DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Forum, manual de utilizare, optimizare folosire

fost membru
post 22 Feb 2010, 18:10
Post #1

membru analfabet

Group: Members
From: clasa I-a

Fac pentru a doua oara exceptie de la regula mea proprie (de-a nu face topicuri), initiind acest topic care sper sa va fie de folos......asta daca rezista mai mult, fiind posibil ca unele persoane sa doreasca sa tina secrete unele lucruri.

Eu nefiind un infocat colindator de forumuri, deseori m-am intrebat ce inseamna diferitele butoane sau ce semnificatie au diferitele informatii vizibile sau mai putin vizibile.

Am sa incep cu propriile mele observatii:
(este putin cam greu ca nu am un program de fotografiere a ecranului dar va prindeti voi)

Unele observatii pot fi gresite, odata cu voi invat si eu. smile.gif Asa ca cine stie si doreste sa impartaseasca din vasta-i cultura worship.gif este invitatul meu.

Caterincarii si offtopicarii va rog abtineti-va, chiar daca este la cafenea, acest topic ar putea sa va fie si voua de folos. excl.gif
Doresc ca acest topic sa fie didactic, atata vreme cat didactic inseamna a face ceva bun, pozitiv. excl.gif

Sa purcedem:

1) Pe prima pagina a forumului, jos, avem lista de useri conectati, in aceasta daca o sa va uitati mai atent, ordinea in lista se schimba, in functie de ultima interogare a forumului de catre userul respectiv.

2) Cum aflam ziua cui va fi maine? Este simplu. In partea din dreapta sus avem submeniurile "cauta" "forum" "utile" Deschizand submeniul forum, vom selecta "calendar"

This post has been edited by fost membru: 22 Feb 2010, 19:33

--------------------
dacia dacia logan - CT 09 FMB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 22 Feb 2010, 18:20
Post #2

DaciaClubber

From: Bucuresti

QUOTE(fost membru @ 22 Feb 2010, 18:10)
Am sa incep cu propriile mele observatii:
(este putin cam greu ca nu am un program de fotografiere a ecranului dar va prindeti voi)
*

Se numeste captura si si realizeaza cu tasta "Print Screen" prezenta pe orice tastatura apoi paste (Ctrl+V) in programul prezent in orice windows, Paint... il gasesti in accesorii.

Caterincarii si offtopicarii va rog abtineti-va, chiar daca este la cafenea, acest topic ar putea sa va fie si voua de folos.  excl.gif
*

Deja e de caterinca radmasa.gif

1)  Pe prima pagina a forumului, jos avem lista de useri conectati, in aceasta daca o sa va uitati mai atent, ordinea in lista se schimba, in functie de ultima interogare a forumului de catre userul respectiv.
*

Nu stiu la ce ne ajuta asta... eu rar deschid prima pagina a forumului, asa ca topicurile "lipicioase" nu le vad, dau doar pe http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Search&CODE=getnew adica sa vad doar topicurile active.

22 Feb 2010, 18:22:
2)  Cum aflam ziua cui va fi maine? Este simplu. In partea din dreapta sus avem submeniurile "cauta"  "forum"  "utile" Deschizand submeniul forum, vom selecta "calendar"
*

Deschide doua pagini in browser, nu te mai chinui sa vezi despre ce-i vorba ca sa adaugi 2-3 cuvinte la post 04.gif

This post has been edited by vis-a-vis: 22 Feb 2010, 18:22

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Alydor
post 22 Feb 2010, 18:23
Post #3

Pressar

si care e scopul topicului? unsure.gif

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
fost membru
post 22 Feb 2010, 18:24
Post #4

membru analfabet

QUOTE(vis-a-vis @ 22 Feb 2010, 18:20)
Se numeste captura si si realizeaza cu tasta "Print Screen" prezenta pe orice tastatura apoi paste (Ctrl+V) in programul prezent in orice windows, Paint... il gasesti in accesorii.

*

Ce spuneam, deja am inceput sa invat. Multumesc ! Si umblasem in Paint-ul ala dar uitasem.

Am uitat sa scriu scopul topicului ? Scopul topicului este de a impartasi si altora din bogatele noastre cunostinte...... Sau de a face schimb de cunostinte...ia-o cum vrei.

