Emigrare Germania, costul vietii pe acolo.
![]() ![]() ![]() |
Emigrare Germania, costul vietii pe acolo.
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cred ca se pot face si aici banii aia .. mi se pare putin 2000 E net.
|
--------------------
-
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Succes la facut banii astia in Romania atunci
![]() Nu zice nimeni ca nu se pot face, se pot face si mai multi de atat. ![]() Ideea e sa ai posibilitatea sa ii faci fara sa fii segmentat prin teava de esapament in fiecare zi de diversi atotstiutori care au ca sport principal sa omoare capra vecinului. Si sa poti si sa traiesti fara sa ai impresia ca in momentul in care iesi din casa cineva iti baga mana in buzunar fara sa-ti ofere nimic in schimb. Respecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(hash @ 1 Oct 2011, 00:31) Se poate, nu zice nimeni nu. Dar repet eu nu plec pentru facut bani acolo, sunt convins ca nu o sa fac case si o sa am bmw din salarul de IT-ist din Germania. O sa fie o experienta de viata pentru mine. |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
iti iei si tu un golf la mana a 2-a, condus de o batranica la biserica si la farmacie sa isi ia medicamente.
https://www.youtube.com/watch?v=JKGZhPUz6ag& This post has been edited by neumann: 1 Oct 2011, 21:39 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau sa nu te lasi incintat de vreo masina luxoasa cu kilometri putini si nesperat de ieftina. Eu am avut de ales dintre un Renault 21 automat, de 10 ani si cu 115 mii km. (impecabila masina, pe bune) la 2500 franci si un S-Class de vreo 15 ani, cam tot 100 de mii de km, cu piele si alte nebunii prin el, la 1700 de franci. Ghici pe care am vrut sa-l iau? Numa' c-a venit sefu' cu mine si mai ca nu m-a luat la bataie acolo. Cica "ba, esti prost, nu vezi c-are motor de 4200 cmc? Platesti la taxe de te turkishdekight pe tine, d-aia e si asa ieftina masina!!!!". Drept pentru care am cumparat renou', pe care am dat pina la urma 1500 de franci, daram renuntat la cele 3 luni garantie. S-a dovedit a fi a wise choice, mai ales ca-n primele 15 minute i-a crapat definitiv cutia!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Oct 2011, 07:29) Eu am avut de ales dintre un Renault 21 automat, de 10 ani si cu 115 mii km. (impecabila masina, pe bune) la 2500 franci si un S-Class de vreo 15 ani, cam tot 100 de mii de km, cu piele si alte nebunii prin el, la 1700 de franci. Ghici pe care am vrut sa-l iau? Numa' c-a venit sefu' cu mine si mai ca nu m-a luat la bataie acolo. Cica "ba, esti prost, nu vezi c-are motor de 4200 cmc? Platesti la taxe de te turkishdekight pe tine, d-aia e si asa ieftina masina!!!!". Drept pentru care am cumparat renou', pe care am dat pina la urma 1500 de franci, daram renuntat la cele 3 luni garantie. S-a dovedit a fi a wise choice, mai ales ca-n primele 15 minute i-a crapat definitiv cutia! Nu prea te iubesc sefii, huh?! |
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Nu.
Umorul aici deriva exact din absurditatea remarcii si exista sanse semnificative sa fie voluntar. Mai clar acum, Mr. Data? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
avand in vedere ca el crede ca devii mai destept daca faaci lobotomie, sansele scad drastic......
