anvelope iarna, recomandari marci, pareri
![]() ![]() ![]() |
anvelope iarna, recomandari marci, pareri
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Masky, nu o zic cu rautate, dar daca iti faceai din timp setul, nu mai aveai panica zilele astea.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
maskatu ziceam sa faca ca fac degeaba ca nu e zapada. dar probabil ca ei se refereau pe unde a nins pe la munte
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Nu stiu ce va stresati atata, pana prin decembrie cand cred ca o sa ninga si pe la campie puteti rula linistiti cu anvelopele de vara.
|
--------------------
-
-
-
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Poate intelegeti si voi ca anvelopele de iarna nu sunt neaparat pentru zapada sau polei...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
autospace 165/70/13 iarna:
215 debica frigo dar nu mai au si nici la importator nu au mai gasit... |
--------------------
...
...
...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu nu am anvelope de iarna, doar de zapada.
|
--------------------
-
-
-
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Prin structura lor, anvelopele de iarna sunt mai moi decat cele de vara ergo sunt mai eficiente la temperaturi scazute... nu neaparat pe zapada.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Se lega de faptul ca legislatia europeana defineste anvelopele de zapada iar cea romaneasca anvelopele de iarna...
|
--------------------
...
...
...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Si la noi tot de zapada sunt chiar daca ai nostri le spun de iarna caci la vara daca esti prins la munte cand carosabilul este acoperit de zapada o sa iei amenda. Da , ai punctat bine:
QUOTE sunt mai eficiente la temperaturi scazute , atunci de ce sa le folosesc la 15 grade cat sunt acum la mine in oras si cam cat o sa fie mai mereu si in Noiembrie. |
--------------------
-
-
-
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Pentru ca 15 grade sunt ziua la amiaza, insa dimineata, seara si noaptea or sa fie temperaturi mai mici de 15 grade.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu sunt suficient de mici astfel incat sa se merite anvelopele de zapada, nu inca.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
sunt in auchan militari acum si au pe 13, anvelope tigar 189 lei buc
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am sunat la Careffour berceni, orhideea, vitan, colosseum, auchan militari, auchan titan, dedeman valea cascadelor, dedeman luica, baumax chitila, metro berceni, praktiker vitan, si nu au nimic.
traiasca partidu! This post has been edited by Maskatu: 29 Oct 2011, 10:55 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vad_sunete |
![]()
|
eu ieri am vazut in auchan militari cu ochii mei. eram chiar anga ele cand am scris pe forum. daca ai sunat la serviciu clienti habar nu au de capu lor alea. le cunosc pe toate si mai bine iti bagi un bat in c.r. lol
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
NsL |
![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
Pana la urma , cineva din Ploiesti si /sau Pitesti imi poate recomanda unde gasesc cauciucuri de iarna ??? Eventual si Bucuresti .... Fie Sh dar nu foarte uzate ,fie noi pana in 180-200 RON
. Multam This post has been edited by NsL: 30 Oct 2011, 02:54 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
NsL-am fost eu ieri in PRAKTIKER in PLOISTI sa-mi cumpar cauciucuri pt supernova si erau cam 200ron bucata ,mai ieftine nu erau delok
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Mie imi mai trebuie doua de iarna. Doua le am de noi de anul trecut. Am gasit unele second hand la 80lei bucata in stare buna, zic eu, dar au latimea talonului mai mica. Afecteaza cu ceva daca pun de astea? Ca altceva nu prea mai gasesc.
![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
QUOTE(NsL @ 30 Oct 2011, 02:11) Pana la urma , cineva din Ploiesti si /sau Pitesti imi poate recomanda unde gasesc cauciucuri de iarna ??? Eventual si Bucuresti .... Fie Sh dar nu foarte uzate ,fie noi pana in 180-200 RON . Multam In Pitesti pe strada Dumbravei, anvelope de iarna, fabricate la Timisoara, un nume cu S, cred ca Sportiva se cheama, pret 180-185 lei. Debica Navigator - 210 lei Alta marca tot cu S - 181 lei. Sunt din belsug. |
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
in decembrie se vor reduce preturile fiindca nici dracu nu o sa mai cumpere ... si decat sa faca foamea mai bine le da la juma de pret o sa vedeti... Asa s-a intamplat si anu trecut iar in ianoarie un navigator era 120 de lei si in nainte de ianoarie cam prin noiembrie pretul era de 140-150 asa si la frigo 2 ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Daca e sa ne luam dupa exemplul taranilor din piata e posibil sa nu se intample asa. Taranii au preferat sa lase pepenii (de exemplu) sa se strice decat sa ii dea mai ieftin.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai daca e sa o spunem asa multi care si-au luat acum cauciucuri sunt mai vechi de un an de zile vedeti si voi stocul zi de zi de la vitan
![]() Parca pe cauciuc e trecuta data de fabricatie ... cica mai nou se vor uita si la data de fabricatie . O sa devina durere ... |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Asa...si? Daca au peste un an vechime ies din legalitate...sau cum?
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
am 2 cauciucuri NEXEN SB-702
au inscriptia M+S si un fulg de zapada or fi bune sezonul acesta? Attached thumbnail(s) Photo0305.jpg ( Size: 299.53k ) Number of downloads: 296 Photo0308.jpg ( Size: 273.61k ) Number of downloads: 325 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
vad_sunete |
![]()
|
nu sunt bune ca din cate se vede in prima poza e foarte tocit
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Slick-uri de iarna...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
merg dar nu-ti dau astia voie pe zapada
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Daca au minim 1,6 mm profil sunt LEGALE dar bune nu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vad_sunete |
![]()
|
de unde ai luat asta cu 5 mm adancime?
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:44 |