MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Jan 2015, 19:39) Pen' ca vreau sa fie 100% in regula? QUOTE Dupa ce vin din concediu, merg io la un servis adevarat sa o fac cum trebuie si sa vopsesc bara. This post has been edited by kum: 8 Jan 2015, 19:48 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sudura aia in plastic se face de pe vremea cand aveam io dacia 1300, era un baietas pe Cosbuc care facea asa ceva, oricum trebuie chit peste sudura, chit care o sa sara de pe bara de plactic, asa ca moderatorul de la Cluj stie ce stie.Poti sa o duci si la mama lu' servis ca va face aceeasi treaba ca la un servis de bordura, numai ca o sa fie ceva mai bine estetic, in timp tot sare chitul ala de pe bara.
PS: poti sterge daca te deranjeaza. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ala de pe Cosbuc de care stii tu (Cromovip ii zice parca) lucreaza in fibra de sticla.
Cat despre saritu' chitului de pe bara, sa asteptam pana e gata lucrarea, nu? Sunt 'jde masini care au elemente reparate prin procedeul asta. La pariu ca daca ii arat lu' modelatoru' de cluj una reparata asa si una nelovita, nu face diferenta. Presupunand, bineinteles, ca a fost reparata cum trebuie. This post has been edited by kum: 8 Jan 2015, 20:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
Nici nu era Cromovipul pe atunci, baietasul ala era prin zona patinoarului visavis de fosta Galacta parca, acolo unde este portiunea aia cu casele pana in strada.Aspectul dupa reparatie e ok dar nu dureaza in timp, chitul se va crapa garantat si o spun din experienta.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
O s-o leg cu sarma, da-o dreaq.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
La multi ani,coane kum!
![]() Vezi-ti de treaba,ca faci bine ce faci. ![]() Nenea l@u,"La multi ani"! si dumitale! ![]() Iertare ca ma bag in vorba neintrebat!Colegul kum vorbeste despre un procedeu de sudura plastica ce nu necesita chituire ulterioara.Materialul de reparatie(se aplica cald) lipeste si umple rosturile fisurilor,se rectifica uscat,se curata atent locul cu un solvent dedicat,se da un primer,apoi un sprtitz-kit si basta.Se matuieste si se vopseste.Iese de n-ai aer! ![]() This post has been edited by marian-j: 8 Jan 2015, 22:54 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
l@u |
![]()
|
La multi ani coane! Spui ca nu se mai chituieste? Daca adevar graiesti iese treaba buna, io am ceva experienta ca bare chituite si daia spui ca o sa crape.
Edit: iar o luat-o forumul razna! This post has been edited by l@u: 8 Jan 2015, 20:55 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Chit folosește Dorel la coltul blocului. Pentru reparat elemente de genul asta fara sudura se foloseste o rasina speciala care e proiectata sa se comporte similar cu plasticul (din care e facuta bara) la dilatare/contractare. Daca zona e degresata corect inainte de aplicare dupa ce se usuca mai dai jos rasina aia cu tot cu bucati din bara.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Chitul crapa de la prea multa apa.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu crapa, domne', niciun chit! Daca e treaba facuta ca lumea, tine cat masina (sau pana la primul accident).
Hai, coane, pe la copitala! A inceput anu' si am dezlegare la usturoi. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mie nu mi-a crăpat bara la Prestij și ruptura a fost mai întinsă. Așa am luat mașina și la prima revopsire a parașocului am rezolvat și crăpătura. Când am găsit altă bară sehaș ca nouă, am înșocuit-o pentru că o troznisem rău în offroad și începuse să crape din nou. Mă poți crede pe cuvânt, am troznit-o mai mult decât sănătos
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Si mie imi cam bate campii forumul,dar dadeam vina pe pe upc.
