Lichid frana, gri
![]() ![]() ![]() |
Lichid frana, gri
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
din cate stiu are aerisitor
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
are aerisitor . se aeriseste si pe undeaerisesti franele si vezi undeva in dreapta sus cum te uiti din fata masini ... e ceva de fier .
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
emil_t |
![]()
|
eu asa mi-am aerisitu ambreiajul, am scos siguranta de la furtunul ce intra in cutie, puneam un prieten sa apese ambreiaju, curgea afara din furtun, acoperea cu degetul si ii ziceam sa-l lase, am repetat pana ce scuipa afara numai lichid, nu scuipa sacada aer si lichid.
Dar mai era chiar unde bagi furtunul in cutie, in stanga un buson negru, nu stiu cum sa-i zic, care l-am desfacut si am vazut ca era defapt un fel de capat ca de furtun ce iese in afara, dar nu iesea nimic, din el. sonnic53 un pic mai detaliat daca poti, sau daca ai chef, sa pui niste poze ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
ok stai sa vad daca gasesc ceva , daca nu osati fac azi si ti le pun
8 Oct 2009, 08:32: citesti prima data aici http://www.daciaclub.ro/Etrier-si-cilindru...tml#entry991628 This post has been edited by sonnic53: 8 Oct 2009, 08:32 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(emil_t @ 6 Oct 2009, 21:02) aveam intr-un bidonas dar era incolor, il miros, nu avea miros de ulei, il torn in vas, si imi dau seama ca lichidul din vas e gri opac. Are ceva daca este gri inchis lichidul de frana ? Apropo, nu este ceva aerisitor la ambreiaj ? Sau merge numai pe scos furtunul ? Bidonul era nou? Sau uitat de lume desigilat? Ca ar trebui sa fie transparent cu o usoara tenta de galben nu gri inchis. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sonnic53 |
![]()
|
apoi citesti si foaia asta http://www.daciaclub.ro/Etrier-si-cilindru...tml#entry991628
8 Oct 2009, 08:47: si apooi vezi aici . e ceva de fier si pleca mai multe conducte subtiri din el . si are la fel ca la frane ceva de desfiletat ... e dedesupt ala din poza o sa l vezi DSCN3223.JPG ( Size: 711.64k ) Number of downloads: 701 This post has been edited by sonnic53: 8 Oct 2009, 08:47 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
liviu242006 |
![]()
|
ala e aerisitorul de la pompa de frina si chestia aia de fier e pompa de frina,te intreb:daca nu sti cum se numesc cum aerisesti?
This post has been edited by liviu242006: 9 Oct 2009, 17:55 |
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
sonnic53 |
![]()
|
pur si simplu din ochi
![]() ![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
liviu242006 |
![]()
|
dar pt ambreiaj nu se aeriseste de acolo ci de la aerisitorul de pe acel furtun de intra la imbinarea cutiei cu motorul ,la discu de ambreiaj
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
emil_t |
![]()
|
ok, aparent dupa cam 400km facuti se pare ca s-a intarit pana la nivelul normal pedala de ambreiaj, momentan nu ii mai fac aerisire, oricum, mersi, o sa-mi fie de folos cel mai probabil in cateva luni cand incepe iar :|
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
emil_t |
![]()
|
astazi a murit iar .... am sa incerc maine sa scot putin siguranta si sa desfac capacelul, sa vad daca iese ceva ... oare unde este ceva service care sa-mi faca vid pe conducte, o data sa vad daca e fisuarata ceva conducta si/sau sa scap o data de problema asta ....
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
emil_t |
![]()
|
am fost la mecanic, si a schimbat nu stiu ce pompa centrala de la ambreiaj (banuiesc ca e chestia aia chiar de la pedala de ambreiaj) 150 ron de origine iar acuma merge ca nou !!
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
salut, urmeaza sa schimb racoardele de la etrieri si vreau sa schimb lichidul de frana ca tot se va pierde si trebuie sa cumpar o sticla noua sa completez. ce lichid de frana imi recomandati? pret? pun dot4, dar nu stiu ce marca. pana acum puneam unu intr-o sticla gri cu eticheta neagra si scria cu galben parca, pe eticheta. sa vad daca mai am sticla si va spun.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Daca nu ai vreo preferinta anume, mergi la magazin si ceri lichid de frana DOT4. Daca ai cerinte de la acel lichid sau pur si simplu vrei sa fie de marca, poti alege un MOTUL, un ELF sau ce gasesti prin magazin mai scump...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca despre acest lichid vorbste colegu
http://pieseauto.bizoo.ro/vanzare/891546/L...ifrom-1-l-Dot-4 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
hmm parca parca ala ar fi. dar eu dadusem undeva la 27 de lei pe 500 ml... in orice caz, e bun de ceva? eu nu am avut probleme dar na..
