inchidere centralizata, a avut cineva probleme?
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizata, a avut cineva probleme?
dom radu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1,6
- IS-02-D
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Adica ce facea zicea "SESSAM DESCHIDE-TE!" si aia nimic?
Fi mai precis, nu se deschidea din telecomanda cheii originale sau din vreo alarma? Celelalte se deschideau? Facea vreun zgomot si nu se descuia sau doar apasai si..ciuciu? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dom radu @ 4 Jul 2005, 20:52) telecomanda comanda dadea si atat . ![]() Tu te duci la doctor si spui "-Ma doare" si astepti reteta? Alarma ai? Bateria-i buna? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai inchidere centralizata cu buton pe cheie si alarma conectata la inchiderea centralizata, vezi ca daca ai inchis din cheie si incerci sa deschizi din alarma nu o sa mearga.
|
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Pun si eu o intrebare. Daca inchid cu cheia o portiera nu ar trebui sa se inchida toate? Ca doar am inchidere centralizata. Sau e doar din telecomanda?
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
carman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 9 May 05 ![]() |
actuatoarele de pe usile din fata sunt la fel ca cele de pe spate, adica cu 2 fire si nu cu 5 cat le-ar fi trebuit ca sa comande si celalalte usi.
This post has been edited by carman: 28 Jul 2005, 16:05 |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista 2 tipuri de inchidere centralizata pe logan:
- La cei care le merge din telecomanda, nu le merge si din cheie (sa bage cheia in incuietoare sofer, sa incuie si sa se inchida toate) - la cei cu inchidere centralizata "din cheie" merge doar din cheie, nu si din telecomanda Se exclud "adaosuri comerciale" precum modulele de la alarma si alte treburi. Explicatia tine strict de echiparea STANDARD a masinii, sa nu vad referiri la alarme pe aici... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Confirm. Eu am cheia cu telecomanda si trebuie sa incui/descui usile una cite una.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
pt. ca topicul "am ramas pe dinafara" a fost inchis postez si eu o intrebare aici (nu vreau sa risc situatia amintita):
cum fac sa dezactivez functia aceea care inchide automat usile daca timp de 30 sec. de la deschidere din telecomanda nu fac nimic? |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
La ce alarma?
In general, in instructiuni scrie. Sunt si alarme la care inst. sunt sumare... |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
mihail75 |
![]()
|
nu ma refer la alarma (inca nu am), ci la telecomanda din cheia masinii. scrie si in instructiuni ca exista aceasta facilitate cu inchiderea dupa 30 sec. de la deschidere, insa numai daca nu deschizi usile.
faza e ca nu vreau sa patesc inchideri accidentale (s-a mai intimplat; am prostul obicei, de care incerc sa ma dezvat, de a deschide masina si a arunca cheile pe scaun, dupa care ma apuc sa mai sterg geamuri etc). This post has been edited by mihail75: 30 May 2006, 22:05 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(mihail75 @ 30 May 2006, 23:04) nu ma refer la alarma (inca nu am), ci la telecomanda din cheia masinii. scrie si in instructiuni ca exista aceasta facilitate cu inchiderea dupa 30 sec. de la deschidere, insa numai daca nu deschizi usile. faza e ca nu vreau sa patesc inchideri accidentale (s-a mai intimplat; am prostul obicei, de care incerc sa ma dezvat, de a deschide masina si a arunca cheile pe scaun, dupa care ma apuc sa mai sterg geamuri etc). si pe unde bagi cheile in masina????? ca in momentul cand deschizi din telecomanda si deschizi o usa se anuleaza automat comanda de inchidere dupa 30 de secunde... autoarmarea se face doar in cazul in care nu deschizi nimik in 30 de secunde de la dezarmare.... |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mihail75 |
![]()
|
am precizat "inchideri accidentale".
daca nu stiti sau nu se poate dezactiva (pur si simplu nu vreau aceasta facilitate), spune-ti, nu ma supar, insa nu ma luati la misto. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna "inchideri accidentale"?
