Curge benzina
![]() ![]() ![]() |
Curge benzina
Andrei_pack |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|||
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Simplu : ti-a sarit una din cele doua conducte de la filtru de benzina.
Cauza : s-a infundat filtru cu rugina sau impuritati. Sau s-a spart filtru de benzina ceea ce e putin probabil. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
Andrei_pack |
![]()
|
Mersi de raspuns. A fost filtrul de benzina. Se rupsese de la mijloc.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
=))inseamna ce era de seama cu masina.........deh las ca merge asa.........
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Ce ai vrut sa zici prin asta? Ca nu inteleg
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Te-ai uitat vreodata la filtrul de benzina? Asa, de curiozitate intreb... si stai linistit, e o intrebare retorica....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Andrei_pack |
![]()
|
Da m-am uitat. Acu 3 luni (3500 km) cand mi l-a schimbat mecanicul. Daca unui prieten i-a crapat turbina dupa 25000km la un golf nou ce inseamna ? Ca era turbina veche sau ca a fost de proasta calitate piesa? Geniilor !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
Atunci cu returul cum stai vine benzina inapoi in rezervor,te intreb nu fac misto ca filtru ala nu bubuie asa de nebun.
Era de plastic sau metal?? Cauta cauza ca efectul cred ca sa rezolvat.........si sper sa nu se mai repete........spre binele buzunarului tau. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Oameni buni, nu mai sariti cu parul. Am patit si eu cam acelasi lucru. Am schimbat filtrul acum vreo 2 ani, toate bune si frumoase pana acum vreo 2-3 luni cand vad balta de benzina sub cazan.
Ce sa vezi... se prelingea benzina la imbinarea din mijloc a filtrului. Deh, am zis sa fac economie si sa pun dinala de "srl". Acum sincer sa fiu pe el scria "garantie 1 an" sau 1 an jumate. In orice caz nu ma asteptam sa plesneasca la propriu. In consecinta am luat una bucata filtru original marca BOSCH. Cica cu asta ar fi venit super novele din fabrica... in orice caz se vedea ca este mai rasarit decat mizeria aia de dinainte. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Si revin la piesele e origine versus piese de srl...
p.s.: geniule, turbina aia nu a crapat chiar singura... fie a fost defect de fabricatie, fie amicul tau a mers la consum si astfel a facut turbina praf... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eh, acum sunt patit si nu mai repet greseala. Dar filtru de aer tot nu cumpar original.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Las ca iti dau eu o parere pana de anul nou. Am un filtru de aer "de origine" si cred ca o sa iau din alta sursa un filtru de aer tot de origine. Sa vedem diferenta...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Andrei_pack |
![]()
|
QUOTE(fuzzzy @ 30 Sep 2011, 06:11) Si revin la piesele e origine versus piese de srl... p.s.: geniule, turbina aia nu a crapat chiar singura... fie a fost defect de fabricatie, fie amicul tau a mers la consum si astfel a facut turbina praf... Tocmai asta era ideea. Piesa a fost defecta. Daca mie mi-a crapat filtrul nu inseamna ca nu l-am schimbat eu de cand am luat masina...e mai greu pentru tine. Dar in loc sa-mi dai un raspun la obiect ai vrut sa pari inteligent nu ?Cat despre filtru cred pur si simplu ca era el prost. Din plastic , made in romania, a crapat exact in partea unde este putin mai gros, unde este bucla.Nu stiu sa explic sper sa intelegeti. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Bineinteles ca era filtrul prost... piesele de srl sunt proaste si va riscati aiurea cu ele, pentru cativa lei in minus fata de cele de origine. Si nu, nu am vrut sa par, nu am nevoie.
![]() This post has been edited by fuzzzy: 30 Sep 2011, 19:55 |
--------------------
reno
clio hb
'02
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu am pus un filtru de aer si mai scump decat cel original
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu-s chiar mai ieftine cu cativa lei... majoritea sunt mai ieftine cu 30-50% fata de pretul piesei de origine.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:45 |