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Nici eu nu am avut inca probleme cu el, insa doar ca nu m-a interesat sa retin cum arata...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
vad_sunete |
![]()
|
s-a votat. raman tot pe ala. nu am de gand sa dau prea multi bani pe ambalaj:))
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
LIFROM?? What the fuck? Am fost la multe magazine de piese auto, dar nu am vazut niciodata lifrom asta. Zici ca-i pesticid nu lichid de frana, si mai costa si mult.
Producatorul recomanda DOT 4 SAE J 1703, sau mai pe scurt dot 4 si atat. La cel mai recent schimb de lichid pentru frana, am pus ferodo dot 4. Circuitul are nevoie de aproximativ 0,650 ml, asadar a mai ramas ceva in sticla. A costa in jur de 20 de lei. Pune ferodo sau original dacia, ca doar nu schimbi lichidul in fiecare zi... macar sa pui ceva de calitate. A si inca ceva. Curata instalatia cu spirt dupa ce scoti lichidul vechi, si abia dupa ce curge tot spirtul, pui la loc aerisitoarele. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vad_sunete |
![]()
|
zi-mi si mie de unde ai luat ferodo ca nu am gasit pe nicaieri. si 20 lei zici? asta e? http://www.daciashop.ro/lichid-Ferodo-dot4
ca tot e vorba de frane..intrebasem pe undeva despre furtune de etrier, de care sa iau si nu mai stiu pe unde. aveam de ales intre unele no name si originale. ei bine, mi-am luat ieri si am pus-o pe tanti sa imi arate ambele modele. cel no name e facut in romania, de arteca sa, iar cel original ghici unde e facut...in romania la arteca sa. pret: "no name" 23, original 37. mai jos aveti si poza cu facatura. e si proaspat, acum 2 luni a fost fabricat ![]() scuze de offtopic This post has been edited by vad_sunete: 8 Sep 2011, 09:59 Attached thumbnail(s) 08092011470.jpg ( Size: 684.58k ) Number of downloads: 363 08092011471.jpg ( Size: 314.27k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Exact asa arata sticla. Nu mai stiu sigur daca 20. In orice caz maxim 30. Eu am luat tot furtune de origine, si tot in jur de 30-35 unul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vad_sunete |
![]()
|
ok, bun sa stiu dupa ce sticla sa ma uit. si te-ai uitat ce scrie pe furtune?
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu... le-am luat de la un magazin unde stiu ca este serios vanzatorul si nu da tepe. Mi-a dat originale. Erau intr-o punga cu holograma. Racordurile au fost 64 ambele iar lichidul 20. (m-am uitat acum in caiet)
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vad_sunete |
![]()
|
am schimbat lichidul de frana. am pus din asta. http://www.autobike.ro/lichid-frana/arexon...ana---dot-4.php
LE: am observat ca frana e cam ineficienta. pana la jumatatea cursei nu face nimic, dupa jumatate nu prea imi place cum tine. am facut aerisire atunci cand am schimbat lichidul. e posibil sa nu fi fost facuta ca lumea sau sa fie lichidul de vina? desi nu cred. daca imi puteti raspunde azi, ca maine plec la drum lung cu ea si vreau sa stiu ce poate avea. multumesc mult This post has been edited by vad_sunete: 15 Sep 2011, 11:06 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu am pus din acela frantuzesc dat de dacia cica .. cumparat din magazin de pe pantelimon , bidonul are capac albastru.. pana acuma daca ma urc si merg cu sn-ul tine frana si fortata dau cu berbecul in parbriz.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vad_sunete |
![]()
|
m-am intors de la drum. tare nasol e sa nu ai frane pe serpentine si drum de munte, incarcat. djasu, crezi ca de vina ar fi lichidul de frana? am inteles ca la schimb de lichid de frana trebuie aerisite si rotile pe spate. aveti idee in service cat ar costa sa mi se faca o aerisire cum trebuie sa imi tina si mie frana? ca m-am saturat de gica de la colt.
This post has been edited by vad_sunete: 18 Sep 2011, 15:02 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
arteca am si eu cele asa zis originale ... cele de pe masina nu au fost arteca si dupa 7 ani s-au dus la exterior. Pai da tu ce ai facut ai schimbat furtunele , ai pus alt lichid de frana in borcanele si ai aerisit doart fata ? Pai ca sa faci aerisire trebuie din spate in fata . Te costa cam 50 -de lei cred nu mai stiu sigur ce pret ia la asa ceva.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vad_sunete |
![]()
|
da, am schimbat furtunele si am schimbat si lichidul tot. ma gandeam eu ca asa trebuie dar na...baiatu care se ocupa de masina mea cred ca mai are chef de reparat sau reparat dacii si e genu care la dacie zice "merge si asa". am rarit vizitele la el din cauza asta. eu nu ma bag la reparat masina ca nu ma pricep si decat sa o dau in bara mai bine lasa. acu sa caut pe cineva care stie ce face sau sa ma duc la un service. asta pe luna viitoare, ca 30 de zile sunt pieton.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
dar io vad ca ai dat-o in bara lasand-o pe mana altuia
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:20 |