Mufa USB, Vreau sa pun o mufa usb la cd-playerul stock
![]() ![]() ![]() |
Mufa USB, Vreau sa pun o mufa usb la cd-playerul stock
ziron |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O mufa USB sa ce?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ziron |
![]()
|
Sa pun un stick cu muzica. Cum sunt modelele de CD/MP3-Playere care au si mufa usb integrata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
nu merge...chiar daca ar merge dpdv electronic tot nu ar functiona din cauza softului
![]() This post has been edited by sobolan: 20 Sep 2011, 13:22 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ziron |
![]()
|
Aha, am inteles. Multumesc pentru lamuriri
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
B!ll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 11 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca sa montezi sub acea tavita un transponder din comert (cam 25 RON) pe care sa-l receptionezi pe radio. Eu am unul montat la bricheta si merge perfect.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V
2010 Laureate
- B 18 CVB Prostii invata din greseli si desteptii de la altii
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
o pocnitoare din astea am si eu - una ordinara din carrefour. se aude binisor. si nici nu e tentatia mare pentru gigei...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
ziron |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Formatul mp3 este un format comprimat, nu il poate citi nici un casetofon/cd player/amplificator fara un modul de decodare (asa cum si un fisier tip word nu poate fi citit daca e comprimat - cu zip-ul, cu rar-ul etc).
2. Portul USB e un port serial de date (nu e analog), decie nevoie de o interfata pentru a citi ceea ce poate furniza portul USB 3. pentru a putea citi MP3-uri de pe un port USB sau cititor de card trebuie modul cu interfata de USB si cu decodor de MP3, modul care sa poata citi niste formate de memorie (fat 16, fat 32, ntfs etc). Pe langa solutia simpla si fara batai de cap a mp3 playerului cu transmitator radio, exista pentru casetofoane cu intrare auxiliar si posibilitati de mp3 player legat pe auxiliar: - exemplul 1 - exemplul 2 - exemplul 3 - exemplul 4 - exemplul 5 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ziron |
![]()
|
Am inteles, imi place exemplul 1 si 5, poate o sa dau comanda si o sa incerc sa-l leg la cd-playerul de la masina care este cel stock si anume Blaupunkt cel pus in anul 2006.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Relativ on-topic...
Am o interfata - in genul celei din primul link, luata de pe un site de licitatii de la noi. Luata pentru teste pe un casetofon stationar - acum sta degeaba. Voiam sa o montez pe masina - pe un mp3 de logan - varianta cu fata detasabila. Am vreo sansa sa "activez" sau sa ma leg pe intrare aux? Sau in preamplificare? La casetofon mi-ar fi fost simplu, identificam preul de cap si ma legam in zona - la cdplayer nu stiu. Intrebarea de fapt - are intrare aux acest model de mp3? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Vezi ca pe forumul electronistilor (elforum) era un baiat care punea aux in pe orice casetofon care nu are. Cu selectare de pe butonul SOURCE. Nickul lui era Dr. L daca nu ma insel. Cauta-l si trage-ti o mufa jack exact pana unde doresti. Apoi iti mai iei un mp3 player de marimea unui stick si gata, te-ai scos. Poti accesa ce melodie doresti si in plus poti asculta si de la telefon/ telefoanele prietenilor.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
da o caseta la care se introduce un cap stereo oar la celalat o mufa jack tata.
Si cred ca nu exista doar acel baiat destept de pe forum ! |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Se gasesc module ca cele prezentate de Klaus si la noi, in RO. Costa 30-40 lei ; au interfata SD/MMC card + USB ; au si telecomanda. Sunt cea mai buna solutie la problema acestui topic.
This post has been edited by FRATELLO: 26 Sep 2011, 20:49 |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:42 |