Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu-i asculta pe astia ca te minte
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Babaieti! Netul ala gratuit, de la Muieciu, mie mi-a venit in factura. Am fost eu prost si n-am stiut sa umblu cu telefonul sau ne-au tepuit aia?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da.
Lăsând miștoul la o parte: telefonul tău știe wi-fi? Că doar wi-fi putea fi gratis. Dacă nu știe de uai-fai, te-ai conectat tot pe conexiunea operatorului tău de telefonie. Bine, și chiar dacă știe și are wi-fi, mai trebuie să și știi să-l folosești. ![]() This post has been edited by DragosP: 28 Oct 2011, 08:26 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Oct 2011, 08:54) Babaieti! Netul ala gratuit, de la Muieciu, mie mi-a venit in factura. Am fost eu prost si n-am stiut sa umblu cu telefonul sau ne-au tepuit aia? Deci da, da? Sa va zic o chestie: ala nu era router, era un device de hacuit zmarfuane oringi! Deci toata lumea a stat pe net de pe abonamentu' lu' nenea coldrex, da?![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Daca era Nochea, as fi inteles. This post has been edited by corbex: 28 Oct 2011, 09:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 27 Oct 2011, 20:05) eu zic sa-ti faci probleme daca se duce pana in bucatarie dupa sucitor. Sau matura. Sau ca sa insface ciombeletul Tare faza cu ciombeletul ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu acuma sint "defect" mi-am rupt o mina si deocamdata sint suspendat de la masina intre 3 si 6 saptamini
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nasol! Cum ai reusit?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si-o fi luat dracie d-aia cu care dai pumni in aer si-o fi nimerit in vreun perete
![]() Radiane, ai neamuri prin Brasov? Am un coleg care seamana cu tine chiar si la gesturi, voce ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poate vreun frate pe care nu-l cunosc...
![]() Din cate stiu eu, nu. Sa inteleg ca te facusi ardelean? This post has been edited by radian: 28 Oct 2011, 21:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am vrut sa iau ceva de undeva de sus (eram pe un scaun) si m-am dezechilibrat si m-am infipt cu mina intr-un perete
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu recomand!
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Marty te striga kum
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu pot, azi am fost nevoit sa mai achizitionez inca un Kosmodisk. Nu, nu folosesc doua d-odata, doar ca pe primul i l-am dat lu' bunica-miu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
radian |
![]()
|
O pasa cat de darnic esti...
Ma calicule, nu puteai sa-i dai omului unul nefolosit? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
corbex |
![]()
|
A cumparat deja 80% dintre kosmodiskurile vindute anul asta in tara. Daca mai ia unul, o sa fie penurie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Pai daca mi l-a cerut acu' fro doo luni si n-am avut altu' la indemina, i l-am dat p-ala
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
corbex |
![]()
|
M-am lamurit ce-i cu internetul de la Moeciu in factura mea.
Jegurile de la Orange au telefoanele setate sa treaca automat pe trafic de date daca pierd semnalul Wi-Fi. Si-s facute sa-l piarda. Mi-au debifat, la ei in calculator, optiunea asta pe care eu n-am cerut-o. Au zis ca cele mai expuse sint terminalele inteligente Nochea. Are cineva dintre voi scula d'asta? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 31 Oct 2011, 16:46) M-am lamurit ce-i cu internetul de la Moeciu in factura mea. Jegurile de la Orange au telefoanele setate sa treaca automat pe trafic de date daca pierd semnalul Wi-Fi. Si-s facute sa-l piarda. Mi-au debifat, la ei in calculator, optiunea asta pe care eu n-am cerut-o. Au zis ca cele mai expuse sint terminalele inteligente Nochea. Are cineva dintre voi scula d'asta? ![]() Tu ai nochea sau doar esti invidios? ![]() No acu serios, mie imi suna a vrajeala aburitoare. Poate te-au taxat de fapt aiurea. Nu stiu sa existe asemenea setare din echipamentele de retea. Terminalu tau ar trebui sa aibe setarea asta daca se conecteaza automat pe 3g cand pierde Wlanul. D'aia am eu maemo pe telefon, si in curand, sper Meego, sa ii pot seta orice in fisiere de configurare. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Pai terminalul avea setarea aia hoatza.. Ei au oprit, la cererea mea, orice iesire pe trafic de date. Ca sa nu mai am surprize. Se poate debloca tot la cererea mea.
Io n-am Nochea ![]() This post has been edited by corbex: 31 Oct 2011, 16:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Marty: 31 Oct 2011, 20:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 31 Oct 2011, 17:54) Pai terminalul avea setarea aia hoatza.. Ei au oprit, la cererea mea, orice iesire pe trafic de date. Ca sa nu mai am surprize. Se poate debloca tot la cererea mea. Io n-am Nochea ![]() Pai asta o faci tu din telefon, ii setezi un APN la misto, sa scrie acolo "corbex", in loc de "internet". |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Si daca vreau sa intru pe Wi-Fi? Sint, la telefoane, cam cum e altii la gipiesuri
![]() This post has been edited by corbex: 31 Oct 2011, 18:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
setarile astea afecteaza doar accesul la internet prin reteaua de GSM/3G. Nu au treaba cu setarile de wlan. Singura chestie naspa, daca pui un nume de apn aiurea, e posibil sa nu ai MMS.
http://www.androider.ro/care-sunt-setarile...ne-cosmote-2110 In link ai apn-urile, sper sa fie si actualizate. La orange, daca pui altceva in afara de "net", nu ar trebui sa iti mearga. Acu, ca sa poti seta APN-ul manual, trebuie si telefonul sa iti dea posibilitatea sa faci asta, dar cred ca se poate la majoritatea. This post has been edited by neumann: 31 Oct 2011, 19:42 |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:12 |