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
mihail75 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu ai cum sa incui cheile inauntru (decat in portbagaj
![]() Daca vrei s-o dezactivezi, cred ca se face cu CLIP-ul, in service. Intrebare: daca incui usile din telecomanda de pe cheie, e normal sa nu se descuie din butonul din bord (buton inactiv in aceasta situatie)? Dar restul combinatiilor? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da, este normal să nu se descuie din interior dacă închizi din cheie.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
GoGu, cred ca pe tine de fapt te deranjeaza ca daca ai incuiat usile din telecomanda de pe cheie pe urma nu mai poti sa le deschizi din telecomanda alarmei ( foloseste circuitul butonului . . ) .
This post has been edited by IRONICK: 3 Jun 2006, 09:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
am inchidere centralizata din telecomanda. acum doua zile, am iesit din masina si am actionat telecomanda pt blocarea portierelor. surpriza! nu mergea - adica nu se blocau usile, nu se aprindeau luminile, deci nu se intimpla nimic. am incercat de vreo 10-15 ori, de linga masina, de mai departe, apasind butonul ala ca sa fiu sigur ca face contact.. nimic....asa ca le-am inchis manual pe toate gindindu-ma ca poate s-a terminat bateria....apoi, peste citeva ore, surpriza! telecomanda mergea! si in prezent merge in continuare, deschis si inchid din telecomanda. ce sa mai inteleg?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Contact imperfect prin telecomandă? Ceva oxidări de contacte...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
si ce ar trebui sa fac? sa o desfac si sa o curat oleak, probabil...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@ IRONICK: nu chiar, intrebam din pura curiozitate.
Oricum n-as putea descuia din telecomanda alarmei, dat fiind faptul ca in situatia data alarma e dezarmata, iar daca apas butonul de disarm nu face nimic anyway (bine, daca insist se deschide portbagajul ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Sfatos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 October 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 3 Jun 2006, 10:31) am inchidere centralizata din telecomanda. acum doua zile, am iesit din masina si am actionat telecomanda pt blocarea portierelor. surpriza! nu mergea - adica nu se blocau usile, nu se aprindeau luminile, deci nu se intimpla nimic. am incercat de vreo 10-15 ori, de linga masina, de mai departe, apasind butonul ala ca sa fiu sigur ca face contact.. nimic....asa ca le-am inchis manual pe toate gindindu-ma ca poate s-a terminat bateria....apoi, peste citeva ore, surpriza! telecomanda mergea! si in prezent merge in continuare, deschis si inchid din telecomanda. ce sa mai inteleg? Una din usi nu era inchisa ca lumea, din cauza asta ai patit chestia. Am verificat personal chestia si asa se intampla. |
--------------------
Dacia LGN
Laureate, Egee, 1.4
- CT 24 XXX
|
|
cicos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 20 May 05 From: Rm Valcea ![]() |
eu stiu ca daca una din usi nu este inchisa bine, se incuie/descuie de la telecomanda, doar ca nu se mai aprind "luminile" . Am dreptate ?
This post has been edited by cicos: 12 Jun 2006, 14:42 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- VL-xx-RLC
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Toate face la fel" ?
Intrebare: inchiderea/deschiderea centralizata din butoanele cheii de la ce distanta merge la voi? Eu daca sint in spatele masinii si umblu prin portbagaj si vreau sa descui usile din butonul cheii - pauza... tre' sa ma duc linga usa soferului (asta pe partea stinga) sau undeva in dreptul usilor (fata/spate) - pe partea dreapta. Mantionez ca asa a facut de cind am luat-o, nociodata nu a mers de la distanta mai mare. O fi oare bateria? La voi face la fel? Sau asa "face toate"? Multam! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
La mine merge din toate pozitiile... Si de la distante maricele, chiar si de pe balcon...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Olala ! Asa o fi la mai toata lumea? E vorba de cheia masinii (aia cu butoane) sper...
Rog si pe altii sa confirme ! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ai ceva montat in dreptul uch-ului ? O alarma, ceva ?
This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2006, 10:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
Confirm că merge din toate pozițiile...
![]() Nu i-am adăugat antenă UCH-ului. Ai înlocuit bateria telecomenzii? Verifică și contactele bateriei, să nu fie oxidate, când schimbi bateria să le cureți. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
mariuscond |
![]()
|
@Ironik: DA alarma e chiar linga UCH "montata" - sta asa pur si simplu nu e prinsa in nici un surub. Are vre-o treaba ?
Merci DFA am sa schimb si bateria (desi masina are juma' de an)... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 12:59 |