Megane-ul meu, Expression cu clima , jante pe 16 si Mp3
![]() ![]() |
Megane-ul meu, Expression cu clima , jante pe 16 si Mp3
Razvione |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|||
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
credeam ca ai schimbat o deja....mai ai in plan?
![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Speedman, am luat in octombrie 2016 o Jetta noua, insa o folosesc mai mult la drumuri lungi si in vacante, tot megane-ul este cel pe care il folosesc in mare parte, am zis ca nu are rost sa il vand, tinand cont ca nu iau mai nimic pe el, am decis ca il pastrez.
This post has been edited by Razvione: 12 Nov 2017, 18:15 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
da, nu am observat semnatura...sa o stapanesti fara probleme!
![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Razvione |
![]()
|
Multumesc frumos, la fel iti doresc si tie!
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
Razvione |
![]()
|
Masina a ajuns la 151.000km, ma puteti ajuta cu o sugestie, ce pret sa cer pe ea? Am mai multi prieteni care tot ma bat la cap sa le-o dau lor, ca am avut grija de ea si le place, il ultimii 2 ani cred ca am bagat peste 1000 euro sa o pun la punct, voi ce ziceti, merita vanduta? Si care ar fi pretul pe care sa il cer pe ea?
This post has been edited by Razvione: 25 Feb 2018, 18:11 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mașina tatălui meu, e drept cu un an mai veche ca a ta si mai cheală dar la fel cu multe repere schimbate, abia aveam client pe la 2500 euro. Adică mi-au zis clar ca la banii astia ar fi venit sa o vadă si de acolo ar mai fi negociat in jos. In cazul tău sa zic 3000, hai 3500. Din păcate prețul vinde mașina.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Razvione |
![]()
|
Pentru 3000, mai bine o tin ca nu merita vanduta, mai ales ca o am de noua si am avut grija de ea, mai bine astept si strang banii care ii luam pe ea, ca oricum nu erau multi, si nu ma incurca pentru ca tot pe ea o folosesc cel mai des.
This post has been edited by Razvione: 26 Feb 2018, 21:26 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca vrei mai multi bani pe ea cred că e nevoie sa te prindă măcar 2026 cu ea. Din păcate asta e vârsta la care e cea mai ieftină
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Daca nu cere bani in mod nerational si nu depinzi de cat ai lua pe masina, nu merita data.
Eu de aia nu ma preocup sa iau altceva, ma descurc cu parcul din dotare, intretinerea curenta ma costa mai putin decat o investitie intr-una sau doua masini noi, plus devalorizarea... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Razvione |
![]()
|
Bani pot spune ca am bagat in ea dupa 10 ani, am schimbat caseta de directie, basculele, amortizoarele, ceea ce este normal la o anumita perioada de timp, deci nu pot spune ca mi-a facut probleme, a picat ideea cu vanzarea, pentru ca nu merita vanduta.
This post has been edited by Razvione: 26 Feb 2018, 22:19 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am primit oferte de genul telefon + diferența de bani in rate. Plus schimb cu tot felul de rable. Mare e grădina olx-ului!
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ss_remus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 June 12 ![]() |
Nu, nu e normal sa schimbi caseta de directie, chiar daca masina are 10 ani vechime. Asta e unul din motivele pt care sunt atat de ieftine sh.
|
--------------------
Renault
Laguna B56/ Alfa Romeo
1999 1.8 16v F4P Concorde / 156 JTS
|
|
Diac |
![]()
|
A fost totuși una din cele mai vândute mașini din vremea aia. Atat in Romania, cât și afara. E plina piata de mașini. Cele din vest sunt si mai ieftine, iar km fara numar. Mai adăugăm și frica de euro 3 si 4 din motiv de taxa.
Da, e o masina "fragilă" mai ales in conditiile de exploatare din România. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Razvione |
![]()
|
Da, a avut mare succes la vanzari, eu ma declar multumit cat a rezistat directia impreuna cu amortizoarele, sa le schimb o data la 10 ani nu mi se pare atat de rau.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
QUOTE(Diac @ 27 Feb 2018, 01:09) Am primit oferte de genul telefon + diferența de bani in rate. Plus schimb cu tot felul de rable. Mare e grădina olx-ului! QUOTE(Iulikk @ 27 Feb 2018, 14:43) ![]() Attached thumbnail(s) poze_haioase___schimb_dacia_cu_tuica.jpg ( Size: 123.47k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
Razvione |
![]()
|
Am observat ca roata dreapta spate este infranata, am lasat frana de mana trasa(stiu ca nu este indicat pe gerul asta, dar era rampa si am zis sa fiu sigur ca nu pleaca) si cred ca a inghetat cablul, cea din stanga nu are probleme, ce sa-i fac pentru a o debloca?
This post has been edited by Razvione: 27 Feb 2018, 23:33 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa te uiți daca lucrează toată cursa parghia de pe etrier, că sa lămurești daca e problema de cablu, sau de la mecanismul din etrier.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Razvione @ 27 Feb 2018, 23:25) cred ca a inghetat cablul, cea din stanga nu are probleme, ce sa-i fac pentru a o debloca? Baga masina cateva ore intr-o parcare subterana la cald......si dupa stropeste cu degripant parghia etrierului in timp de este actionata/eliberata frana. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Razvione |
![]()
|
Am rezolvat, am facut cum mi-a spus @espacern!
This post has been edited by Razvione: 28 Feb 2018, 14:40 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
cxdani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 21 March 07 ![]() |
E posibil ca problema cu frana de mana sa revina. Eu am avut problema asta si pe stanga si pe dreapta. Trebuie avut grija. Eu am reusit sa incing rotile de cateva ori. Am insistat cu WD40, pe drapta e ok, dar pe stanga nu revine complet bratul de la etrier. Totusi nu tine roata infranata.
Parte buna la acesti etrieri e ca se pot pune arcuri. Eu am improvizat niste arcuri care ma asigura ca bratele etrierilor revin. De obicei dupa ce las frana de mana, verific un pic jocul manetei. Daca e mai mare decat stiu eu, atunci inseamna ca bratul etrierului n-a revenit complet. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6 16V Expression
Octombrie 2006, clima
|
|
Razvione |
![]()
|
Se poate inchide, masina a fost vanduta!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cu cat?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Razvione |
![]()
|
12.000 lei
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:23 |