Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io m-am mai gandit si cred ca-mi iau liber vineri (ca doar sunt patron). Asadar si prin urmare, Kumule, sa-mi zici pe la ce ora ai vrea sa ne vedem în Ploiesti.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cred ca nu mai are rabdare si se antreneaza........Sambata ma ocup eu de gratar si alea alea poate il imbunez pe martinez ca nu se poate bucura de absenta mea
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ia uite ce frumos s-a potrivit cu topicul
http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage.php?pos=-6353 ![]() Dracu, ce nababi. Cam atat e casa mea. This post has been edited by Victoras2001: 6 Oct 2011, 18:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
B?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai depinde care e el in poza ca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
deci mi sa aprobat concedul pe 14. acum trebe sa vad si programul semiremorcii.
cand ne organizam cu cumparaturili? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Eu estimez ca ajung la Carrefour-ul de la Pitesti in jurul orei 12:00 - 12:30. Care vreti, ne vedem acolo.
Coane b76bgaarh, trimite-mi si mie un nr. de telefon pe peme sa putem discuta. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si cam ce plm cauti tu la Pitesti, daca nu-s indiscret?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Il cauta pe Merced sa-i dea aidiul tau de mess.
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
A vrut sa scrie Ploiesti !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ploiesti ma!
Nu meam baut cafiaua ![]() Maxa bag una mare! L.E. Si apoi Pitesti Ploiesti... tot o be...esti! This post has been edited by kum: 7 Oct 2011, 08:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io nici la Ploiesti nus' ce cauta, are varianta mult mai buna pe Buzau-Nehoiu si cumparaturile se pot face la fel de bine din Brasov. Ca din cate vad, cam toata lumea trece prin Brasov.
Da' poate ca are chef de plimbare. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Ma, prin Nehoiu - Siriu - Intorsura Buzaului merg mai mereu. Stiu drumul. La intoarcere o s-o iau pe acolo. Da' acum la dus vreau s-o iau prin Ploiesti!
Si diferenta intre drumuri este de doar 10 km, din cate zice asta. This post has been edited by kum: 7 Oct 2011, 09:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cdadane recomanda-mi un drum Bacau-Cluj.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu aș merge pe la Vatra-Dornei/Bistrița/Cluj.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Recomand si eu ruta asta, drumul ca-n palma.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
smf. tocmai am premit vestea ca nu poci sa plec mai devreme de 18.00 din bucale.
ajung pe la 9 seara la moeciu, deci io pot sa aduc lucruri care nu sunt necesare pentru primul gratar. bafta. kumule ai pm. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
@ady: vatra-dornei > bistrita > cluj
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2011, 10:29) Bacau - Piatra Neamt - Bicaz - Gheorgheni - Toplita - Reghin - Apahida - Cluj. E drumul un pic mai dubios pe la Lacu Rosu, mai ales coborarea spre Gheorgheni, dar e practicabil. Dupa Gheorgheni e un pic mai rau cativa km, adica pana dupa primul sat. Pe urma ai asfalt nou pana la Reghin. Dupa Reghin ai vreo 50 de km cu drum mai prost, pe alocuri sunt gropi mai serioase, trebuie mers cu grija. Pe urma intri in jud. Cluj si nu mai ai treaba. Avantaje: drum destul de liber, e varianta cea mai scurta ca timp si km. Eu pe acolo merg de obicei. In 5,5 max 6 ore ajungi in Cluj. Cica sunt 350 de km. Pe la Vatra Dornei intr-adevar drumul e superb si asfaltul foarte bun, dar ocolesti destul de mult. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Multumesc, drumul asta mi-l recomandau si moldovenii mei
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Mdea!
Deci după o oră de dirigenție s-a stabilit ca voi urma traseul ăla prin Brașov! Deci cumpărăturile se vor face din Carrefour Brașov! Estimez ca voi ajunge acoloșea in jurul orelor 12:00 - 12:30. Grecule si b76bgaarh, am numerele voastre de tilifon să ne sunăm pe drum. Chipintaci! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu o sa plec din bucuresti in jurul ore 15 deci ajung pe seara
a ramas aceeasi locatie nu? Moeciu, Str. Principala nr. 6 GPS: N 45.4509300; E 25.3267300 ca bag gps-ul ce drum recomandati ? adica traseu ![]() si ca o paranteza probabilitatea de vreme insorita devine tot mai mare verdictul final il voi da miercuri joi This post has been edited by bygy007: 8 Oct 2011, 22:16 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
bygy, ia-o pe Valea Prahovei!
Eu voi ajunge simbata dimineata, probabil ca pe la 9-10. Daca va treziti mai tirziu, sa nu va mire ca ma gasiti cu fiola de votca-ntre buze asa, cu noaptea-n cap. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
La Moeciu ninge, deci Marty sa-ti dublezi fiola de vodca
![]() |
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am sa incerc sa imi iau liber jumatate de zi, sa plec vineri pe la 12 din Bucuresti. Daca reusesc, tin DN-ul, ca la ora aia e liber.
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:59 |