![]() Nenea l@u,nu ma bagam in seama daca nu as fi avut argumente. Uite cum sta treaba.Cand avea nevasta-mea droaga aia de Ford Mondeo,s-o gasit o cucoana (cu un Golf 3) sa-i trozneasca coltul dr. al barei spate.Si i-o facut o gaura cat pumnul.Ma rog,pumnul meu,nu a lu' nen-to kum. ![]() Puteti sa radeti cat vreti voi de plasticele reno.Bara Fordului avea o ditai gaura,cu fragmentele imprastiate.Si nici macar nu era foarte frig,ca era in toamna,iar impactul a fost la iesirea din parcare.Cocoana era colega cu muierea mea,n-o vrut,oricine greseste,etc. Sa revenim;am cules fragmentele sparte si m-am dus la niste preteni la o vopsitorie.Sa vezi treaba! ![]() Au dat bara jos.Bara e mult spus.Bara aia era o coaja din cel mai penibil plastic cu putinta.Nu ciaina,nu turcaia,orijinala a masinii.Au venit bajetii cu o tabla foarte subtirica din aluminiu,au mulat un fel de "negativ" pe partea posterioara a barei,au fixat-o cu pocnituri mici-mici de tot din partea dinspre spate,si apoi au venit cu un soi de pistol si peste tabla de aluminiu au pus ceva maglavais cald si transparent in care au incastrat fragmentele sparte.Au pus maglavais d-ala si deasupra si peste imbinari.Dupa cca 10 minute se mai vedeau doar fisuri vagi si niturile.Gaura disparuse.A stat pana a doua zi.Shaiba de rectificare in flex cu turatie mare(au disparut si urmele de nituri,si tot),aspirator,ce am zis mai sus,etc.Am vandut cotetul si nici macar nu se observa ca s-a umblat pe acolo.Pret?70 de iepurasi. ![]() This post has been edited by marian-j: 8 Jan 2015, 23:05 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(kum @ 8 Jan 2015, 18:37) Doar link am pus, da' cine sa citeasca? La multi ani si dumitale, nene Marian (minus J) ![]() This post has been edited by kum: 8 Jan 2015, 22:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Citisem eu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce?
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
Io am vazut link-ul ala dar eram ferm convins ca se da si o spoiala de chit pe deasupra
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Bine,noah,fie și ca matale.Se dă,obligatoriu,un șpriț-kit deasupra.Îi bine așa?
![]() This post has been edited by marian-j: 8 Jan 2015, 23:02 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Deja eram in lift!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marian-j |
![]()
|
La multi ani si la matale,coane Gabi,si la toti conmetrpolitanii ot Bistritz,da io nu-ti mai adresez voroave.Mi-s suparat fleashca pe domnia ta!
Am inteles:deselereule e scumpe,se uzezaa repede,un body si un kit de obiective costa cat shalupa dumitale,esti gingash la privitul in interiorul spatiului personall,usw. Da' baremi un selfi te induri sa-ti faci?Ca e la exterior,nu are treaba cu interiorul.Uite,facem cheta(io cu emsi) si platim uzura la desereleu.Eh? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
La mulți ani sănătoși și tot voioși și matale și familiei matale! (am inclus aici și blănoasele, să fie clar).
Despre restu', mai vorovim, că dară n-or intratără zâlele-n sac! ![]() Și n-am deselereu, decât un aparat d'ăla de nu-i place lu' tataie corbex. ![]() Iar cu barca am ceva poze prin jurnalu' ei. Cui nu-i ajung, il poftesc să vină să-i facă. Da' io nu mă oblig la nimic! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 8 Jan 2015, 23:25) Da jidan mai esti bre! Ontopic, mai gasii ceva Evercoat https://www.youtube.com/watch?v=O4j4JN6_Myc This post has been edited by l@u: 8 Jan 2015, 23:31 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
n-auzi că-s căldicel?
![]() EDIT: O dărabă de slană și doo dej'te de horincă 'tătdeauna să găsăsc! ![]() This post has been edited by gabize: 8 Jan 2015, 23:40 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
Am întrebat-o dimineață dacă vrea. Încă n-o răspuns nimic. Te țin la curent.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
Nu , ca racesc
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
Atunci să nu mai insiști pe subiect.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 04:34 |