Ploua in masina
![]() ![]() ![]() |
Ploua in masina
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
QUOTE(clr @ 21 Sep 2005, 08:07) Sfaturile lui alexandrunicu sunt foarte bune, a acoperit cam tot ce trebuie sa verifici in prima faza. Daca vrei mai multe detalii pentru vreuna din ele, uita - te pe probleme frecvente, sectiunea intra apa/masticareala ... acolo gasesti detalii despre toate astea. Am descoperit pe unde curge in DSN-ul meu. Am scos mocheta(fata/spate), pragurile din plastic si am pus furtunul pe ea. In afara de chederele de la parbriz si luneta am descoperit ca, curge prin usi. Am desfacut usa si surpriza: nu mai are nici un fel de folie. Cine imi poate spune de unde gasesc cele necesare(folii, mastic..si ce mai trebuie) pentru a rezolva problema. Si am mai descoperic ceva. Curge lichidul de racire pe la "piesa"(ca nu stiu ce este aia) de sub bord(unde intra cele 2 tevi). Poate ma luminati cum sa fac sa nu mai se prelinga pe acolo lichid. Multumesc This post has been edited by DragosPopa: 25 Sep 2005, 17:57 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Pentru usi eu am folosit niste folie dintr-aceea ce se pune sub parchetul laminat. Am decupat pe forma usi si am lipit-o cu silicon pe marginica sa fie etansa. Partea cu lichidu care curge, nu stiu, ca si eu am doar de 2 luni SN insa s-ar putea sa fie fisurat caloriferul. Nu ma intreba care.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
Mr.T |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 February 05 From: De peste tot ![]() |
QUOTE(alexandrudicu @ 20 Sep 2005, 23:26) 5.Verifica scurgerile de la stalpi, in partea de jos. 6.Verifica scurgerile din praguri. 3 la numar pe ambele parti. unde naiba sunt scurgerile alea de la stalpi ? .. cum ajung la ele? ce trebuie sa desfac ? eu nu le gasesc ![]() mersi This post has been edited by Mr.T: 26 Sep 2005, 13:28 |
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|
Mr.T |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 February 05 From: De peste tot ![]() |
QUOTE(alexandrudicu @ 25 Sep 2005, 20:21) Pentru usi eu am folosit niste folie dintr-aceea ce se pune sub parchetul laminat. Am decupat pe forma usi si am lipit-o cu silicon pe marginica sa fie etansa. Partea cu lichidu care curge, nu stiu, ca si eu am doar de 2 luni SN insa s-ar putea sa fie fisurat caloriferul. Nu ma intreba care. ![]() Se desfac greu usile ? adica, banuiesc ca de desfacut ma descurc dar de pus la loc.. e ceva ce trebuie stiut inainte ? ca aproape sigur o sa o rezolv eu ca de servicuri m-am saturat. vreun ghid ceva, niste scheme..?? |
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Am gasit ieri masina plina de antigel. Cred ca erau vreo 3-4 litri. mocheta imbibata. Cred totusi ca era mai de mult problema (2-3 ani). Am scos mocheta si am pus-o la uscat. Am verif daca mai curge antigel (acum vreo 2 sapt am pus niste substanta pentru etansare circuit). Nu am vazut nici o picatura sa curga. Am dat drumul si la motor, nimic. Pe unde curge caloriferul daca e spart, adica unde se vede? |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
am avut aceeasi problema cu caloriferul din interior. imi curgea frecvent antigel pe mocheta si in masina mirosea "bestial".
de vazut nu ai cum sa vezi daca curge ca nu prea ai cum, dar poti simti la mana. caloriferul are intr-o parte si alta parti de plastic care cedeaza si pe acolo curge. singura sansa este sa schimbi cu tot caloriferul (aprox. 1.000.000 si ceva la Mihai Bravu la magazin + mana de lucru). te duci in servis vorbesti cu baietii si poate scoti la negru operatiunea. recomand service venerei, cauta baiatul electrician. el te poate ajuta la schimbarea caloriferului. nu te apuca singur ca e de lucru si daca nu te pricepi te va durea capul sigur. asa ca dai un ban dar stai linistit mai ales ca vine si iarna si e naspa vara antigel. dupa ce dai caloriferul jos o sa vezi ce "floricele albe" de la antigel are!!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
QUOTE(Mr.T @ 26 Sep 2005, 13:30) Se desfac greu usile ? adica, banuiesc ca de desfacut ma descurc dar de pus la loc.. e ceva ce trebuie stiut inainte ? ca aproape sigur o sa o rezolv eu ca de servicuri m-am saturat. vreun ghid ceva, niste scheme..?? Usile se desfac foarte usor (de fapt capitonajul ala). de pus la loc este la fel de simplu. Dar totusi nu mi-ati spus si mie cum se numeste "chestia" aia de este pusa pe calorifer pe unde mi se prelinge antigel. Ma scuzati, dar nu le am cu masinile. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
QUOTE(Mr.T @ 26 Sep 2005, 13:09) unde naiba sunt scurgerile alea de la stalpi ? .. cum ajung la ele? ce trebuie sa desfac ? eu nu le gasesc ![]() mersi Scurgerile de la stalpi le vezi daca deschizi usile, la intalnirea dintre stalp si prag. Cred ca am fost destul de clar. Cu usile: - desurubezi tumburusl de plastic care inchide/deschide portiera - desfaci toate suruburile pe care le vezi pe usa - scoti maneta de la macaraua geamului - scoti manerele, un pic mai greu la cel din fata, trebuie rotit cumva - tragi putin in sus partea ramasa, si gata. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
Mr.T |
![]()
|
QUOTE(alexandrudicu @ 26 Sep 2005, 20:50) Scurgerile de la stalpi le vezi daca deschizi usile, la intalnirea dintre stalp si prag. Cred ca am fost destul de clar. Cu usile: - desurubezi tumburusl de plastic care inchide/deschide portiera - desfaci toate suruburile pe care le vezi pe usa - scoti maneta de la macaraua geamului - scoti manerele, un pic mai greu la cel din fata, trebuie rotit cumva - tragi putin in sus partea ramasa, si gata. ok. mersi. maine dimineata am sa holbez cu atentie. |
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|
florinbc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 March 05 ![]() |
cine poate sa se uite si la DSN meu ca ma enerveaza. se strange apa si in fata si in spate.dau oricat daca imi rezolva si mie cineva problema asta. pt ca miroase urit in masina. vreau sa schimb mocheta dar trebuie sa rezolv cu apa.
