MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Paispe. Sau unsepe. Da' nu vorbim doar de putere, ca si acum are destula. Chiar mai mult decat poate duce saraca lagunica.
This post has been edited by cdadan: 24 Dec 2014, 10:05 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Fo-res-ter
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' voi de la ce v-ati luat?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De la Lagune. Cica Laguna are motor puternic, da' e timid si n-o da la roti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
E un motor chitros. Forester ala e secsi ca numele.
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cdadan @ 24 Dec 2014, 10:05) Paispe. Sau unsepe. Da' nu vorbim doar de putere, ca si acum are destula. Chiar mai mult decat poate duce saraca lagunica. ruleaza foarte fin pentru standardele lu dom agent.....care m-a suprins pe micile ecrane, destul de recent, eu alta boala am pe bembeuri. QUOTE(kum @ 24 Dec 2014, 11:46) de la posesesorii de tigai cu sigla ne-am luat, sau capcane ale mortii cu sigla si "valoare". pies - mi se pare practic 325d gt, dintre dieseluri, desii....mi-a cam ajuns cu dizelu, ca nu mai fac asa multi kmP/an, si nu isi mai are rostul. urmatoarea va fi benzinar, dar nicidecum aspirat. la 318, 320 - nu imi place ca daca tot platesc taxele pt cilindreee - macar sa am maximul de putere din motorul respectiv. This post has been edited by pishky: 24 Dec 2014, 19:12 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Azi am dus milf-a la servis ca sa rezolv cu bara fata (de cand m-am pupat cu bou' ala in copitala, asta-vara). Data jos, demontate toate plasticele de pe ea, lipita cum trebuie (indreptata), vopsita, montata. Cica pana sambata-i gata.
Stau cu emotii. Cine stie cum o iesi? ![]() La treaba cu luneta spate am renuntat. M-am obisnuit cu ideea si nu prea-mi vine sa schimb luneta doar pentru atata lucru. Volanu' nu l-am facut. Bordul inca ranjeste. ![]() Da de mers mere de rupe ![]() This post has been edited by kum: 7 Jan 2015, 23:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Doamne ajută!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
Co Rect!
uitasem ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
Pana acum coafura rezista
![]() In orice caz, pe aia de la sofer o am pregatita (una intreaga, OEM, numa' buna de montat cand pica asta). Celelalte 3 sunt pe vine... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ale mele macarale e noi. Rar de tot deschid geamurile.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La fel si aparatul foto.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E decat pentru esterior ala.
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Jan 2015, 01:06) La treaba cu luneta spate am renuntat. Volanu' nu l-am facut. Bordul inca ranjeste. Tre' sa incep sa ma uit dupa tenisi de vara. Aha... Si? La ce te-ai gandit? Barum, Matador? Ca pe dimensiunea aia nu gasesti Kormoran. Nu de alta, dar sa nu bani prea multi bani in ea, ca sughite. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
SH ca noi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
MuciX |
![]()
|
Care voi?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Da!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(mars @ 8 Jan 2015, 11:44) Aha... Si? La ce te-ai gandit? Barum, Matador? Ca pe dimensiunea aia nu gasesti Kormoran. Nu de alta, dar sa nu bani prea multi bani in ea, ca sughite. O sa vorbesc cu argon sa-mi vanda niste ponturi de un'sa iau sehash canoi. Ce vrei ma daca unii nu vor bani? L-am sunat pe ala de la Apan de 2 ori pentru treaba cu bordu'. N-are chef de treaba. Io singur nu m-apuc ca nu stiu/nu pot/nu vreau. Iar volanu' e strict legat de bord (masina sta in garaj la ala cat timp volanu' pleaca la invelit). Da' daca ala nu vrea bani, io ce sa fac? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.362 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 7 Jan 2015, 23:06) Azi am dus milf-a la servis ca sa rezolv cu bara fata Data jos, demontate toate plasticele de pe ea, lipita cum trebuie (indreptata), vopsita, montata. De vis ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argon a fost depasit.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
Cei doi centi ai mei:
Sunt metode care pun mai putine probleme decat va place voua sa va faceti. Pe langa asta e plin youtubul de mercedes-uri vestice cu spoilere reparate, ba chiar si brabusuri, asa ca nu cred ca o sa puta leguma a chit. Nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi nou la reno spoilerul ala, iar la dezmembrari dureaza sa gasesti la culoare. Chiar cred ca e un compromis bun. Mai si reparam, nu numa schimbam, capitalisti ce suntem. PS am vazut leguma live, si orice service ar fi reparat spoilerul ala daca era pe asigurare. Chiar nu e cine stie ce damage. This post has been edited by MuciX: 8 Jan 2015, 16:16 |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
Sa-i intreb daca au auzit de sudura in plastic? Sa nu-i intreb?
