Cele mai usoare tigari
![]() ![]() ![]() |
Cele mai usoare tigari
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Ia fumati voi tigari normale nu lights. Adica Kent premium lights sau blue 8 vs. kent 100s (alea lungi) spre exemplu. Eu am observat ca daca fumez kent lung un pachet ma tine 2 zile din urmatoarele motive si anume : tigarile sunt mai "tari", mai "lungi", si simti nevoia sa-ti mai aprinzi cate o tigara dupa vreo ora jumate 2 pe cand cu kent 8-u ajung la un pachet pe zi (le-am mai rarit si eu ca nu se mai poate, ma durea si pieptul, parca vorbea cineva si de problemele cauzate de tigari, nu neaparat problema cu plamanii). Vestea ce-a noua pe care am aflat-o de la colegele mele de facultate acu 2 zile este ca din cauza tigarilor kent faci o ciuperca in gat si pe langa asta am mai aflat ca in afara s-a interzis comercializarea lor (ele fumau slims
![]() Tigari usoare mi se par kent 4 (silver) kent 1 (gold)....si cam atata, in rest nu am fumat sub lights. Dar degeaba fumezi extra lights, super lights. Cu cat sunt mai tari cu atat mai bine si cu cat iti faci mai multe provizii la fel ( de ex, iti cumperi cate un cartus o data, scapi de-o grija si fumezi garantat mai putin). Cam astea ar fi raspunsurile din punctul meu de vedere. Astept sfaturi + inlocuitori, naturali, chimici, nu conteaza, important e sa ma las o data. Mai era o chestie cu mestecatu tutunului...dar hai ca devin prea offtopic, sorry. Numa bine si spor la treaba, am vazut ca unii dintre noi s-au lasat ! Felicitari ! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
b!ack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer,nu stiu daca ce am eu din cand in cand are legatura cu ciuperca mentionata,dar,uneori,dupa ce termin de fumat simt un gol in gat,simt o portiune uscata,si oricat lichid as consuma,nu trece decat singur.
mentionez ca nu fumez kent,m-am obisnuit cu pall mall. |
--------------------
kia
sephia
1996
- B xx LXM Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi senzatie o am si eu
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:05 |