Alegere Anvelope de iarna, Michelin Alpin A4 versus altceva
![]() ![]() ![]() |
Alegere Anvelope de iarna, Michelin Alpin A4 versus altceva
toporas |
![]()
|
||
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|||
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Cred ca e vorba de obisnuinta. Nu stiu sa fi nins in aprilie, vreodata. Si cred ca la impresia pe care mi-am facut-o a contribuit si prostia din presa, la care faceai referire.
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
In 1996 a nins a doua zi de Paste si era 15 aprilie. Se blocase cam toata jumatatea de est a tari. In ziua de Paste fusesem la Slanic Moldova si a doua zi zapada de 20cm pe masini. Dar daca imi aduc aminte anul acesta pe la Bran, Moieciu chiar in mai a fost zapada.
Ieri am montat A4 luate din februarie la oferta. Astept zapada. This post has been edited by iulian'71: 6 Nov 2011, 07:06 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
asta e...
This post has been edited by kissfm: 6 Nov 2011, 12:58 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
gab38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 June 19 ![]() |
Este sigur ca conteaza mai mult sa ai anvelope bune de iarna, pe timpul iernii, decat sa ai anvelope de vara bune, pe timpul verii. Mai usor ajungi "in sant" sau chiar si mai rau, iarna cu anvelope slabe sau uzate, decat sa ai probleme vara cand de regula este uscat si cald si usor de condus.
Nu trebuie neaparat sa cumperi anvelope de iarna premium pentru a fi sigur ca ai anvelope de iarna performante. Exista teste internationale facute de organizatii si reviste istorice de specialitate, care te ajuta sa faci o alegere in functie de ceea ce cauti si de buget. Problema este ca acelasi model de anvelopa poate avea performante diferite daca este pe dimensiuni diferite (intelege ceva daca poti ...) Un site destul de complet si in romaneste (din fericire) unde gasesti foarte multe teste internationale realizate in ultimii 5-6 ani, este testanvelope.ro Cu siguranta dupa aceea alegerea unor anvelope va fi (doar) putin mai usoara ;-) Bafta! |
--------------------
Ford
Mondeo
2018
- 123
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
E important sa ai anvelope dedicate.
Daca vara mergi cu d alea de iarna -dupa prima vara vei constata că le ai copt pe asfalt deci nu mai sunt bune - stabilitate mai mică decât cele de vara deoarece au flancuri mai moi - la frânare tind sa se întindă pe drum, deci distanta de frânare creste mult față de cele de vara. - uzura este mult mai mare , bine că nici nu mai contează oricum le strici. Singurul avantaj este că fiind mai moi, simți că mergi mai confortabil. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
mcNelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 2 June 19 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 22 Jun 2019, 17:23) Plus consum si zgomot sporit, cine poate sa aiba pe jante separate anvelope de vara respectiv iarna, este avantajat in timp si efort. De aceea exista si ,,hoteluri de roti", inca de avangarda la noi si... rare. This post has been edited by mcNelu: 23 Jun 2019, 08:48 |
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
La zgomot și consum e subiectivă treaba
Io de vara am de 18 și reinforced adică am parte și de consum și de zgomot. Cel puțin îs mai frumoase că alea de iarna ... This post has been edited by axabrt: 23 Jun 2019, 12:57 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:38 |