In mod normal ar fi trebuit sa sterg, da' ii las sa se faca de cacao. L.E. Lipire din aia cum stie modelatoru' de cluj faceam la orice gigel din sat de la mine, nu mai era nevoie sa merg pana la mama dracu' in alt oras. Da' de ce sa piarda ei ocazia sa taca? Bine, barfi pur si simplu nu se poate abtine... This post has been edited by kum: 8 Jan 2015, 18:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Pentru "injineri"
QUOTE(kum @ 29 May 2014, 16:47) ... Am apasat pe frana, dar nu a fost timp fizic sa opresc masina inainte de a-l atinge. Lovitura nu a fost violenta, Desi pare, nici masina mea nu a suferit mare damage. A lui nu mai zic... 20140528_120642.jpg ( Size: 972.38k ) Number of downloads: 235 QUOTE(kum @ 17 Jun 2014, 17:21) ... Asa arata milf-a in clipa de fata: 2014_06_17_16.15.27.jpg ( Size: 904.82k ) Number of downloads: 240 Bara fata a ramas putin indoita (nu stiam ca plasticu' se indoaie) - se vede deasupra la farul din dreapta - da' mi-a zis flacaul asta la care am fost azi ca e poate remedia cu un pistol din ala cu aer cald. Dupa ce vin din concediu, merg io la un servis adevarat sa o fac cum trebuie si sa vopsesc bara. Acu' astept sa vad cum spune dom' modelator de cluj cu mana pe inima ca el si-ar fi cumparat bara noua. This post has been edited by kum: 8 Jan 2015, 19:16 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu îmi schimbam mașina
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Clar!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
![]() L.E. Uitai sa va povestesc: am observat acu' fo' cateva saptamani bune ca mai am si la grila aia mica din dreapta o ureche rupta. 2014_06_17_16.15.27.jpg ( Size: 140.3k ) Number of downloads: 209 Asa ca sun la unu' de se lauda prin anunturi ca asta face QUOTE Repar bare auto care au suferit deteriorari, prin sudura in plastic (nu lipire cu fibra). Repar grile, scuturi, urechi de far rupte, carenaje roti etc.Reparatii orice piesa din plastic. Ii explic ce am, ce vreau sa repar... La care el imi zice ca se poate, da' sa i le duc gata demontate. ![]() Ii mai explic o data ca am sunat la unu' care zice ca asta face. El nu si nu, ca e bibileala la desfacut si ca munceste prea mult si ca sa i le duc eu gata desfacute. Ii urez un sincer satzfu'mumancur si am cautat un servis care sa se ocupe si cu suduri in plastic si sa aiba si vopsitorie. Am gasit togma' la Braila. Am mare strangere de inima ![]() ![]() N-am comentat nimic la pret, le-am zis ca le dau cat imi cer. Da' daca nu imi place cum iese e bai mare. Au acceptat. Acu' astept... Duamne-ajuta! Pace pe pamant! This post has been edited by kum: 8 Jan 2015, 19:46 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 00:47 |