QUOTE(vis-a-vis @ 22 Feb 2010, 18:20)
Deja e de caterinca  radmasa.gif

*

Nu asta mi-e scopul, dar o gluma de bun simt prinde bine oricui. Acum ce sa fac, eu incerc sa fac un topic echilibrat, ca deraiaza...ghinion. O sa-l stearga moderatorii.

This post has been edited by fost membru: 22 Feb 2010, 18:36

--------------------
+
Alydor
post 22 Feb 2010, 18:33
Post #5

Pressar

cred ca ar fi mai util un manual de utilizare al calculatorului....

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
vijelie
post 22 Feb 2010, 18:33
Post #6

membru violet

Eu nefiind un infocat colindator de forumuri, BLA BLA BLA
*

radmasa.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Andy_ACS
post 22 Feb 2010, 18:35
Post #7

Yes, I'm not!

From: Craiova

Eu zic ca e o initiativa buna, unii useri noi si poate chiuar mai vechi sigur vor aprecia ceva sfaturi.
Aici ar fi locul in care sa se gaseasca informatii despre ora pe forum, despre schimbare avatar sau semnatura, lucruri pe cre multi incepatori le intreaba pe diverse alte arii.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
fost membru
post 22 Feb 2010, 18:52
Post #8

membru analfabet

QUOTE(Alydor @ 22 Feb 2010, 18:33)
cred ca ar fi mai util un manual de utilizare al calculatorului....
Suma respectelor, Alydor
*

Scrie acolo despre forumuri ?
Alydoare ce manual ai tu ?
Eu am treaba si ma cam retii cu vrajeli. Pa.

3) Apasand pe numele membrului, de exemplu Alydor vom vizualiza profilul membrului. In pagina deschisa putem observa "Cauta mesajele membrului" pe care daca vom apasa vom vedea toate postarile membrului . "Gaseste subiectele membrului" ne va prezenta toate topicurile membrului.

This post has been edited by fost membru: 22 Feb 2010, 19:00

--------------------
+
bucatzel
post 22 Feb 2010, 18:53
Post #9

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

sarci.... nu uita sa le zici de sarci.
Las' ca le zic io.
Sus, in dreapta, ai un link pe care scrie SARCI (sau search, in functie de setarile de limba).

Daca dai clic pe el, te trimite la o pagina cu tot felu' de boarte, care te invita sa cauti cu Gogu. Nu-ti fie frica, gogu nu-i poponaut, nu te duce prin paduri ca sa te imbratiseze romantic. N-are cum, ca el nu e uman... e program de ala de cautare. Hai, ca te descurci, daca si Vanghelie e in stare sa se caute cu el, tu cum sa nu poti?

Cand cauti o chestie pe forum, caut-o cu niste cuvinte mai probabil a fi folosite si de catre altii, si care sa aiba sanse sa-ti restranga cautarile.

"aprindere electronica 1300" versus "scanteie berlina"
Prima cautare are sanse sa te duca la topicul de aprinderi electronice. A doua, are mai multe sanse sa te duca pe yutub, sa vezi cum si-o dat un destept foc la masina.

Si daca cumva din prima cautare n-ai reusit, nu te da batut... mai incearca... mai schimba cuvinte, mai incearca si alte abordari...

Aaaa, da, si de topic nou sa le mai zic:
Incearca sa-i dai naibii un titlu chestiei pe care te pui sa ne-o prezinti.

"Probleme dacia 1300", pe sectiunea "Starea drumurilor" nu e cel mai promitator inceput.
Nu de alta, stim din surse sigure ca nu esti primul utilizator de Dacia 1300 care sa fi avut probleme cu ea. A mai fost unul acum vreo 3 ani, a rezervat el numele ala de topic. Incearca sa spui in titlu ce neam de problema are caruta autopropulsata. O fi la motor, o fi la directie... o fi la instalatia de racire/incalzire/distilare tuica?
De exemplu, "Fierbe apa in vasul de expansiune" la sectiunea "Probleme tehnice - Dacia clasic" are mai mari sanse sa fie bagata in seama.

