ALARMA SI IC, cine stie?
![]() ![]() ![]() |
ALARMA SI IC, cine stie?
pician90 |
![]() ![]()
|
||
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
||
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci in primul rind pentru inchidere alimentezi modulul de inchidere apoi incerci cu cele doua fire maro si alb , punind la masa sau la plus pe rind cele doua fire pentru a descoperi polaritatea de actionare a modulului apoi vezi care este inchis si care e deschis
la alarma firele de semnalizare se pun unul pe stinga si altul pe dreapta la circuitul electric al partilor respective , dupa mine la maneta de semnalizare la alarma ai diagrama contactelor si in functie de polaritatea de actionare montezi in asa fel firele (la masa sau plus) incit sa functioneze inchiderea m-ar ajuta sa imi spui pe ce comanda merge inchiderea (+ sau - ) apoi sa gasesti firele comune la cele 2 relee masurind cu un aparat de masura cu un aparat de masura masori sa vezi care este contactele inchise (trebuie ca dea doua cu daua ) dintre portocaliu , alb si galben , un releu si portocaliu / negru , galben / negru, alb / negru apoi unul din cele doua care dau la armare trebuie sa dea cu cel de-al treilea un releu merge la armare altul la dezarmare eu am impresia albul , respectiv alb/negru ar fi comunul , dar ma pot insela nu il poti depista decit masurind This post has been edited by bygy007: 8 Oct 2009, 23:00 Attached thumbnail(s) index2.JPG ( Size: 242.07k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
mersi foarte mult maine ma apuc sa le instalez..si vin cu rezultate.
|
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
pician90 |
![]()
|
gata am rezolvat mersi mult..bygy cine vrea informatii despre cum se leaga alarma cu inchiderea ..PM la mine
|
--------------------
super nova
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cu placere
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:37 |