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(RZV @ 23 Sep 2011, 17:01) Se pare ca avem puncte diferite de vedere in ceea ce priveste statutul de rezident permanent (aplicabil in cazul meu evident, si probabil spre foarte posibil a fi diferit altundeva). Io ma ghidez dupa urmatoarele: "Residence of citizens of the European Economic Area (EEA) Member States Citizens of another EEA Member State who wish to reside in the Republic of Slovenia may enter the Republic of Slovenia with a valid identity card or passport and do not need an entry permit, i.e. a visa or residence permit, regardless of the purpose of entry (even in the case that you came to the Republic of Slovenia due to employment, studies, self employment, settlement, etc.). In the first three months after entry, you may reside here without registering residence, solely on the basis of a valid passport or identity card, but you need to fulfil the obligation of registration with the police. For longer stays, however, you must register residence, i.e. file an application for the issue of a residence registration certificate, with the administrative unit in the area in which you reside before the termination of the permitted three-month residence period. Naturally, you may also file an application for the issue of the residence registration certificate immediately upon entering the Republic of Slovenia. After you have resided in the Republic of Slovenia on the basis of a residence registration certificate, if there are no reasonable grounds for assuming that you could represent a threat to the public order, peace or security of the Republic of Slovenia, you may obtain a permanent residence permit as the citizen of an EEA Member State." (disponibil la http://www.mnz.gov.si/en/services/slovenia...sidence_permit/ ) Asta inseamna ca: - in prima faza iti inregistrezi sederea pe teritoriul lor (in cazul in care intentionezi a sta mai mult de 3 luni) si obtii asa numitul "EEA Citizen Registration Certificate" care ti se acorda pe o perioada de pana la 5 ani. Ai o adresa inregistrata aici, platesti taxe, si poti beneficia de sistemul de asigurari sociale, de sanatate, etc, insa esti in continuare "rezident temporar" - in cea de a doua faza, dupa 5 ani petrecuti aici, daca se dovedeste ca nu reprezinti un pericol social si ca nu ai avut de-a face cu justitia, poti aplica pentru un permis de rezidenta permanent In tot acest timp, pana la emiterea permisului de rezidenta permanent, resedinta mea "principala" ramane cea din Romania (pe care o am trecuta in CI, actele masini de Romania, etc..), chiar daca nu platesc taxe si nu am venituri acolo (desi si aici exista posibilitatea de a realiza venituri in ambele tari si automat de a te supune legislatiei fiecareia). Ma legitimez si calatoresc in aceasta perioada cu documentele de "Romania". (Nu mi-am anulat resedinta din Romania, si din cate stiu e 100% legal sa ai mai multe resedinte declarate in unul sau mai multe state UE, atata vreme cat indeplinesti conditiile legale din tarile respective). "EEA Citizen Registration Certificate" -ul pe care il detin nu tine loc nici de CI, nici de pasaport. Reprezinta doar dovada prezentei mele "legale" daca vrei, aici. Sunt in contiunare nevoit sa ma legitimez in toata aceasta perioada cu CI sau pasaport de Romania; doar daca sunt in Slovenia si ma ia cineva la bani marunti, pot suplimentar, sa dovedesc ca sunt legal aici prin intermediul susnumitului certificat. Respecte. L.E. Cred c-am reusit sa facem varza topicu' omului ![]() asa da, exact in aceleasi conditii am fost si eu la o univ din belgia si nici nu mi-a trecut prin minte sa imi transcriu masina acolo. acum sora mea este pt 2 ani la un masterat in portugalia, ar fi culmea sa isi inmatriculeze masina acolo iar cand revina acasa sa o mai transcrie o data inapoi pe RO. si in plus as fi curios de unde stiu iei , in orice moment, ca masina nu e adusa din tara doar de ieri. mai mult decat atata, in portugalia se plateste vigneta si ea a mers cuminte sa plateasca. raspunsul a venit imediat: nu ne permite programul sa incasam de la straini, umbla linistita fara. This post has been edited by lautrec: 3 Oct 2011, 01:49 |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
neumann |
![]()
|
studentii au o situatie speciala, tratata ca atare in majoritatea tarilor. De altfel, daca esti din afara EEA, ca student, nu ti se acorda drept de munca, iar rezidenta o primesti pe durata studiilor. Ca cetatean EEA ai voie sa stai cat vrei intr-un stat european. Studentii sunt exceptati cu privire la inscrierea masini, tocmai pentru ca sunt considerati temporar - scopul sederii lor e de natura temporara - pana la finalizarea studiilor.
<span class='edit'>3 Oct 2011, 10:40:</span> QUOTE(RZV @ 23 Sep 2011, 18:01) Se pare ca avem puncte diferite de vedere in ceea ce priveste statutul de rezident permanent (aplicabil in cazul meu evident, si probabil spre foarte posibil a fi diferit altundeva). Io ma ghidez dupa urmatoarele: Rezidenta principala, locul unde platesti taxe, e definit ca locul unde stai 183 zile din oricare 365 (exista si cateva exceptii, dar trebuiesc dovedite autoritatilor respective). In alte cazuri, se considera 365 de zile din 730. Ce spui tu acolo vizeaza dreptul la rezidenta permanenta. QUOTE si in plus as fi curios de unde stiu iei , in orice moment, ca masina nu e adusa din tara doar de ieri. Ar putea sti, daca ar vrea. Intr-o buna zi, o sa vrea sa stie, pe seceta asta lumea o sa caute noi modalitati de a face bani. Camere de supraveghere a traficului cu recunoasterea numarului de inmatriculare (care e la randul lui standard EU, deci nu vreo ciudatentie cu caractere arabe sau sanscrite) Mi se pare amuzant cum unii inteleg sa isi schimbe certificatul de inmatriculare cand se muta in Romania dintr-un oras in altul, si implicit placutele, dar nu considera normal, necesar, etc. cand se muta in strainatate ![]() This post has been edited by neumann: 3 Oct 2011, 09:44 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Adica daca am o adresa valabila de Romania (fie ea principala, secundara, tertiara daca vrei, etc.) nu am deptul sa-mi las masina inmatriculata acolo si s-o folosesc oriunde vrea muschiu' meu atata vreme cat am toate actele conforme (Inspectie tehnica, Asigurare/Carte verde, Vigneta, etc)?
