[VAND] Adaptor control volan Megane,Clio
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Adaptor control volan Megane,Clio
bv.zen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 April 10 From: Brasov ![]() |
Attached thumbnail(s) P1060966.JPG ( Size: 3.61mb ) Number of downloads: 515 P1060969.JPG ( Size: 2.11mb ) Number of downloads: 563 |
||
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
- BV-12-PTK 2006 Megane II 1.5 85CP 95k
|
|||
dan condrea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 August 09 From: Bucuresti ![]() |
sall. eu am un clio symbol din 2000, si am un mpe jvc kgd-721. ma poti ajuta sa-l fac sa raspunda la comenzile de la volan ???
|
--------------------
renault
clio symbol
2000. 1,4 8v. 55KW
- B-82-EDC
|
|
bv.zen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 April 10 From: Brasov ![]() |
Salut. Adaptorul functioneaza cu orice HU after market atata timp cat are in spate mufa jack de conectare la telecomanda. Vezi un pic in spatele unitatii radiocd sa ai o mufa jack mama care sa mentioneze ca e pt remote sau wired remote (W/R).
Daca are mufa mama, atunci cu adaptorul de la mine si cu un cablu ca asta (http://carsystems.ro/cablu-universal-pentru-comanda-pe-volan-connects2-ct-jvc-pentru-rcd-jvc.html) esti rezolvat. Alternativ, daca treci prin Brasov, pot incerca sa modific cablul de telecomanda de Pioneer pe care il am ca sa-ti mearga si tie si nu mai dai alti bani. Ca si aspect orientativ sunt mai multe adaptoare care s-ar potrivi la clio 2000, vezi in poza atasata daca HU original de pe masina ta arata cam ca ala din poza pt 003, cea ingrosata? Attached thumbnail(s) variante_adaptor_radio.jpg ( Size: 65.56k ) Number of downloads: 464 |
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
|
|
bv.zen |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
|
|
bv.zen |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
|
|
GabiSava |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 September 09 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Salut, spune-mi si mie te rog daca tie cu adaptorul asta iti functionau toate butoanele de pe telecomanda. Vreau si eu sa-mi schimb vechitura de pe masina si sa-mi pastrez toate functiile. De asemenea, banuiesc ca asta e adaptorul exclusiv pentru telecomanda, nu si pentru display. Ai idee daca exista ceva si pentru display? Si mai spune-mi daca stii cumva ce diferenta exista intre adaptoarele pentru Sony si cele pentru Pioneer, ca practic arata identic. Au alti pini legati in capatul cu mufa?
Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Clio
2002 Symbol
- B 38 WXE
|
|
bv.zen |
![]()
|
Salut, din cate stiu eu nu e nici un alt adaptor pe piata care sa poata 'activa' si display-ul, doar functiile de pe telecomanda de la volan. Diferentele intre HU (Pioneer, Sony, Kenwood samd) este doar la mufa finala, unde sunt configuratii diferite la semnalul care pleaca din jack-ul unitatii.
Nu-ti pot spune daca iti vei pastra toate functiile de pe telecomanda pentru ca eu l-am luat pe asta din greseala, cand de fapt imi trebuia modelul cu 005 in coada, pe care l-am luat acum si astept sa-mi ajunga. De aceea am trecut si detaliul cu modelul cass-ului original sa fie tuner list (eu aveam update list fara meniu aux). Nu stiu de unde esti, insa il poti proba inainte sa-l cumperi, iar daca nu esti din Bv mai vb. Eu mai am drumuri la Buc in urmatoarea luna.... Cu stima, Marius |
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
|
|
GabiSava |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 September 09 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Din Bucuresti sunt. Sa inteleg ca e nefolosit. Cam de cand il ai? Sincer ma intereseaza, unul nou e mult prea scump si nu e ca si cand as avea stiu eu ce masina sa merite sa bag atatia bani. Vreau doar sa am CD player, USB si sa mearga telecomanda. Daca ai ajunge in Bucuresti undeva dupa vinerea viitoare e perfect, putem sa ne intalnim, probez si eventual si cumpar. Multumesc pentru informatii si pentru intelegere. Astept un semn.
Gabi |
--------------------
Renault
Clio
2002 Symbol
- B 38 WXE
|
|
bv.zen |
![]()
|
Da, este nefolosit si il am de 2 sapt. E f posibil sa mearga sotia la ikea peste o sapt doua si daca ne sincronizam poate ai okazia sa-l probezi atunci. Da-mi un nr de tel ca sa ne putem auzi in caz ca ramane asa.
Marius |
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
|
|
GabiSava |
![]()
|
Ca sa fiu sigur ca merge si nu e sters din post, il pun asa: 0 7 2 3 6 4 4 6 6 9. E Vodafone. Din punctul meu de vedere, ramane stabilit sa ne auzim cand va fi sa ajunga cineva in Bucuresti. Multumesc pentru disponibilitate!
Cu stima, Gabi |
--------------------
Renault
Clio
2002 Symbol
- B 38 WXE
|
|
bv.zen |
![]()
|
In regula ti-am salvat nr. Ne auzim cand ajung in Buc. Cu stima,
Marius. |
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:57 |