Noul trend cosmetic, albire anus ...
![]() ![]() ![]() |
Noul trend cosmetic, albire anus ...
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Copiii stau pe topicul Mamifactreabamare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de copii care stiu de Babysitter sau de Motherfucker?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
N-ar trebui pus la imbunatatiri ??
... de "MonitorT" |
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(rusugxg @ 16 Sep 2011, 17:00) ... de "MonitorT" ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Scuze! Da' nu m-am putut abtine.
Era legat de replica Tribunului de la "intalnirea de toamna..." This post has been edited by rusugxg: 16 Sep 2011, 16:23 |
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 16 Sep 2011, 09:53) Daca intra un copil pe site si vede asta, si se intreaba ce-i cu albirea... . Adica pana si eu la 21 de ani (aproape) am ramas interzis. Sunt bolnavi oamenii care au venit cu asa ceva... bolnavi bolnavi bolnavi bolnavi bolnavi... Arata la stiri cazuri de criminali care atrag victimile in apartamente si le tortureaza apoi le mananca... Arata la televizor razboaie nucleare in care in 2 secunde si in urma unei decizii de 2 secunde viata a milioane de oameni e curmata instantaneu si poate fara motiv... Oamenii sunt omorati strict pe baza culorii pielii/credintelor religioase... Acestea sunt orori are umanitati/oameni bolnavi... care ar avea efecte asupra psihicului unui copil... ...nu niste modificari cosmetice in zone intime care nu fac rau, eventual, decat persoanei asupra carora se opereaza. Nu stiu ce te-a oripilat atat de mult. This post has been edited by Executron: 16 Sep 2011, 23:02 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Executron @ 17 Sep 2011, 00:01) Arata la stiri cazuri de criminali care atrag victimile in apartamente si le tortureaza apoi le mananca... Arata la televizor razboaie nucleare in care in 2 secunde si in urma unei decizii de 2 secunde viata a milioane de oameni e curmata instantaneu ![]() Tu la ce televizor te uiti? Vezi sa nu fi ramas cuplat pe video. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai si cica sa mai fii si optimist, in lumea asta. Eu nu stiu cum poti sa ramai sanatos la cap, cand traiesti printre oameni, cand vezi atatea lucruri.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Executron @ 17 Sep 2011, 00:01) Oamenii sunt omorati strict pe baza culorii pielii/credintelor religioase... Si prima oara ii cauta in fund? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Maine-poimaine vine Ironick cu o oferta noua, "albire penis"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
In curand o sa apara clinici de inegrit scula. se stie ca negrul face sa para mai lunga...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Oare ce culoare poate sa ceara un posesor de dacia ... alb 13?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
Alb 42
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Iar ai gresit ... Caut gagica buna, negru lucios,
de ce nu scrii tot? Scrii doar ce iti convine Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
culoarea nu conteaza, ca, dupa ce o albeste, o duce la un centru de tatuaje si o face ce culoare vrea. rosie, verde, etc...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mai sunt și alții care s-au ”înfrumusețat”
![]() untitled_2.JPG ( Size: 48.13k ) Number of downloads: 143 LE: acum se vede mai bine. This post has been edited by Lostboy: 12 Oct 2011, 09:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 08:59 |