am primit amenda pt rovinieta
![]() ![]() ![]() |
am primit amenda pt rovinieta
PH-06-BOA |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(cread @ 12 Oct 2011, 08:39) Platesti ceva la procesele astea cu politia ,cnadr, etc ? Am avut ocazia sa stau la tribunal ,sectia 4-a civila, cu o luna in urma, din 57 de procese din ziua respectiva, vreo 20 au fost de tipul tau : x reclamant, politia rutiera ,cnadr, parat. Din 20 doar 2 ,DOI, au fost prezenti in sala , unu cu avocat, si o pisi care cred ca era avocat in devenire ca prea le stia.Cat de nesimtit poate fi un om care deschide un proces si nu se prezinta la tribunal ? daca ceri in contestatie judecarea in lipsa, nu esti obligat sa te prezinti. din experienta, simplul fapt al prezentei si un comportament normal, iti aduc castigul. io contest si cand nu am dreptate, amenzile luate pe bune. judecatorul are un mare atu in maneca, avertismentul. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Konstantin2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 1 February 11 ![]() |
Salutare !
Din pacate masina mea de la firma(bucuresti) a fost inmatriculata vineri,expirase leasing-ul. Rovinieta mai aveam dar pe numarul vechi. Am terminat tarziu vineri,am aflat ulterior ca se cumpara alta rovinieta sau se schimba cea veche la un sediu CNADNR contra cost(25 ron !!! ).Nu am facut in week-end ca am zis ca fac luni,adica azi. In fine,am trecut din Bucuresti in Voluntari pe sos andronache.Acolo stiu ca nu e camera de rovinieta. Insa azi dimineata,eram cu gandul in 1000 de alte locuri si m-am intors din Voluntari in Bucuresti pe DN2 via pod Europa/Colentina.Ma tot gandesc ca mi-au zis vreo 2 persoane ca acolo pe pod sunt camere de supraveghere sau de rovinieta.Nici eu nu m-am uitat dupa ele inca. Cica ar fi de tipul acela,glob de sticla semisfera cu geam fumuriu. Aveti idee careva daca acele camere sunt de supraveghere sau de rovinieta?. Multumesc anticipat!!! |
--------------------
dacia
Logan
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Din continutul procesului verbal de contraventie rezulta ca fapta contraventionala retinuta in sarcina petentei este aceea de a utiliza reteaua de drumuri nationale fara a detine rovinieta valabila, fapta prevazuta si sanctionata de OG 15/2002. Prin natura sa aceasta contraventie este una continua, iar data savarsirii ei este data incheierii procesului verbal de contraventie, astfel cum rezulta din art 13 din OG 2/2001. Contraventia continua consta intr-o succesiune de fapte contraventionale care dainuie un timp pana la intrarea in legalitate a contravenientului, astfel incat s-a simtit nevoia interventiei legiuitorului potrivit art 13 din OG 2/2001, pentru a statua ad-hoc data savarsirii contraventiei si a da astfel satisfactie si dispozitiilor art 16 si 17 din OG 2/2001. Asa fiind, avand in vedere ca procesul verbal de contraventie contine data intocmirii sale si fata de dispozitiile legale mai sus enuntate, ar fi excesiv de formal a se sustine nulitatea acestuia pe motiv ca nu este mentionata data savarsirii contraventiei. http://www.jurisprudenta.com/speta/pl%C3%A...%C5%A3iei-m1v1/ |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:17 |