anvelope iarna, recomandari marci, pareri
![]() ![]() ![]() |
anvelope iarna, recomandari marci, pareri
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
cel mai bine luati cauciucuri de la firme sau de la practiker,real,carrefour .. ceva, macar stii ca vii si le dai in cap la garantii, dar cum zice Maskatu mai sus, si-acolo se poate sa-ti faca figura si sa spuna exploatare necorespunzatoare ...
PS: Evitati vulcanizarile de la coltul strazii, imi povestea un vecin care este taximetrist , cum ca astia fac preturile dupa cum arata omul si de multe ori cam umfla pretzul |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
se scumpesc cauciucurile din cate am cautat pe net. misto asa...bisnitarii...
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
garantia ti se da daca se rupe cauciucul sau face galca , oriunde ai aceea garantie e obligat sa ti-l schimbe ... in garantie e specificata si anotimpul...
Eu la navigatoare am asa ceva de acum 5 ani si garantia era de 4ani ... iar pe acele harti e trecuta firma pe care il face care distribuie si pentru ce anotimp. This post has been edited by djasu82: 16 Oct 2011, 13:06 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
debica frigo? cu astea cine se "da" ?
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
Am lalait-o si acu am pus-o
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La debica, care sunt mai bune? Frigo 2 sau directional?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
pana la urma despre ce document se tot vorbeste ca trebuie sa prezinti la controlul politiei?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Domnu'Maskatu',dar matale parca iti luasi caucioace? te-ai sucit la alea lu yanis?
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
vad_sunete |
![]()
|
din cate am vazut frigo 2 nu exista pe 13,ci doar frigo directional. ai pe 14 rotile?
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am 13 ca toata lumea. Nu nu le-am mai luat ca le-a vandut de mult.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vad_sunete |
![]()
|
pai atunci nu iti mai ramane decat frigo directional. le-am gasit la 180 la dedeman. mai ieftin pe net, dar cu transport, tot pe acolo ajungi
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
rzvmd |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 22 March 09 ![]() |
sal.am reusit sa mi iau doar pe fata 2 debica navigator 2 all season.(inca 2 nu mai aveau)....cu 400 ron....dupa 1 ora de negociere....oamenii le dau acuma 2 bucati 460 ron,o sa ajunga sh-urile pana pe 1 noiembrie pe la 2 mil buc:))))
Pe 13 se gasesc rar de tot sh-urile.....pt ca oamenii aduc din germania tot....si aia nu mai au pe 13(nici ford ka nu se mai fabrica cu caucioace pe 13) O zi buna tuturor |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Europa
- B 02 VMD
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by vad_sunete: 16 Oct 2011, 17:33 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(slash21 @ 16 Oct 2011, 14:38) unde ai vazut tu ca este scris oficial ca o sa iti ceara cineva certificat? nu imi da linkuri catre ziare online care debiteaza numa prosti...da-mi un link din lege sau macar un act oficial. eu am avut posibilitatea sa iau debica frigo sau navigator (nu mai stiu precis) la 165 bucata cu montajul si echilibratul in pret, asta in catunul meu voi la bucale nu stiu cum nu gasiti un depozit ceva mai mare care vinde ieftin.... despre sh i drept ca i o marime greu gasibila in germania, astea pt supernova |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
vad_sunete |
![]()
|
in bucuresti s-au intalnit toti smecherii si bisnitarii. am gasit si eu la pretul ala si am tot amanat. acum e cu vreo 13 lei mai mult. maine cumpar si eu nu mai astept
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Deci am fost foarte inspirat anul trecut cand mi-am facut 2 seturi de jante incaltate cu anvelope de vara/iarna si am scos la pensie Navigatoarele care si-au facut treaba fara probleme...Anul trecut am luat anvelope noi Tigar cu 120 de lei bucata.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Bre, voi vorbiti serios? In targ nu mai gasesti debica frigo cu 160?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Bre Maskatule.......traiesti in Romania sau pe alta planeta?
Grabeste-te cu anvelopele alea....ca ajung 250 ron BUCATA si o sa iti para rau....... Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
Ehh mare scula. O trag pe dreapta si ies cu ea doar cand nu ninge sau este curat pe jos.
![]() ![]() ![]() edit: ce magazine mari mai au gume? Am cautat la baumax dar nu au dimensiunea ce trebuie, la fel si la praktiker. La real si carrefour sunt scumpe... Am gasit la praktiker dar au 165/70/14. ![]() This post has been edited by Maskatu: 17 Oct 2011, 07:43 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
Nu ma felicit.......si da,anul asta era o mica problema cu bugetul.......dar tot exista alternative......si fara anvelope de iarna nu ieseam in trafic.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
vad_sunete |
![]()
|
am gasit in dedeman pe site cu 179 frigo directional. azi cred ca dau o fuga ca tot am drum pe acolo sa ma uit.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Masky, aduti aminte ca eu am avut ceva noroc si tot aveam set de iarna... cel mai bine e sa ai separat set de iarna si set de vara. Chiar daca tu nu folosesti asa des masina, nu stii cand ai nevoie de ea in mijlocul iernii asa ca...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
rzvmd |
![]()
|
vad sunete ai gasit ceva?
maskat adevarat.....nu se stie in timpu iernii cand ai nevoie de ceva......ce faci te duci la carrefour cu tramvaiul cu 2 sacosi mari...te tzii de bara si inghetzi de frig:) |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Europa
- B 02 VMD
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca reusesc sa le iau pe toate 4, sper sa ninga in fiecare zi cate juma' de metru in bucuresti, sa nu-mi para rau ca am dat atatia bani.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vad_sunete |
![]()
|
stiti ceva de anvelopele barum polaris 2? am tot vazut pe siteuri si nu i-am dat importanta pana m-am decis sa vad cine sunt. apartin de continental. a avut cineva marca asta de cauciucuri? de iarna in special?
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
rzvmd |
![]()
|
din cate am vazut eu barum...nu prea se gasesc in targ..si in magazine gen carrefour,praktiker...rar
Ai gasit ceva la dedeman? |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Europa
- B 02 VMD
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am avut eu Barum Polaris (fara 2) de iarna, de fapt mai am unul ca unu l-am distrus intr-o bordura. Am fost multumit de ele, pacat ca nu gasesc inca unul sh sa fac o pereche.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vad_sunete |
![]()
|
QUOTE(rzvmd @ 18 Oct 2011, 13:53) din cate am vazut eu barum...nu prea se gasesc in targ..si in magazine gen carrefour,praktiker...rar Ai gasit ceva la dedeman? nu mai aveau pe 13, dar ziceau ca mai urmeaza un transport. multe dacii pe soselele patriei ![]() barum am vazut ca sunt si made in romania. intr-adevar, in magazine sau vulcanizari nu am vazut nici eu. numai pe net This post has been edited by vad_sunete: 18 Oct 2011, 13:25 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:20 |