Si daca tot m-am pus sa le explic la oameni...
Ai maaaare grija la felul cum scrii.
Noi suntem oameni de toate felurile din toate colturile tarii... Avand limba romana ca si limba comuna, in general ne descurcam. Comunica oltenii cu banatenii, ardelenii cu moldovenii, bucurestenii cu morosenii, etc... Numa' ca noi, la scoala n-am prea invatat de dialectu' asta IRCuitor, si de fiecare data cand vedem pe unu' ca scrie asa, avem impresia ca-i ungur. Sau niegru. Nu de alta, altfel nu-mi explic de unde atata inversunare pe el , mindiat ii spune toata lumea sa nu mai scrie asa.
Pana si moderatorii iau parte la operatiunea asta segregationisto-xenon-foba. Imediat ii dau ban cui indrazneste. Markos e exceptie de la regula asta, el e grec, si de la ei se accepta. Asa ca daca vreti sa scrieti ceva pe forum, luati un dictionar IRC-roman, si scrieti pe romaneste, ca o sa aveti viata mai usoara.

This post has been edited by bucatzel: 22 Feb 2010, 18:58

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
vis-a-vis
post 22 Feb 2010, 18:55
Post #10

DaciaClubber

Varule fost membru cu dci, pun si eu o intrebare... Tu ai fost securist cand ai fost mic?
Vad ca ne-ai luat direct cu zile de nastere, cu intrat in intimitatea userului... Scuza-ma ca-ti zic, dar nu e asta activitatea normala pe un forum, ai plecat de unde nu trebuie tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
pastrama
post 22 Feb 2010, 19:04
Post #11

scursura umana

From: Ct

QUOTE(bucatzel @ 22 Feb 2010, 18:53)
Markos e exceptie de la regula asta
*

Ai uitat de C@talin, a doua exceptie, nu e grec da cica are niste probleme cu beutura si d-aia se accepta si la el.

--------------------
Tedei - -
+
fost membru
post 22 Feb 2010, 19:04
Post #12

membru analfabet

QUOTE(vis-a-vis @ 22 Feb 2010, 18:55)
Varule fost membru cu dci, pun si eu o intrebare... Tu ai fost securist cand ai fost mic?
Vad ca ne-ai luat direct cu zile de nastere, cu intrat in intimitatea userului... Scuza-ma ca-ti zic, dar nu e asta activitatea normala pe un forum, ai plecat de unde nu trebuie tongue.gif
*

radmasa.gif Merg si eu pe unde ma duce vantul, spun ce cred ca poate interesa. Asta cu ziua este calda, legata de intrebarea lui Marty ...ziua cui este maine?

4) Conform regulamentului este de evitat citarea intregului mesaj, cum am citat eu sus. Este de ajuns sa citam ce ne intereseaza, in cazul nostru :

QUOTE(vis-a-vis @ 22 Feb 2010, 18:55)
Tu ai fost securist cand ai fost mic?
*

5) In citatul de mai sus se poate vedea (puneti-va ochelarii), in partea dreapta jos o sageata mica, apasand pe ea vom vedea unde a fost postat textul citat.

6) Foarte util va poate fi si help-ul forumului care se afla in dreapta paginii sus, in submeniul butonului " Forum", totusi informatiile de acolo sunt in engleza, incercati cu Goagal translate sa intelegeti ce scrie acolo....... asta pana ajung eu...vreodata. smile.gif

7) Butonul F5 de pe tastatura foloseste la refresh-ul paginii, adica foloseste sa vedem ce schimbari au mai intervenit in pagina, daca a mai postat cineva, de exemplu . (intradevar aceasta informatie este din manualul ....lui Alydor wink.gif )

Va urma.
Celor care m-au ajutat, ajutandu-va astfel si pe voi, cei carora va sunt utile aceste randuri, le multumesc. Urmatoarea lectie...folosirea butonului "Report" icon_mrgreen.gif

This post has been edited by fost membru: 22 Feb 2010, 20:18

--------------------
+
77licu
post 22 Feb 2010, 19:29
Post #13

Membru autentic

From: Bacau

Nu 'sarci' ci 'sărci' radmasa.gif

--------------------
Dacia MCV . - BC
+
Victoras2001
post 22 Feb 2010, 19:31
Post #14

Membru autentic

Mai bine bagati ajutorul la cautare, ca ala nu-l stie nici dracu' si e cel mai util de invatat. Ala cu *, (), "" sau ce dracu' te mai ajuta la cautare.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
vis-a-vis
post 22 Feb 2010, 20:28
Post #15

DaciaClubber

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Alydor
post 22 Feb 2010, 21:28
Post #16

