Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
Gill_ro |
![]()
|
||
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Gamiash...parca vad ca la ORO, mai dureaza un Craciun si un Pasti... pana vedem versiunea oficiala...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Mai avem de asteptat... inca o amanare.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Update-ul din link-ul tau e pentru varianta americana cu LTE. Pentru noi cei cu varianta internationala se pare ca a fost amanat update-ul pana in Craciun numai daca se rezolva bresa de securitate aparuta de curand http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2048511
|
--------------------
Renault
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Zau ca nu va inteleg! Voi chiar asteptati pana apare varianta oficiala pe OTA?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Garett @ 19 Dec 2012, 19:40) Zau ca nu va inteleg! Voi chiar asteptati pana apare varianta oficiala pe OTA? In timp ce...![]() Screenshot_2012_12_19_23_01_10.png ( Size: 77.8k ) Number of downloads: 744 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu ma multumesc cu leak-ul, CM nu ma "incanta", prefer grafica de la Samsung.
Daca n-o sa apara si 4.2 "oficial" probabil ca "ma risc" si eu... This post has been edited by Garett: 19 Dec 2012, 20:20 |
--------------------
No
Reno
|
|
tavi_ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 868 Joined: 11 September 05 ![]() |
Un sfat va rog, imi moare balaria (S2) peste noapte, seara il las cu 80% incarcat si dimineata e mort, peste zi scade cam 5% din baterie. Ce naiba are ? Vin extraterestrii cand dorm? Toate sunt dezactivate, GPS, internet, Bluetooth.
Android 4, a venit cu el instalat, nu am bagat alte aplicatii. Help This post has been edited by tavi_ro: 6 Jan 2013, 16:30 |
--------------------
Duster
Laureate 2012-1.6 16V, 4x4, GPL Tomasetto Stag4
Q-Box plus Logan Laureate 2005-1.4 MPI
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Cumva telefonul tau e cumparat in perioada Noiembrie - Decembrie 2012? Daca da, se pare ca e un lot cu probleme.
|
--------------------
Renault
|
tavi_ro |
![]()
|
Decembrie 2012. Naspa, trebuie sa il duc la garantie ? Ciudat e ca pana acum a mers impecabil, bateria tinea pana la 7 zile.
This post has been edited by tavi_ro: 6 Jan 2013, 16:41 |
--------------------
Duster
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
7 zile cu telefonul inchis banuiesc ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tavi_ro |
![]()
|
Nu,era deschis, dar folosit destul de putin, ceva sms-uri si ceva apeluri destul de scurte. Cam 6 zile si 12-14 ore. A mers bine pana acum 3 zile cand l-au apucat pandaliile.
|
--------------------
Duster
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ține lejer și S2 7 zile. Doar că trebuie să-l țineți pe 2g, ecranu la minim și folosit lejer.
În fine, recomand interesaților ROM-ul ăsta: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686 E o variantă light a leakului oficial de 4.1.2. Rachetă. Incredibil cât de mult a evoluat softul. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Doar putintica atentie trebuie, daca tel a fost decodat, se va "recoda" dupa update. E adevarat ca merge f bine JB pe S2.
LE: credeam ca e vorba de leakul oficial, nu de un rom custom. This post has been edited by R19/16v: 9 Jan 2013, 12:34 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tavi_ro |
![]()
|
Se pare ca daca nu ma gadila talentul telefonul ar fi fost ok, in dorinta de a micsora consumul am folosit "clear ram" din task manager, super task killer in care am oprit procesele si aplicatiile care le-am considerat inutile. Am dezinstalat acel super "fail killer", si am lasat telefonul in legea lui. Am instalat Battery monitor widget. Oricum descarcarea subita a bateriei nu lasa nici un semn in loguri. Spre surprinderea mea au trecut 3 zile (2 zile si 23h), convorbiri 1h, cateva sms-uri, un pic de net pe WI-Fi, alarma dimineata la sculare pana ma da jos din pat (mai are un pic si il arunc pe geam...), si conform Battery monitor mai are 3 zile si 2h. Telefonul nu a fost rootat, sau modificat. Coincidenta sau prostia mea ?
E setat in 2G,ecranul la 50%, si power management-ul activ, l-am luat pentru telefon cu ecranul mare si nu pentru altceva (convorbiri si sms-uri si poate o camera foto ceva mai buna). PS: are android 4.0.4, kernel 3.0.15-1056084 dpi@DELL 131 #3, daca spune ceva, ca nu ma pricep la telefoane. This post has been edited by tavi_ro: 9 Jan 2013, 20:08 |
--------------------
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tavi_ro |
![]()
|
Excelent telefonul ala, as vrea un 1100 cu ecran de S2 si durata de 1 saptamana intre incarcari. Cum te simti cand ai de dat (primit) un apel important si constati ca balaria tocmai si-a dat duhu in mod mai mult sau mai putin misterios ?
This post has been edited by tavi_ro: 9 Jan 2013, 20:52 |
--------------------
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai am un rapan de telefon, care tine o saptamana
![]() |
--------------------
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am un galaxy s2, pana acum nu ma tinea o zi acumulatorul. Recent am fost foarte bolnav si nu am mai pus mana pe el. In asteptare a stat o saptamana incarcat. Se pare ca mananca enorm pe jocuri
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Samsung to launch Galaxy S II Jelly Bean update in February - cine mai crede
![]() Sursa - http://asia.cnet.com/samsung-galaxy-s2-to-...th-62220138.htm |
--------------------
Renault
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor cine are rabdare sa ma indrume si pe mine?
Am un SGS2 cu Android 2.3.6. GINGERBREAD.BVKL, blocat in Orange. Zilele astea l-am conectat la calc. prin Kies pt a-mi pune pe el ceva muzica si mi-a aparut un msg care imi spunea ca este disponibila o actualizarea a firmware-ului. Problema ca dupa ce accept si il pun sa treca la instalare, imediat dupa ce descarca fisierul (sau ce dracu zice el ca face..pregateste instalarea...) iese din Kies. Am senzatia ca in timpul download-ului se deconecteaza cumva tel (ca si cum i-as scoate cablul de date) E o problema legata de Orange sau tel meu nu vrea Ice Cream Sandwich??? Mentionez ca sunt afon la capitolul tel...deci rabdare si termeni simpli pt cei ce vor sa arunce o mana de ajutor! Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Poti incerca sa faci actualizare prin OTA (over-the-air). Adica incarci telefonul, intri in setari->despre telefon->actualizare software->actualizare.
Prin procedeul asta nu mai ai nevoie de kies si cablu de date. This post has been edited by gabizegrean: 20 Jan 2013, 10:25 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
"nici o actualizare disponibila" :-(
Revenind la problema din Kies: asta e ultimul ecran pe care il vad. Dupa ce ajunge la100% mai sta cteva secunde si iese din program si am mai descoperit un loc unde se blocheaza: incercand sa-i fac back-up ramane aici si se tot pregateste... This post has been edited by alexumf: 20 Jan 2013, 16:38 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 157.86k ) Number of downloads: 240 Untitled.jpg ( Size: 156.45k ) Number of downloads: 244 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
gabize |
![]()
|
Incearca sa reinstalezi kies-ul. Poate merge asa.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
alexumf |
![]()
|
Merci frumos Gabi, am încercat și asta...am incercat sa mă conectez și de pe laptopul prietenei mele.... Nici măcar nu-mi vede tel.
Renunt...ma depaseste tehnologia |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre, da' cu alt cablu ai incercat?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Zic și eu…are spațiu de stocare să descarce local actualizarea (pe sistem, respectiv telefon)?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:43 |