Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai ai timp pana atunci!
![]() Si ofera si tu mai mult, ca doar ai banu' ![]() This post has been edited by kum: 13 Sep 2011, 14:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pui tu cealalta jumatate?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa fie clar, io nu-ti vind Solenza!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mah, viu si io, cat mai tarziu in octombrie posibil. Cand hotarati ceva, dau banul de avans sau zic pas, in functie de planuri.
Mersi! @martinica, viu la relacseisan bre, nu la plantat rasad de leduri... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Scuze coane...
![]() De tine uitasem (ca doar ai zis ca vii) Moldoveneee... Te mai gandesti mult ma? ![]() This post has been edited by kum: 13 Sep 2011, 14:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dsign, daca nu vine argon, sa nu care cumva sa vii cu Prafstaru'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(kum @ 13 Sep 2011, 14:44) Da nu's cum sa-ti zic, ieri-alaltaieri m-am urcat pe cantar (cu blugii pe mine) si arata 71.6. Asa ca ma doare-n pila de uiiiiiiii. ![]() Totusi, kum drac de mai am burta? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Bine bine... Asa au zis toti prietenii... Pana au jucat efectiv...
La Wii mai e cum mai e, da' la Kinect e foarte distractiv... mai ales daca stai pe margine si privesti! O sa vedeti... O sa rada nevestele noastre de noi la greu ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Stai linistit, Ancona - Cremonese sigur iese X.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
As vrea eu ca astfel de rezultat sa fie cel pe care il astept.
|
--------------------
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Sep 2011, 15:23) sunt in urma cu barfele, ce treaba are Argon cu Prafsteru'? S-o luam babeste, ca am o varsta : - daca nu vine argon, sa nu vin cu Prafsterul, adica sa vin cu ghena aia zgomotoasa - daca vine argon, sa vin cu prafsterul, adica sa nu vin cu ghena. Dar de ce sa nu vin cu ghena daca vine argon? Ca ghena are ceva probleme cu rugina, poate sudez si eu ceva in pardon... aaa... argon |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dsign @ 12 Sep 2011, 23:47) Sper ca ai remarcat ca EU nu te-am acuzat pe tine de nimic in postarea aceea, ba din contra! ![]() QUOTE(kum @ 13 Sep 2011, 14:44) Eu vin daca nu sunt pe santier, caz in care va invit pe toti acolo. In general se fac lucrari in zone frumoase: Porumbacu, Sambata, Capra, Varghis, etc... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kum |
![]()
|
Deci un proaspat abdeit cu lista:
Je Grecu Marty Cdadan Corbex DragosP L@u Altis Dsign Ady77 (iti tin pumnii sa iasa rezultatul ala cum vreti ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, da' mie nu-mi zicea nimeni nimic?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba da, da' era surpriza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Vis-a-vis, tu nu vii?
![]() |
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai sa citesc, ca nu stiu despre ce-i vorba...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
Ai avea tupeul sa nu vii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
Muieciu de langa Cheia?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
Muieciu de linga Bran. Marty stie un loc unde gasim ceva de incalecat.
This post has been edited by corbex: 13 Sep 2011, 18:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu mai am munca de sedentar, s-a zis cu huzuru'... Citesc si eu din 2 in 10... P-asta am sarit-o.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
Sa nu se mai intample.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:09 |