Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Trebuia sa plec de acu 2 zile ca sa fiu sambata la Moeciu
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai alea-s rosii cherry, ma!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Zi-i ma de pomodorini.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba nene. Parca sunteti moldoveni.
![]() Io nu m-as mai baga a doua oara la gateala. Pai nu gatesc destul acasa? Merg doua zile la munte ca sa fac omlete, salate, cartofi natur, piure, mamaliga, spaghete, cartofi prajiti, clatite si mai stiu eu ce? Era seara vanzoleala suprema. Trei se chinuiau c-o salata, doi c-o mamaliga, trei cu gratarul si doi cu paharul. Dupa care li s-a dus tot sangele din creier in stomac si s-au tirat unul dupa altul. Ma rog, io nu vin de data asta, asa ca faceti ce vreti. Da parca faceti tabere de bucatari. Mancarea-i fudulie, bautura-i temelie. Bagi un gratar, in rest alcooale si distractie. Mai o caterinca, mai o duda. Nu frate. Cine curata cartofii, cine cerne malaiul, cine curata 9 feluri de legume pentru salata si tot asa. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oamenii e insurati
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ofcors... Tre' sa fac si io ceva pentru comisionu' ala, nu?
![]() Pai ce? 200 de euro e de colea? L.E. Si ziceti mersi ca nu vine Argon in locu' meu, ca ala face 13 milioane bacsis pe zi ![]() This post has been edited by kum: 13 Oct 2011, 14:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
daca kum spala si camasi si tricouri, vin si eu la munte!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io am o probleme cu gratarul ala de la pranz. voi vreti sa manacam toata ziua? nu facem si noi ceva miscare si ne intoarcem pe la 4-5? si dam drumu la gratar? sau masa de seara e undeva pe la 9 10?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
kum |
![]()
|
Vorbit cu madam la pensiune. Totul OK, suntem asteptati.
Care aveti posibilitatea, luati 1 kg de telemea de Sibiu. Daca aveti de unde lua asa ceva genuine. Daca nu, cautam pe acolo. Ma bag la nani ca ma simt cam obosit. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum o sa fie vremea? Ajung/plec de acolo cu gumele de vara sau ma scot astia din rapa ca pe tuta aia cu skoda?
Nu de alta, da la ce bahaos am facut in firma ca mi-a bulit aia masina, ajung de rasul intregii cladiri! |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, cica duminica ninge la Brasov.
13 Oct 2011, 20:41: Ia si te desfata This post has been edited by Marty: 13 Oct 2011, 19:41 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi zice unu azi: la DC la intalnire, cand o sa ajungi, astia o sa stie din start "Asta-i Altis, ca e cu Loganu'!"
Poa' va pune dracu pe vre-unu sa imi pozati numarul masinii, ca dracu' va ia, ajung de rasul forumului, au facut stia de la circulatie mistod e mine... |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
ady77 |
![]()
|
Noroc ca vine Corbex cu solenza ca altfel erai singurul cu dacie la intalnirea daciaclub
![]() ![]() |
--------------------
|
Altis |
![]()
|
M-a mancat in cur sa ma cert cu cretinu' sef exact inainte sa ii cer "paduraru"...
Lasa ca ias subtire la benzina, asta daca nu bag stickul cu Prodigy, sa vezi ce las martichinezu-n praf! |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
lasa ca si eu sint tot cu loganu
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Altis |
![]()
|
Macar tu ai motor, nu hamster...
|
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
noroc cu jpl-ul
vremea intr-un cuvint SOARE CU DINTI simbata noapte un pic de ninsoare poate am simulat si traseul pe jps sper sa ajung destinatie ![]() This post has been edited by bygy007: 13 Oct 2011, 21:52 |
--------------------
RENAULT
- B 07 BGY
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 13 Oct 2011, 22:50) vii cu metroul? ![]() Rog un brasovean sa-mi arate si mie, pe harta, pe unde vine carfuru' ala de la ei. Ca m-am uitat pe saitul lor (carfur, adica) si mi-l arata undeva prin munti, pe langa Piatra Craiului. Ma rog, cica-i pe Calea Bucuresti 107, deci n-am cum sa-l ratez ![]() This post has been edited by Markos: 13 Oct 2011, 22:04 Attached thumbnail(s) BV.jpg ( Size: 433.65k ) Number of downloads: 233 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, ejt nepun?
![]() This post has been edited by Victoras2001: 13 Oct 2011, 22:09 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Mi-s bou, am uitat ca am gugal meps pe androizi
![]() Se poate închide. Attached thumbnail(s) SC20111013_231358.png ( Size: 891.15k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
- B 07 BGY
|
|
Markos |
![]()
|
beton, mersi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
- B 07 BGY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:56 |