MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Suna oribil tratamentul aplicat.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vineri 13. Bine că a trecut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Symbolu n-a facut nici-o surpriza.
![]() Doar mi s-a aprins lampa de benzina... This post has been edited by UXE: 14 Mar 2015, 07:18 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu mi-am pus încă întrebarea asta. E bine de luat în considerare, zic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ia verifică.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
kum?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Markos |
![]()
|
Cu un cuțit. Dacă străpunge ușor, atunci e flancul slab.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(gabize @ 13 Mar 2015, 22:04) Băi nene, azi am muncit 13 ore. La propriu. Mai e și vineri 13. Dac-am scăpat fără pană (o mușcat-o kum),peste mine o trecut ghinionu. ![]() Vineri, 13: Plecat cu 15 minute întârziere, întârziat alte 20 de minute pe drum (traficul de capitala europeana), ajuns la terminalul 2 in loc de terminalul 1, fugit pana la naveta ca sa ajung înapoi la terminalul 1 (dupa ce le-am pus masina in brate celor de la inchirieri), ajuns la terminalul 2, zborul avea întârziere 25 de minute, stat 20 de minute la controlul de securitate, zborul avea deja 50 de minute întârziere, pierdut legatura in Munchen, asteptat 3h zborul următor. Măcar nu s-o spart sticla de vin din valiza. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Merge fara problema sa-i pui camera.
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
Ti-e rusine cu ele, e de inteles. Din categoria "e frumoase, dar are flancurile proaste". Mai sunt sapte luni pana in noiembrie, nici n-are sens sa le schimbi, oricum mergi incet cu tractorina.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
Nu, normal! Astia cu dizel sunt oameni chibzuiti, se gandesc la consum, nu calca pedala prea tare. Numai unii au impresia ca zboara, dar stii cum e, uita ca au tigaie fumacioasa.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Si in plus mai au si rezervoru de motorina dizel cel mult pe jumate gol
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
mars |
![]()
|
Atat timp cat masina poate merge cu untelemn de la bunica (pishky, try it!), se numeste tigaie.
Si chiar daca motorul ala (173) a fost cel mai puternic dizel de 2 litri la vremea lui, sa nu uitam ca benzinarele de 2 litri depasisera de mult puterea aia. Si vorbesc de alea aspirate (ex. Clio Sport), ce sa mai zic de turbo. Deci: laguna dizel - tigaie de clatite. This post has been edited by mars: 15 Mar 2015, 10:46 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cred ca e mai eftin sa merg pur si simplu cu motorina,
1. n-are rost sa stau sa inventez eu combustibilul vegetal/fosil etc 2. motorul ala aspirat de care mentionezi (de 200cp la vremea aia) nu s-a pus pe laguna 3. la momentul achizitiei - mi s-a potrivit minune dieselul, faceam - atunci ~ 25.000 km/am (nu prea mai este cazul, ma bate gandul la un benzinar.....tinem legatura, ii facem concurenta lu oocse) 4. tu ai turbo, si cam la aceeasi cai - deci....comparam mere cu mere (si din aceeasi perioada in care se scoteai mai multi cai dintr-un aspirat de cilindree similara) 5. in cei 4 ani si oleac, in care am rulat oleac peste 100.000km nu am stiut ce ei aia distributie / bujii - am stiut ce e aia curea de accesorii, am vrut sa aflu ce is alea bujii, dar am fost sfatuit sa nu. 6. nu stau sa ma inchin la pedala, consuma cat consuma si pace, atat timp cat nu consuma tinichigerie si puncte pe permis e ok. pentru varsta / sasiul / suspensia / pretentiile de masina de volum / non premium / tractor - ruleaza foarte fin masina aia. (de ieri ruleaza chiar pe OZ-uri) @ emsi - cu un plin de motorina dizel de untdelemn fac peste 1000 km. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
mars |
![]()
|
QUOTE(pishky @ 15 Mar 2015, 11:58) tu ai turbo, si cam la aceeasi cai - deci....comparam mere cu mere (si din aceeasi perioada in care se scoteai mai multi cai dintr-un aspirat de cilindree similara) Am turbo, dar mai modest. E un F4RT downgradat, sa consume mai putin, sa intre sub 200 CO2 g/km, naiba sa-l ia. Ala de 204 (Laguna GT) scoate suta in 7.2. De Megane RS nu mai vorbesc... QUOTE(pishky @ 15 Mar 2015, 11:58) E pe lant, parca. La benzinare 60.000 km sau 4 ani. QUOTE(pishky @ 15 Mar 2015, 11:58) pentru varsta / sasiul / suspensia / pretentiile de masina de volum / non premium / tractor - ruleaza foarte fin masina aia Nope! Pentru ca nu e nemteasca ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nush'de ce am impresia ca aicișa nu se mai discuta de milf-a de muuuult timp
![]() N-ati vrea voi sa facem un jurnal de bord al nimanui si sa ne desfasuram acolo? Gen Jurnal de bord offtopic |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
mars |
![]()
|
Offtopic esti tu! Ce te bagi?