Pressar

ai uitat de optiunea Ctrl+F5. care face cam acelasi lucru... adica reimprospateaza pagina de la ultima modificare cu stergerea cache-ului, practic reincarca toata informatia de pe pagina respectiva...
Uite ca sa nu te retin prea mult http://www.basic-computerskills.com si http://www.howtouseaforum.com Poate te ajuta. Ar trebui mentionata si optiunea Ctrl+D (adaugi o pagina la sectiunea favorite, si poate cea mai utila comanda cand se blocheaza calculatorul ctr+alt+delete....
P.S. Cand e scris crtl+ altceva nu inseamna ca trebuie sa apesi pe tastele c, t, r, si l ci pe tasta pe care scrie aceste litere. La fel + nu inseamna ca trebuie sa apesi pe tasta pe care e semnul ala ci inseamna sa tii apasata tasta aia si sa le apesi si pe restul....
Aia cu copierea unei ferestre nu tine de utilizarea forumului ci de utilizarea calculatorului...
Pa!

Suma respectelor, Alydor

This post has been edited by Alydor: 22 Feb 2010, 21:31

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
fost membru
post 22 Feb 2010, 21:45
Post #17

membru analfabet

QUOTE(vis-a-vis @ 22 Feb 2010, 20:28)

Ti-ar gif-ul de cap.....chiar am incercat sa scriu sa vad daca functioneaza. biggrin.gif

Alydor, multumesc pentru postare, sper sa nu te fi suparat in vreun fel. rolleyes.gif Chiar mi se pare foarte interesant link-ul dat de tine : http://www.howtouseaforum.com/ , chiar nu stiam de el.....

8) Mesajele pe care le-ati postat, devin proprietatea forumului si dupa 24 de ore (de la postare) acestea nu mai merg editate (sterse/modificate). Chiar daca cineva si-a editat postul, moderatorii au posibilitatea de a vedea ce s-a postat....cautand in Recycle Bin-ul forumului.

This post has been edited by fost membru: 22 Feb 2010, 22:42

--------------------
+
vis-a-vis
post 22 Feb 2010, 21:46
Post #18

DaciaClubber

taci.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Alydor
post 22 Feb 2010, 22:00
Post #19

Pressar

ca sa vezi ce minuni face google...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
Micutzu_BH
post 22 Feb 2010, 22:16
Post #20

Driving around

From: D'aci ia

Daca dai clic pe el, te trimite la o pagina cu tot felu' de boarte, care te invita sa cauti cu Gogu. Nu-ti fie frica, gogu nu-i poponaut, nu te duce prin paduri ca sa te imbratiseze romantic. N-are cum, ca el nu e uman... e program de ala de cautare. Hai, ca te descurci, daca si Vanghelie e in stare sa se caute cu el, tu cum sa nu poti?

Eu stiam ca GoGu e membru a acestui forum. icon_mrgreen.gif
O regula de bun simt pentru incepatori si nu numai: NU scrieti cu CAPS si pe cat posibil fara "tz", "sh" si alte cuvinte mIRCuitoare. tongue.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - 2005
Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
+
fost membru
post 22 Feb 2010, 22:46
Post #21

membru analfabet

In momentul asta, topicul meu este verificat de unul din .....agentii Smith ai forumului. ph34r.gif

UF, am trecut controlul...dar sigur va sta cu ochii pe acest topic. Salutari
Liviu. emotionat.gif

9) In partea de stanga-jos aveti :

"3 utilizatori citesc acest subiect: (0 vizitatori și 1 membri anonimi)
2 membri: fost membru, pcostica
"

De aici aflati cine citeste acel topic.

-vizitatorii sunt userii nelogati/neinregistrati
-membrii sunt cei logati
-membrii anomimi sunt userii care in ecranul de logare au bifat " Log in as invisible", ei pot umbla (citi un topic) fara sa le fie vazuta identitatea. Totusi, forumul ii vede si noteaza cand au interogat ultima data forumul. Este de ajuns sa priviti profilul banuitului. wink.gif

Tot aici daca il surprindem pe user aplecat catre dreapta cu o linie punctata sub el, inseamna ca respectivul posteaza (sau editeaza) ceva.

10) Tot in partea din stanga jos o sa vedeti butoanele "ON" "GALERIE" "PM"

butonul este ON cand userul este logat pe forum, adica este online, cand in loc de "ON" apare "OF" inseamna ca userul nu este online, adica logat. Anonimii, userii logati ca "Log in as invisible" se vad la acest buton ca fiind "OF"

Apasand "GALERIE" vom fi directionati spre pagina de vizionare a galeriei user-ului, in cazul in care si-a facut una..

