Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pai el il are... mie-mi trebuia
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
cristio_79: telefonul de-l am acum, un Samsung oarecare, era la Orange 245 E, pret preferential, programul Thank You, in timp ce in reteaua obisnuita se vindea cu 550 lei, deci o suta si ceva de euro. Cauta magazinele pe net, o sa-l gasesti mult mai ieftin decit la marii nesimtiti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Corect. De alti provideri nu pot sa ma pronunt, ca nu am experienta. Dar de la Orange nu merita sa cumperi decat Best Deal-ul sau daca ai foarte foarte multe puncte Thank You. In rest daca vrei sa iti faci un abonament decent de 7-8-10E isi bat joc pur si simplu - ori activezi optiuni stupide de date la pret megaumflat, ori platesti pe telefon mai mult decat face.
Daca nu prinzi vreo promotie mai bine iti iei la liber - nici nu-i codat, nici nu si-au bagat ei coada in meniu... |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
136 Telefon Mobil Samsung I9100 Galaxy S II 16GB Black GPRS: Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps EDGE: Class 12 3G: Da Tehnologie 3G: HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps Tehnologie wireless: Da WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth: v3.0+HS USB: v2.0 microUSB (MHL), USB On-the-go Dimensiuni (W x D x H mm): 125.3 x 66.1 x 8.5 mm Greutate (g): 116 g Sistem de operare: Android OS Versiune sistem de operare: v2.3 (Gingerbread) Procesor: Dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 proccessor, Mali-400MP GPU, Orion chipset Rezolutie (pixeli): 480 x 800 pixels 4.3 inches Stoc : in stoc Retine 1979 ron (tva 24% inclus) Samsung promo Retine
1979 ron (tva 24% inclus) Samsung promo Asta asa, la o cautare sumara. Cel.ro Trebuie sa fie si mai ieftin. Aici e 1899 lei. This post has been edited by corbex: 31 Oct 2011, 21:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu cat de seriosi sunt, ca nu am luat de la ei, dar uite la 1715 ron:
http://vanzari-gsm.ro/index.php?route=prod...&product_id=183 |
--------------------
-
-
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(corbex @ 31 Oct 2011, 21:37) cristio_79: telefonul de-l am acum, un Samsung oarecare, era la Orange 245 E, pret preferential, programul Thank You, in timp ce in reteaua obisnuita se vindea cu 550 lei, deci o suta si ceva de euro. Cauta magazinele pe net, o sa-l gasesti mult mai ieftin decit la marii nesimtiti. Multumesc ! Am cautat. In preferinte ar fi asta si asta. Mai sunt si altii la preturi identice sau foarte apropiate. Pentru posesori: vad ca pe diverse site-uri se pune mare accent pe provenienta lui SGS II. Unii care s-au pricopsit cu exemplare fabricate prin Vietnam sau China au unele nemultumiri legate de ele, altii care le-au nimerit koreene sunt multumiti. Cei care vor sa cumpere intreaba prima data unde sunt facute. Eu am avut ocazia sa vad doua desfacute pana acum si pe amandoua scria "Made by Samsung". Exista alta smecherie sa poti vedea unde a fost fabricat sau la ce ar trebui sa ma uit ? This post has been edited by cristio_79: 31 Oct 2011, 22:27 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Liviu e 1 dolar bucata...deci cat te costa pe tine.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și transportul?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
wrong post.
![]() This post has been edited by adrian.paul: 1 Nov 2011, 10:40 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Uite promotie. Mr. corbex isi poate lua telefon aproape gratis: http://www.emag.ro/cadou_cat_varsta_ta?ref...9af2c94&ref=afs
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Or fi ei hoti, dar nici pe la noi nu mai circula plute.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
2dor |
![]()
|
MIUI ROM
We'll need about one month to release MIUI with ICS after google offers open source of ICS ![]() Deci MIUI o sa fie cu ICS inaintea tuturor. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DragosP |
![]()
|
Acu' nu zic, da' spun: de ce vreți un android cu aspect spre iphone?
Recunosc, sunt mai fonf, dar după o oră de miui, am pus Oxygen și cu el am rămas. This post has been edited by DragosP: 3 Nov 2011, 19:29 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' de ce nu CyanogenMod (intreb, nu dau cu paru')?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai la ultimul parca nu mergea radioul. Se plangeau unii pe Xda, nu l-am testat.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza sa achizitionez un SGS II si am vazut ca pe unele site-uri zice ca are fie 1Ghz, fie Orion Chipset, in loc de Exynos cum scrie pe Gsmarena. Intrebarea mea este, s-a facut in mai multe variante? Sau sunt greseli ale site-urilor.