Deci nu pot sa am mai multe autovehicule inmatriculate in mai multe tari pe acelasi nume, atat vreme cat indeplinesc conditiile legale, sau daca le am le pot folosi numai in tarile unde sunt inmatriculate? Haida de, ca asta ii prea de tot. Dupa rationamentul vostru va trebui sa ma duc sa-mi anulez si CI-ul de Romania si va trebui sa-mi vand si apartamentul pe care il detin in tara (desi si acolo platesc taxe si impozite de asemenea) din acelasi considerent. (Chipurile ca am resedinta permanenta altundeva). Respecte. P.S. Astept cu mare nerabdare raspunsul oficial pe care il va primi colegul. This post has been edited by RZV: 3 Oct 2011, 11:14 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
contLord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
Apropo legat de Germania, colegii care stiu mai multe si calatoresc frecvent pe acolo poate chiar locuiesc acolo, daca imi pot spune si mie care este tariful fetelor din bordeluri si care e atmosfera daca cumva au fost intr-un asemenea loc, am inteles ca prostitutia este legalizata acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Da, da ... era un primar care voia sa puna un fel de automate de taxare pt fetite, de genul celor pentru parcare. Pe motivul ca foloseau trotuarul si nu plateau taxe ...
![]() http://www.dinromania.com/externe/prostitu...la-automat-5584 This post has been edited by litza: 6 Oct 2011, 15:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In Germania probabil n-o sa patiti ceva de genul asta:
http://www.mediafax.ro/social/brasov-doua-...-banii-8843476/ Auzi, tupeu obraznic, angajati sa-si ceara salariul... ![]() Nevasta-mia cica: "mai ziceai de olteni"...mici copii. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(contLord @ 6 Oct 2011, 15:55) Apropo legat de Germania, colegii care stiu mai multe si calatoresc frecvent pe acolo poate chiar locuiesc acolo, daca imi pot spune si mie care este tariful fetelor din bordeluri si care e atmosfera daca cumva au fost intr-un asemenea loc, am inteles ca prostitutia este legalizata acolo. ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(contLord @ 6 Oct 2011, 15:55) colegii care stiu mai multe si calatoresc frecvent pe acolo poate chiar locuiesc acolo, daca imi pot spune si mie care este tariful fetelor din bordeluri si care e atmosfera daca cumva au fost intr-un asemenea loc, am inteles ca prostitutia este legalizata acolo. Vrei sa deschizi un lupanar si sa le faci concurenta? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
max 50 oiro pt una alba/galbena si max 30 pt una neagra
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(contLord @ 6 Oct 2011, 16:55) Apropo legat de Germania, colegii care stiu mai multe si calatoresc frecvent pe acolo poate chiar locuiesc acolo, daca imi pot spune si mie care este tariful fetelor din bordeluri si care e atmosfera daca cumva au fost intr-un asemenea loc, am inteles ca prostitutia este legalizata acolo. ce zona? ce categorie/rasa? ce sa faca? plm, poate vrei doar sa le vizionezi ![]() 8 Oct 2011, 00:41: QUOTE(lautrec @ 8 Oct 2011, 00:02) resapata? This post has been edited by kaspersky: 7 Oct 2011, 23:41 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
olsizăn.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acu' nu stiu cum sa zic, da' un lord tre' sa se duca tot la o ladi, ce pusca lui! Pe centura se duc iobagii. Sigur, astia se numesc asa fiindca situ sa i-o bage, ceea ce nu e intotdeauna adevarat la lorzi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu ai fost si ramai un lord ce pana mea.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am primit titlul de lord dupa ce l-am pierdut pe cel de iobag.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Iobag cu cusma nu prea am vazut.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
Iobag cu forța.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:41 |