Licitatie SEAP
![]() ![]() ![]() |
Licitatie SEAP
gliding.flight |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Licitatia se cauta pe e-licitatie.ro folosind meniul Proceduri de atribuire / cereri de oferta / invitatii de participare si folosesti formularul de cautare. Dupa ce gasesti licitatia intri in pagina licitatiei apasand iconul lupa din dreapta si in dreapta jos ai meniu Documentatie si clarificari. Ai acolo caiet de sarcini. Daca vrei scrie-mi pe privat ce licitatie cauti si iti zic daca au publicat caietul de sarcini. Bafta! Certificatul digital nu iti trebuie in principiu decat daca ofertezi la o cumparare directa sau daca lansezi tu licitatia. In rest nu ai nevoie de el.
This post has been edited by Fratzica: 28 Sep 2011, 00:54 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gliding.flight |
![]()
|
am trimis PM, Multumesc
![]() |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Licitatiile in SEAP se pot gasi in 2 locuri - pt. cereri de oferta asa cum ti-a zis Fratzica iar pt. anunturi de participare - pe www.e-licitatie.ro - Anunturi - Anunturi de participare si la fel acolo poti cauta licitatia.
Daca licitatia e cu depunere electronica trebuie sa ai neaparat certificatul digital SEAP - instructiunile de obtinere le gasesti tot pe www.e-licitatie.ro - ofertant - procedura de inregistrare in sistem. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
gliding.flight |
![]()
|
am inceput procesul pentru a obtine acel certificat digital... dar asta dureaza cam 2-3 zile, ori eu vreau sa vizualizez si sa descarc acel caiet de sarcini ca sa am timp sa ma pregatesc pentru licitatie.
am urmat pasii indicati de Fratzica, dar acel formular de cautare imi cere o multime de campuri pe care eu nu stiu sa le completez, eu cunoscand doar numele institutiei la care vreau sa particip. Doar pe acest criteriu, cautarea nu-mi returneaza nici un rezultat ![]() |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca si aici: http://www.e-achizitii.com/search_anunturi.php
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
daca nu gasesti licitatia dupa numele autoritatii contractatnte incearca sa dai cautare dupa codul CPV al activitatii la care se refera licitatia. http://www.123coduri.ro/cauta-in-baza-de-date-coduri-cpv.php
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:06 |