Apasand pe PM ii putem trimite user-ului mesaje private, de fapt ce inseamna asta, un fel de e-mail al forumului. Normal, mesajele se vor vedea de destinatar la accesarea forumului. Ca o masura anti-spam, membrii cu mai putin de 15 postari nu pot trimite PM. Mesajele de la cafenea nu se contorizeaza. (impropriu spus, pentru ca daca vom privi profilul user-ului vom vedea cate postari a facut la cafenea si cate in restul forumului).

This post has been edited by fost membru: 23 Feb 2010, 12:52

--------------------
+
Markos
post 23 Feb 2010, 00:27
Post #22

fost programator

From: Scursurești Vale

Io cred ca tu vrei sa ajungi moderator nedumerire.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
fost membru
post 23 Feb 2010, 00:34
Post #23

membru analfabet

La ce foame de bani am in mine, nu mi-ar strica un salariu de moderator laugh.gif

Glumesc, eu spuneam candva (pe acest forum), pe unde trec incerc sa las si ceva pozitiv in urma mea. Mai gresesc si eu, dar imi trece repede. Oricum nu am sanse sa devin asa ceva si nici nu sunt interesat. Mai repede administrator. taci.gif laugh.gif

Forum, manual de utilizare optimizare folosire
22 postari 483 vizualizari 23.02.2010, 00:34

22postari 554 vizualizari 24.02.2010, 14:34

Am sa ma opresc pentru o perioada cu postarile, sa vad daca foloseste cuiva topicul asta......sa nu cumva sa vorbesc singur pe aici...ca televizoru'. Cum am sa-mi dau seama? Nu stiu, vad eu.

smile.gif
Prima mea captura.....de ecran. Tasta asta la mine pe netbook se numeste prescurtat "Prt Sc" Deci Ctrl+Prt Sc in fereastra de copiat apoi selectat in fereastra Paint, se face Ctrl+V (adica paste) .
Dar nu-l incarca, cica nu am voie extensia asta, oare ce era setat? (GIF) Repet. Aaaaa, trebuia selectat sa salveze ca JPEG !
captura.JPG ( Size: 114.86k ) Number of downloads: 381

CAUTAREA, in topic
11) Pentru a cauta intr-un topic kilometric ceva, fara a fi nevoiti sa citim tot, de exemplu "baterie" completam in campul din partea de jos cuvantul cautat, ca-n poza:
cautare_in_topic.jpg ( Size: 236.33k ) Number of downloads: 367

Apasant butonul "Cauta in subiect" se obtin rezultatele, eu am pus o singura poza, rezultatele returnate fiind 3.
rezultat_cautare_in_topic.jpg ( Size: 283.08k ) Number of downloads: 362

CAUTARE topicuri cu nume asemanator
12) Apasand pe literele boldate "cauta subiect asemanator", ce se afla linga butonul"Cauta in subiect" (folosit anterior) Gogu ne va cauta pe forumul DC toate topicurile cu titlu asemanator.

Cautare subiecte/ Sarci
13) Ne vom uita si in postarea 9 de pe acest topic . Am adus postarea aici sa n-o mai cautati: smile.gif

sarci.... nu uita sa le zici de sarci.
Las' ca le zic io.
Sus, in dreapta, ai un link pe care scrie SARCI (sau search, in functie de setarile de limba).

Cand cauti o chestie pe forum, caut-o cu niste cuvinte mai probabil a fi folosite si de catre altii, si care sa aiba sanse sa-ti restranga cautarile.

"aprindere electronica 1300" versus  "scanteie berlina"
Prima cautare are sanse sa te duca la topicul de aprinderi electronice. A doua, are mai multe sanse sa te duca pe yutub, sa vezi cum si-o dat un destept foc la masina.

Si daca cumva din prima cautare n-ai reusit, nu te da batut... mai incearca... mai schimba cuvinte, mai incearca si alte abordari...

Aaaa, da, si de topic nou sa le mai zic:
Incearca sa-i dai naibii un titlu chestiei pe care te pui sa ne-o prezinti.

