Port ptr modem-samsung gprs, pe ce com?..pls HELLLLLLP!!!!
![]() ![]() ![]() |
Port ptr modem-samsung gprs, pe ce com?..pls HELLLLLLP!!!!
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Ce telefon ai ?
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
SAMSUNG E-310
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Doar pentru a descarca niste poze pe calculator ar fi mult mai simplu prin infrared ... iti trebuie doar un device infrared pentru PC pe care il gasesti la orice magazin de calculatoare (e intre 400.000 si 1.200.000 ROL).
Banuiesc ca tu vrei sa folosesti un cablu de date. Eu stiu ca nu trebuie decat sa instalezi softul cu care vine telefonul ... si nu cred ca are importanta daca telefonul e conectat (prin cablu) la PC sau nu (evident ca la sfarsit trebuie sa fie conectat pentru a putea umbla in el dar in timpul instalarii softului respectiv nu cred ... dar oricum ar fi bine sa fie conectat pentru ca poate "il cauta" softul respectiv -pe tefon- in timpul instalarii si ar fi bine sa-l gaseasca). Instalezi softul respectiv si ar trebui sa poti umbla in telefon (adica descarcat /incarcat) poze, sunete, jocuri etc fara probleme ... nu e necesar nici un driver pentru asta. Nu prea stiu ce este "easy GPRS- ul" dar nu cred sa aiba legatura cu descarcatul pozelor din telefon in PC ... poate sa aiba legatura eventual cu conectarea prin WAP de pe mobil sau daca vrei sa intri pe net de pe mobil, caz in care intradevar, cred ca trebuie sa instalezi un driver pentru modemul din telefon (care ar fi trebuit sa vina tot pe CD-ul cu care a venit telefonul). Deci, cu alte cuvinte ... sunt mai multe notiuni si ... depinde ce anume vrei sa faci dintre toate aceste lucruri. This post has been edited by Obscuru: 10 Jul 2005, 10:57 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Lexy |
![]()
|
Infrared n-am am decat cablu de date.
N-a mers fir'arnatia lui sa fie dar am trimis prin mms pozele in mail si mi-am facut treaba! PS: Ptr cine stie despre ce vorbesc eu in postul 1 sa lase un mesaj ce si cum se face... Mercic. This post has been edited by Lexy: 10 Jul 2005, 13:44 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Vezi pe samsungmobile.com (mai precis http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/manual.jsp ) softul care-ti trebuie. Cred ca e PIMS & file manager ala dar nu-s 100% sigur.
PS Cablul e original? Ca daca nu, si de la asta poti avea probleme... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 10 Jul 2005, 12:39) Deci tre sa instalez trei chestiuni: usb3 driver Easy gprs Modemul ptr samsung ...dar tre s-o fac intr-o ordine anume si cablul nu trebuie sa fie conectat pana la un anumit punct..da care-i ala?!?!?! In principiu cablul trebuie sa il bagi inainte de a instala modemul, deoarece se afla in telefon. Windows-ul ti-l "vede" prin intermediul acelui cablu. Dar, ca o curiozitate, nu ai un manual in care sa fie descrisi pasii? Daca instalezi modemul si tot nu-ti merge, da un restart cu el conectat si incearca din nou. Daca nu-ti merge de nici o culoare, uita ipoteza ca ai tu ceva, cel mai probabil e ceva defect, mai ales ca o data ti-a mers... Un cablu de date pt. telefon nu e mare inginerie de instalat, nu te subestima, daca nu merge in nici un fel nu e bun! Mergi cu el la magazin daca ai garantie si roaga-i pe aia sa ti-l probeze. Bafta! |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
carman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 9 May 05 ![]() |
mai... fii atenta ca n-ai nevoie de driver pt. GPRS ca sa-ti descarci pozele... GPRS-ul si/sau modemul e pentru acces internet si alte alea...
iti trebuie doar driverul USB si softul specific pentru transferul de date intre PC si mobil (address book, sms, mms, imagini, sunete, eventual fisiere - data exchange sau ceva in genul asta) |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
Lexy |
![]()
|
Pai Easy GPRS asta-i softul....nu incerc sa instalez nimic in plus
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:27 |