Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
@corbex cercul se vede doar pe background inchis la culoare
intre timp am gasit si problema pe net si e destul de raspandita. e aproape ca "asa face toate" ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Catalin: Mi se pare exagerarea tipica inaintea unui produs mult asteptat. Ceva imi spune ca nu vor fi afectate toate telefoanele, si ca un update va rezolva problema... Chiar mi-e greu sa cred ca e asa un dezastru, cred ca se exagereaza la greu.
Stirile gen 'THE NEW <...> PHONE HAS PROBLEMS!!!' sunt mult mai interesante decat 'THE NEW <...> PHONE IS PERFECT!!!", de asta se sapa toate modelele si se cauta cele mai minore defecte, apoi se exagereaza la maxim. Poate ma insel, sincer nu am studiat problema -- si intre noi fie vorba, nu imi pasa. Dar ca idee, toate smartfoanele asteptate vor avea probleme minore care vor fi exagerate de multi, si apoi vor fi numite 'numele problemei + gate', ca mai nou si un bug minor la un telefon e noul 'watergate' din acel domeniu. ![]() Din nou, e posibil sa nu am 100% dreptate in acest caz, dar cu siguranta in alte cazuri asa a fost, deci ramane postul semi-valabil si daca n-am dreptate. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca ai sti tu cate bug-uri hardware serioase au fost (si sunt in continuare) mascate din software ... nu cred ca ai mai zice ceea ce zici.
Chestia modernista cu "lasa dom'le ca se rezolva din soft" nu e intotdeauna adevarata si mai mereu are si efecte secundare. Totul se datoreaza grabei de a scoate produse pe piata si din pacate, noi punem botul ca fraierii. Oricum, bugul asta m-a facut sa ma decid .. voi astepta cateva luni dupa lansare pana imi voi lua un nou telefon. Motivele sunt (cred) evidente. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' asta-i valabil oriunde, nu? La masini nu-i la fel?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Liviu, si cu toate bugurile mascate, suntem multumiti de telefoane si ne facem treaba cu ele... Deci unde e problema?
In afara de cei cu adevarat ghinionisti care au avut de schimbat display pe garantie sau alte astfel de probleme, eu zic ca aceste buguri nu ne-au impiedicat deloc sa ne bucuram de telefoane, si pun pariu ca aceasta problema va fi rezolvata/mascata si posesorii vor uita de ea. Sau ce facem, nu mai cumparam niciun telefon si revenim la Nokia cu ecran verde? edit: corbex: Gresit, eu nu vorbesc doar din Google, cum faci tu ![]() This post has been edited by A l e x: 22 Nov 2011, 15:51 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Liviu @ 22 Nov 2011, 15:40) Oricum, bugul asta m-a facut sa ma decid .. voi astepta cateva luni dupa lansare pana imi voi lua un nou telefon. Motivele sunt (cred) evidente. Câteva luni BUNE, chiar. La Desire au fost probleme cu plăcile de bază și după 4 luni de la lansare. /me, fericit posesor de placă nouă de bază. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Zambete ironice pe fata mea si a altui coleg "samsungist", moace acre din partea altor doi colegi posesori de aifonfor!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca Apple si-ar folosi energia pentru cercetare nu pentru procese stupide n-ar mai fi nici versus-uri asa de inflacarate.
Isi merita soarta! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
A l e x |
![]()
|
Adevarul e ca e penibil sa stai la coada ore (unii chiar zile) pentru produse, indiferent de marca.
Hai ca pe aia care au stat 2-3 zile la coada pentru Playstation 3, poate i-am inteles -- l-au vandut extrem de scump pe eBay. Dar mie personal mi-a venit iPhone-ul acasa in ziua lansarii, de ce m-as fi dus la magazin la Unirii sa ma calc in picioare pe acolo? Si chiar daca ai de asteptat o saptamana sau doua in plus, si ce? Eu sunt de acord ca 'fanii' care stau la coada pentru asa ceva sunt putin nebuni... This post has been edited by A l e x: 23 Nov 2011, 14:28 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
fac astia de la samsung misto, da' ar vrea sa aiba cozile alea in fata magazinelor la orice lansare
spotul imi place, da' se vede clar ca e ceva izvorat din invidie ![]() mai bine ar incerca sa faca niste telefoane mai bune, ca ma obsedeaza cerculetul asta de pe ecran. si cnd ma gandesc ca display-ul e singurul lucru la care apreciez samsung-ul (lcd/led samsung de la seria 6 in sus rulz - sunt fan declarat si client fidel:)) This post has been edited by herculane: 23 Nov 2011, 14:43 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Eh, nu fi rau... Nu sunt singurii care isi ironizeaza concurenta in reclame...
Pe mine m-a amuzat reclama, ar fi frumos daca Apple ar raspunde provocarii... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(Garett @ 23 Nov 2011, 12:49) Zambete ironice pe fata mea si a altui coleg "samsungist", moace acre din partea altor doi colegi posesori de aifonfor! ![]() Colegii vostri atunci nu-si merita telefoanele. QUOTE(Garett @ 23 Nov 2011, 14:26) Ai dreptate, si-o merita. ![]() This post has been edited by Hack: 24 Nov 2011, 13:05 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
A l e x |
![]()
|
Shush: Evident ca in ziua lansarii la Vodafone, in loc sa stai la coada la 12 noaptea la Unirii, puteai sa-l comanzi sa-ti vina acasa... Asta spuneam, toti care au facut precomanda l-au primit foarte repede, deci de ce sa te duci sa stai la coada noaptea?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai socializezi si tu
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci nu stiu ce a avut, dar acum are 71 de ore fara restartare. Bine ca nu l-am vandut
![]() |
--------------------
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
I-ai facut restore to factory settings?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai dezinstalat si P0rnFinder, asa cum te-am sfatuit io.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Never
![]() ![]() |
--------------------
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce model Samsung imi recomandati ca un bun raport calitate-pret? Nu trebuie sa fie mare, clar nu S2, il voi cumpara cu cash, nu de la operator.
Singurele criterii ar fi sa fie finut (daca se poate subtirel), sa aiba un ecran si o autonomie a bateriei decente. Il cumpar pentru sotie. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(padre @ 24 Nov 2011, 17:39) Ce model Samsung imi recomandati ca un bun raport calitate-pret? Nu trebuie sa fie mare, clar nu S2, il voi cumpara cu cash, nu de la operator. Singurele criterii ar fi sa fie finut (daca se poate subtirel), sa aiba un ecran si o autonomie a bateriei decente. Il cumpar pentru sotie. Nexus S sau Samsung Galaxy S Plus |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă tentează pe cineva, a apărut Galaxy Note în oferta portocaliilor.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
herculane |
![]()
|
pt fani: e la emag sgs2 la 16mil cu black friday
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da, si cam la toate scrie ca stocul este epuizat sau numai la comanda.
De maine, cand o sa revina la preturile normale o sa fie toate pe stoc. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Trebuia sa pui ceasul la 5:00 ca atunci incepea promotia
![]() Am cativa colegi de serviciu care si-au luat ceva chestii interesante la promotie, dar s-au trezit de dimineata ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 07:29 |