lichid de frana. Mi-e lene sa caut prin facturi sa vad cat a fost manopera, da' nu cred ca a prea mult. Data viitoare o sa ma ajunga la jumate'...
Nu vezi ca nu ma plictisesc niciodata cu reno? ![]() Omu' gospodar... vara sanie... Mi-a ajuns si bucsa pentru caseta de directie. Multumesc Liviu G! 20140808_110900.jpg ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 473 This post has been edited by kum: 8 Aug 2014, 10:11 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
las ca daca zice la revizie ca-s obosite ale mele (la vreo 225.000 km) si se potrivesc astea de la kum am sa il contactez.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Tres belle
![]() This post has been edited by Ampt: 8 Aug 2014, 16:25 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cat fu deranju? in timp si bani?
la cum te stiu e omologata si unsa cu toate alifiile |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu rămân la opinia că perdeluțele sunt mai mult decât suficiente.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Bleah. Urâte!
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 17:21 |