Ontopic: ia zi, ce-o fo'? Cui? Ai peticit? S-o fwtut flancu'? Ca pare c-ai mers pe janta... Ai folosit arborele decizional pana ai oprit, right? This post has been edited by mars: 15 Mar 2015, 12:57 Attached thumbnail(s) 20150313_185008.jpg ( Size: 29.33k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
@ kum - pai noi de ce tot ii zicem lu oocse sa isi faca jurnal, da el se cramponeaza in doite sau subaru T
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
N-am ajuns inca la vulcanizare, ca ieri am avut alte trebi.
Arbore ne-arbore, imagineaza-ti asta: ai oolelele cat cartofii cu gandu' la o saorma, esti cu madam in masina, muzici, te gandesti la ce sosuri sa folosesti. Se aude ceva ne-definit. Foarte incet la inceput, nici nu realizezi ca e de la tine. Revii la saorma. Zgomotu' se accentueaza... Dai muzica mai incet, zgomotu' devine mai clar. Lasi naibii saorma si te gandesti: o fi de la masina sau e vreun bemve in spatele meu, care se apropie? Timp in care tu mergi, da? Dup-aia realizezi ca-i de la masina ta. Incepi sa te gandesti: bucse nustiudecare: am schimbat. Bielete nustiudecare: am schimbat. Tampon nustiudecare: am schimbat. Facand inventaru' asta (masina tot merge, da?) ai dodata o revelatie: PANA! ![]() Fiind pe banda II-a, semnalizezi, astepti pana te poti baga pe prima banda si abia atunci ai oprit masina. Te dai jos, vezi pana, iti amintesti ca alea-s gumele cumparate si montate cu numai o zi in urma, incepi cu p..zde, dumnezeii si mwile din tot calendaru'. Ai grija sa le epuizezi cat esti afara (doamna e inca in masina si, pe langa pana, iti iei si palma la perciuni). Te urci, comunici sec: - pana. - Pai si acum ce facem? - Acum noi nu face nimic. Nu exista noi and e vorba de pana, in afara cazului in care te oferi sa ma ajuti s-o fac. -... - Deci: tu iei un taxi, io fac pana. Fiind pe un bulevard destul de circulat, deja satul de claxoanele primite, am mai mers inca 2-300 de metri pana intr-o parcare (stiam de acea parcare, fiind inca la mine in cartier). Asta a fost "arborele decizional" in cazul meu. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
M.C. |
![]()
|
QUOTE(pishky @ 15 Mar 2015, 13:58) Da,cu 70 de litri un rezervor plin.Deci....... ![]() Personal,prefer 800-900 km,afara, cu Meganica benzinar ( 60 l un plin ),decit 1000 si ceva cu un dizelache . Chestie de preferinta.Eu nu ma impac de loc cu diesel-ul.Nu-mi place.Iete asa.... ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
crecă de la leji ți se trage.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:09 |