o problema cu un memory stick de un 1gb
![]() ![]() ![]() |
o problema cu un memory stick de un 1gb
jaf |
![]()
|
||
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai multe fisiere mici?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu.. il folosesc la modulator pentru muzica
|
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ia incearca sa le copiezi intr-un director, nu in directorul radacina.
La fat16 limita maxima de fisiere in directorul radacina e 256 iar la fat32 e 1024. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
aceasi problema o am si eu cu un stick de 8 gb...cand incerc sa copiez o imagine de 4 g (film de obicei) nu ma lasa...desi stick-ul e gol-golut...
|
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tot din cauza formatului partiției... Ai citit pliantul din ambalajul stickului?
This post has been edited by MAERSK: 17 Sep 2008, 21:23 |
--------------------
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nici pe pc, daca ai fat32 nu poti avea file-uri mai mari de 4 gb
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
omegabear |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 January 06 From: Bucuresti ![]() |
sigur nu sint facaturi?
aici Daca sint noi, am aflat ca s-a umplut piata de facaturi ieftine de 8 si 16 GB, care in realitate au 512 MB. Dar sint bune de brelocuri. ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L
1994
- B 10 AGE "Nu are convingeri decât acela care n-a aprofundat nimic."
E. M. Cioran |
|
klaus |
![]()
|
Alin Calu, formateaza ntfs
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
sau ext3 cu jurnalizare >:)
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(omegabear @ 17 Sep 2008, 22:37) Daca sint noi, am aflat ca s-a umplut piata de facaturi ieftine de 8 si 16 GB, care in realitate au 512 MB. Dar sint bune de brelocuri. ![]() Exact ca ăsta... 5 $ în China... Orice sistem de operare raportează 32 GB, din care utilizabil este doar 1 GB, deci mai ieftin decât un stick bun cu aceeași capacitate. ![]() p1809081217ez1.th.jpg p1809081218ym2.th.jpg This post has been edited by MAERSK: 18 Sep 2008, 11:29 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bine cacar ca sunt de catva, cat de putin, eu am prins card de memorie SD plin pe dinauntru, la exterior avea contactele frumos, dar era o bucata de plastic in rest
![]() Din acelasi ciclu se servesc condensatori chinezesti: nxvpjs8dznmqzv4.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Un stick Sony (ca si cel de mai sus), de 4GB in cazul meu, am luat din Real acum cateva luni; bineteles ca facea varza fisierele, probabil tot 1GB real avea. Am cautat pe net si am vazut ca sunt fake-uri - din pacate nu mai aveam chitanta, ca sa pot sa reclam la OPC. Niste nenorociti toti cei care comercializeaza jegurile astea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta cred ca e valabil la carduri:
QUOTE Cum putem deosebii un card Sony fake de un card Sony original? In ciuda faptului ca cele fake sunt foarte ieftine , acestea sunt si foarte proaste.Scrie pe ele ca sunt Sony - dar nu sunt.Scrie pe ele ca suporta MagicGate - dar nu suporta.Scrie pe ele ca au 4GB dar daca incercati sa scrieti pe el date nu incape mai mult de 2GB.In plus, vitezele de scriere a datelor pe card sunt foarte mici. Daca doriti sa cumparati un card , va sfatuiesc sa luati unul original. Cum putem depista un card FAKE chiar daca pe el scrie Sony si MagicGate. 1.Daca putem sa-l problam , il inseram in PSP , selectam orice categorie , selectam Memory Stick si apasam triunghi.Apare un meniu , din care selectam Information.Ne uitam la MagicGate.Daca scrie Suported inseamna ca acel card este original.Daca scrie alta aberatie de genu Unknown , Unsuported sau nu scrie nimic , acel card este unul FAKE si nu trebuie cumparat. 2.In cazul in care nu putem sa probam cardul , ne uitam pe ambajal. a)Ne uitam in josul cartonului din ambalaj.Scrie o serie. -Seria unui card ORIGINAL Sony este de tipul : MSX-MxGS/X unde x reprezinta numarul de GB ai cardului.Exemplu : pentru unul de 2GB , seria va fi asta : MSX-M2GS/X -Seria unui card FAKE Sony este de tipul : MSX-MxGST/X unde x reprezinta numarul de GB ai cardului.De asemenea apare si un T un plus. b)Ne uitam in susul cartonului , langa titlu unde vedem un fel de sigilui (o holograma). -Holograma originala Sony este de culoare AURIE (un galben asemanator cu cel al aurului) -Holograma FAKE "Sony" este de culoare VERDE-GALBEN (este complet diferita de cea AURIE) c)Ne uitam tot in josul cartonului , unde ne este indicat spatiul cardului (in GB).Vedem un cerc colorat , si in interiorul sau capacitatea. Culorile unui card ORIGINAL : - pentru 1Gb culoarea este un BLEU (albastru deschis) - pentru 2Gb culoarea este un VERDE DESCHIS - pentru 4Gb culoarea este un BLEUMARIN (un albastru mai inchis) - pentru 8Gb culoarea este un ROSU Culorile unui card FAKE sunt total diferite fata de aceste culori. 3.In cazul in care putem sa desfacem cardul ne uitam pe spatele cardului (pe partea cu pinii de contact) unde sunt scrise niste randuri.Ne uitam la randul care incepe cu MX. -Seria corecta a unui card ORIGINAL este : MSX-MxGS unde x reprezinta numarul de GB ai cardului , iar dupa cum putem vedea literele S sunt italice (inclinate). -Seria unui card FAKE este total diferita de cea originala : MSX-MxGST unde x reprezinta numarul de GB ai cardului.Dupa cum vedem , S-urile nu sunt inclinate si apare si acel T in plus. 4.Alte indicii : -Cardul original nu are nici un sticker pe partea cu pinii , dar la cel FAKE putem gasi aptibilduri lipite pe spate. 5.Nu in ultimul rand ambalajul de plastic, cele false sunt sigilate(lipite) in 6 puncte cele originale de jur imprejur -Cardul ORIGINAL este fabricat in Japonia (scrie pe partea cu pinii) , iar cel FAKE poate fi fabricat in China , Taiwan sau alte tarii cunoscute ca facand obiecte FAKE. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
jaf |
![]()
|
|
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
eu tot n=am priceput cum tre sa-l formatez...acu am un stick de 16 g, dar am aceeasi problema cu filmele...
e in format FAT32...habar n-am cum sa-l formatez in NTFS, ca atucni cand dau format la stick nu pot alege alta optiune in afara celei FAT32.... cum sa fac???? |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Presupun ca folosesti Windows XP, ca daca aveai Vista te lasa direct.
Citeste aici si fa smcheria din command prompt. Si pui pe el dupaia ce vrei tu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Eu pot sa bag pe al meu 980 mb..fie ca sunt poze,muzica,etc fie ca e un fisier de 980 mb. Nu caut nimc
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Alin Calu |
![]()
|
@ Merced, meri mult pt link...am reusit sa-i dau de asa
|
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu cred ca un MP3 de masina sau un modulator FM suporta NTFS...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Verbatim tatica, verbatim. super viteza, capacitate reala, memoryboost, ce poat sa ceri mai mult.
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 15:35 |