Spre exemplu aici spune ca are 1GHZ si Orion Chipset, dar vad ca sunt date dinainte de lansarea oficiala, pentru ca scrie ca este Expected release sus. Apoi, aici zice intradevar 1,2 Ghz cu Exynos, insa astia cred ca ofera garantie in magazinul lor, care pana sa am nevoie de garantie, se poate desfiinta magazinul. Apoi aici zice 1,2 ghz cu Orion chipset. Apoi, aici, chiar daca e ceva mai scump, precizeaza ca ofera garantie la producator, si zice iar, 1,2 ghz, dar Orion Chipset iar. Si ar mai fi si aici, unde vad ca sunt 1,2 Ghz si Exynos, insa, nu stiu sigur daca ofera garantie de producator. Ce parere aveti despre asta, si despre magazine, de unde recomandati sa iau? Multumesc! LE: m-am lamurit de pe wiki: QUOTE Processor The Galaxy S II has a 1.2 GHz dual core ARM Cortex-A9 processor that uses Samsung's own 'Exynos 4210' System on a chip (SoC) that was previously code-named "Orion". Deci cu asta am lamurit. Si referitor la frecventa, probabil e o greseala de-a lor. Insa as vrea totusi niste sfaturi pentru a alege un magazin serios, care sa ofere garantia la centre Samsung. Oricum cel mai probabil saptamana viitoare voi incepe sa dau telefoane la ei, insa singurul magazin de la care am vazut ca pot sa-l ridic personal din Bucuresti este Officegsm, si ar fi mai bine pentru ca l-as putea verifica sa nu fie codat sau branduit. This post has been edited by S4b1n: 3 Nov 2011, 21:38 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
corbex |
![]()
|
Mai multi dintre cei prezenti pe net predau comenzile si personal. Butoneaza putin. Sigur nu sint codate,chiar daca unele modele au softul identic cu unul dintre cei doi gesemei mari. N-ai mai cumparat nimic de pe net, de esti asa inspaimintat? La telefoane nu sint service-uri in toata tara.
Daca vrei cu toate garantiile, ia-l de la Vomafone sa Boringi. Ramii cu sufletul in rai, dar contra cost. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Ce-i drept telefon n-am luat pana acum de pe net. Am un prieten care si-a luat un E71, si desi i-au spus telefonic ca nu e codat sau branduit, avea soft de vodafone.
O sa ii sun sa vad ce aflu. Pe un site, nu mai stiu exact pe care, era specificat ca are garantie la centru Samsung.. dar era si 1899 lei, cu aproape 180 lei mai mult fata de cel mai ieftin pe care l-am gasit. Momentan nu ma pricep deloc, nu prea stiu cu ce se mananca telefoanele cu android, si vreau sa evit pe cat posibil unul branduit, si cu atat mai mult codat. |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
In cazul asta ia si tu de la firme cunoscute nu de la uangiesem & co.
Dai mai mult dar dormi linistit. Eu am patit-o cu nokia e7... m-am lacomit si pana la urma tot de la o firma mare l-am luat. Ca aia, ba ca il au, ba ca nu le merge curieru ba ca nu au decat pe negru desi eu cerusem argintiu, ba ca avea tastatura qwertz in loc de qwerty... pana la urma am comandat de la altii cu renume. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Tocmai ma plictisisem de SGS2 si vroiam sa trec inapoi la nokia. Intre timp a aparut DLev 3.1 care merge demential.
Si ca sa fie treaba si mai buna, la 50 de lei gasiti la e-mag carapace pentru telefon (MOMAX). Gripul este exceptional! Totusi astept oferta vodafone pentru Galaxy nexus ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca te-ai plictisit asa repede de S2 inseamna ca de un Nokia te plictisesti in maxim 2 saptamani
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Nov 2011, 20:26) Acu' nu zic, da' spun: de ce vreți un android cu aspect spre iphone? Recunosc, sunt mai fonf, dar după o oră de miui, am pus Oxygen și cu el am rămas. Aspectul de iphone e doar o chestie marunta, eu nici nu il vad ca nu aia ma intereseaza. In schimb posibilitatea de a schimba tot look-ul telefonului la apasarea unui buton si multitudinea de setari ma fac un fan MIUI. Si spre deosebire de iOS unde nu poti schimba decat wallpaper-ul, la MIUI poti schimba look-ul telefonului imediat punand o alta tema. Asta daca tot e sa il comparam cu iPhone. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DragosP |
![]()
|
Mi-am stricat uptime-ul încercând din nou MIUI.
Măi nea 2dor, spune-mi dom'le și mie, cum naiba scap de toate aplicațiile alea de pe ecran? ![]() Bineînțeles, nu mă refer la a le dezinstala, ci a le pune naibii într-un loc de unde să le apelez când am nevoie. Pun vreun folder, ceva și apoi le târâi acolo? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Incearca sa tii destul apasat pe bara in care se afla aplicatia. Posibil sa-ti apara un mic meniu cu add/delete. Il dileste doar din bara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pui alt lancher decat cel MIUI?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
Dragos, eu doar cu folder(e) am reusit sa organizes defy-ul neveste-mii ...
A doua solutie este sa pui un alt launcher care stie de application drawer. |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:07 |