ma poate ajuta cineva? platesc. merci? |
--------------------
dacia super nova
super nova
- gj-03-ysd
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
florinele nu dispera. Si eu mi-am luat dsn si am dat o goaza de bani pe ea si dupa prima ploaie imi blestemam viatza . se rezolva!!! cu calm si rabdare vezi pe und eiti intra apa in masina . Dupa ce sta ploaia tzup la masina si vezi daca ai apa pe chederele de la usi in partea de jos ca sa stii daca iti intra apa pe la foliile de la usi cum am patit si eu . pt apa din spate te mai uiti pe lg ce am scris mai sus daca nu vine apa prin portbagaj implicit daca nu e mocheta din porbagaj umeda. apoi in parte adin fata te mai uiti daca nu cumva apa se prelinge de pe la parbriz. Toata treaba asa se poate face mai usor dupa ce iti scoto toata mocheta sa o pui la uscat sau macar sa o scoti de sub ornamente ca sa vezi pe unde vine apa . Multa rabdare! la mine nu mai intra strop de apa si intra cam peste tot inainte
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
dadu frate, da tata reteta aia ca si eu m-am saturat de apa.... zi-ne cum ai rezolvat si cu ce materiale ca sa stim si noi.....bafta !!!!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
bai sa stii ca nu e asa mare branza . io mers la service pus furtunu pe ea constatat ce si pe unde si apoi trecut la treaba .. mai ramasese doar pe la haion care s-a rezolvat cu schimb de cheder si acum strop de apa nu mai intra in masina. daca citesti topicurile indicat o faci si singur dar eu am preferat sa nu ma murdaresc pe maini
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
dan03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 December 05 ![]() |
QUOTE(dadu221 @ 19 Nov 2005, 19:45) bai sa stii ca nu e asa mare branza . io mers la service pus furtunu pe ea constatat ce si pe unde si apoi trecut la treaba .. mai ramasese doar pe la haion care s-a rezolvat cu schimb de cheder si acum strop de apa nu mai intra in masina. daca citesti topicurile indicat o faci si singur dar eu am preferat sa nu ma murdaresc pe maini cam cat costa distractia? trebuie sa fac si eu o vizita la service. |
--------------------
Dacia
Nova
- aaa
|
|
kristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 June 06 ![]() |
QUOTE(DragosPopa @ 20 Sep 2005, 16:58) Stie cineva pe unde ploua in DSN? Mi-a zis un tip ca pe undeva pe langa balamaua de la capota. Curge si pe partea soferului si pe partea cealalta. Daca ati avut asemenea probleme cu apa, va rog sa imi spuneti si mie care a fost remediul. Multumesc. ![]() Scuze..era mai jos alt topic despre asta Pentru toti ce au probleme cu apa pe la balamalele usilor... si nu numai! La contraaripa, unde se imbina cu stalpii (probabil), aceasta imbinare nu era etansata cu mastic iar toata apa care venea pe acolo (si pe acolo cam vine toata apa!) intra prin imbinare si iesea in interior prin lateralul bordului. Am rezolvat imediat cu mastic ![]() La haion, am pus pe acesta, exact in locul unde calca pe cheder, un cheder de usa de apartament (din acela care se autolipeste pe orice suprafata). De atunci nu mai am probleme. |
--------------------
dacia
supernova
2002 confort
|
|
dadu221 |
![]()
|
QUOTE(dan03 @ 18 Dec 2005, 18:25) pai nu mai stiu ca eu am facut mai multe atunci. oricum nu duce la un milion si ai si garantie ![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
co$ma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 July 06 ![]() |
Ca sa pui siliconul trebuie dat parbrizul jos sau se poate pune si asa?Mersi fain
|
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e neapărat necesar să dai parbrizul jos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
co$ma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 July 06 ![]() |
Ok.Tre sa ma apuc de treaba ca am spalat-o azi si curgea apa si pe partea stanga si pe dreapta .
|
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:24 |