"Probleme dacia 1300", pe sectiunea "Starea drumurilor" nu e cel mai promitator inceput.
Nu de alta, stim din surse sigure ca nu esti primul utilizator de Dacia 1300 care sa fi avut probleme cu ea. A mai fost unul acum vreo 3 ani, a rezervat el numele ala de topic. Incearca sa spui in titlu ce neam de problema are caruta autopropulsata. O fi la motor, o fi la directie... o fi la instalatia de racire/incalzire/distilare tuica?
De exemplu, "Fierbe apa in vasul de expansiune" la sectiunea "Probleme tehnice - Dacia clasic" are mai mari sanse sa fie bagata in seama.
Si daca tot m-am pus sa le explic la oameni...
Ai maaaare grija la felul cum scrii.
Noi suntem oameni de toate felurile din toate colturile tarii... Avand limba romana ca si limba comuna, in general ne descurcam. Comunica oltenii cu banatenii, ardelenii cu moldovenii, bucurestenii cu morosenii, etc... Numa' ca noi, la scoala n-am prea invatat de dialectu' asta IRCuitor, si de fiecare data cand vedem pe unu' ca scrie asa, avem impresia ca-i ungur. Sau niegru. Nu de alta, altfel nu-mi explic de unde atata inversunare pe el , mindiat ii spune toata lumea sa nu mai scrie asa.
Pana si moderatorii iau parte la operatiunea asta segregationisto-xenon-foba. Imediat ii dau ban cui indrazneste. Markos e exceptie de la regula asta, el e grec, si de la ei se accepta. Asa ca daca vreti sa scrieti ceva pe forum, luati un dictionar IRC-roman, si scrieti pe romaneste, ca o sa aveti viata mai usoara.
*

Ideea ar fi ca inaintea de a deschide un topic despre problema noastra sau despre ce vrem sa spunem/aratam, sa facem o cautare, pentru a vedea daca despre acel lucru nu s-a mai discutat.
Cautarea se face in felul urmator (exemplu) :
In partea de dreapta-sus a ecranului gasiti butonul "CAUTA" , apasand pe el se va deschide ecranul: Cautare.JPG ( Size: 101.84k ) Number of downloads: 323

Completam in campul de cautare cuvinte cheie ce sa simbolizeze problema noastra (exemplu radiator/aripa/rugina/ revizie etc) Si rugandu-ne ca cel care a discutat despre subiect, nu a initiat topicul cu numele : "Buna ziua"/"Am probleme" sau ......" Ce fac?" Ce_sa_fac.JPG ( Size: 112.72k ) Number of downloads: 297
, cautam in rezultatele returnate .
O cautare specifica se poate face regland pe "Probleme Dacia Duster", sau pe Bursa, (de exemplu , vand site) atunci goagal va cauta numai in acel domeniu.

Urmeaza Stan si Bran, ne arate cum a iesit captura lui. laugh.gif

This post has been edited by fost membru: 23 Feb 2010, 18:44

--------------------
+
koldun
post 23 Feb 2010, 18:21
Post #24

un om

From: CT

Am incercat si io asta cu captura! Io-te ce a iesit:

capture1fx.jpg

Pilifeee!

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
fost membru
post 23 Feb 2010, 21:09
Post #25

membru analfabet

Ce-a fost ieri?

This post has been edited by fost membru: 23 Feb 2010, 21:11

Attached thumbnail(s)
cei_mai_multi_utilizatori.JPG ( Size: 162.96k ) Number of downloads: 59

--------------------
+
BeciAcustic
post 23 Feb 2010, 21:32
Post #26

BlackLine

From: Constanta

22/2/2010 ..... tongue.gif

Recordul era de 830 din martie 2008 daca nu ma insel....

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
Marty
post 23 Feb 2010, 21:49
Post #27

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(fost membru @ 23 Feb 2010, 21:09)
Ce-a fost ieri?
*

Luni.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Markos
post 24 Feb 2010, 21:28
Post #28

fost programator

From: Scursurești Vale

azi nimic? unsure.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
fost membru
post 24 Feb 2010, 21:29
Post #29

membru analfabet

Azi am jucarie noua, o butonez.

--------------------
+
Alydor
post 24 Feb 2010, 21:36
Post #30

Pressar

si de pe jucaria noua nu iti merge www.daciaclub.ro??? Mai pune un giga de ram... happy.gif

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520

+
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 07:58
Forum Renault