Roata de rezerva, o asigurati cumva ?
![]() ![]() ![]() |
Roata de rezerva, o asigurati cumva ?
Haiducus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- -
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
In prima faza am crezut ca intrebi daca e inclusa in casco, trebuie sa iau o pauza. Ar fi fost mai util de facut un poll la statistici pt utilizatorii de dsn/slz. Eu nu ii fac nimic, am garaj, dar varului meu i s-a furat roata dreapta spate si rezerva a lasat-o, le-a fost mai comod.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Daca vrei sa o asiguri, mecanic, nu CASCO, vezi ca era un topic pe aici.
Eu dupa ce mi-au furat-o am bagat-o in portbagaj si numai cind plecam cu bagaje multe o (re)puneam la locul ei. Bine ca ai vazut, eu mi-am dat seama de lipsa ei, dupa ce facusem cel putin 200 km... Later edit : uite aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1965&hl= This post has been edited by bomicabomic: 30 Jun 2005, 21:24 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Haiducus |
![]()
|
am cautat, dar nu am gasit topic despre solenza.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- -
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Idei ar fi. De la legatul cu lant si pana la mutatul in portbagaj. Personal imi displac amadoua. in portbagaj pentru ca ocupa lor degeaba, legata cu lantul nu vreau ca face zgomot si daca voi avea nevoie de ea vre-data nu am chef sa pied jumatate de ora sa desfac lanturile si alte minuni. Am full casco, o fura imi dau alta si cu asta basta. Insa am masina dw aproape 2 ani si nu i s-a intamplat nimic rotii de rezerva. Cum am luat masina asa a ramas. Nu am avut nevoie de ea niciodata.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Coincidenta sau nu, astazi am avut si eu aceasta placere...
![]() ![]() Cu ocazia asta fericita, inainte de a-mi petrece seara la politie dand declaratii, am vazut si eu ce sistem ![]() La mine s-a intamplat astazi, pe la orele 15-16, in fata blocului. Mai tarziu a observat o vecina ca "atarna ceva sub masina". Probabil daca nu se grabea s-o stearga putea sa puna si grilajul la loc si nu observam decat cine stie cand ![]() Maine o sa am niste amabilitati cu asigurarile, dar cred ca dupa ce o sa scap o sa o tin in portbagaj, sau cel mai bine in casa si in locul ei una reesapata... Am eu casco, dar daca astia o tin tot asa ? |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
La Logan este amplasata la fel ca la SLZ? Adica se fura la fel de usor?
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Nu, la Logan este in portbagaj.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
de unde se poate fura chiar mai usor
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
[off topic]
Stie cineva cat mai costa o roata de rezerva de Solenza (cea cu pneuri de 13'). Si daca e vreo diferenta intre asta de rezerva si cea normala ? Sau se gasesc de un singur fel (vorbesc de magazinele Dacia). Pana ma despagubeste Asibanu trebuie sa-mi cumpar eu roata.... |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rotile de slz pe 13 sunt toate la fel, inclusiv rezerva. La magazinele de piese nu cred ca gasesti roata echipata ci janta si cauciucul separate. Janta de tabla nova/dsn/slz e numai una.
Pretul jantei aprox 80 ron, cauciuc de la 100 ron. This post has been edited by Tudor B: 1 Jul 2005, 13:04 |
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|
crocky |
![]()
|
Mersi pentru informatie.
Dar daca nu gasesc roata deja asamblata, inseamna ca trebuie sa ma mai plimb si pe la o vulcanizare si sa las si acolo niste bani si-mi trebuie factura, ma-ntelegeti ![]() P.S. Scuze ca bat campii, dar undeva trebuie sa ma descarc... ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Crocky mai mult de 100.000 nu e montatul, umflatul si echilibratul. Asa ca da-o incolo de factura.
This post has been edited by bomicabomic: 1 Jul 2005, 13:56 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
In multe locuri daca cumperi de la ei cauciucul iti ofera motajul gratuit asa ca nu-ti face griji de factura. Poti sa incerci in Vitan sau la Carefour unde sigur au asa ceva.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Haiducus |
![]()
|
in zona pipera am fost usurat de ea
![]() .... 3 ore la polititie pana acum ... o sa vad cate altele la asigurari.... |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- -
|
|
simon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am dacie break si o tin legata cu lantu in portbagaj (creca si la berlina se poate)
au incercat baietii veseli sa o mataseasca da nu s-au complicat |
--------------------
vw
golf
- b-99-hyu
2001 Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
simon |
![]()
|
Da, la berlina era o brida in compartimentul rotii de rezerva unde se baga cricul.
Treceai prin ea o 'sufa' cu lacat, treaba sigura. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si eu am Dacie break, si o tin legata cu 2 lanturi si un colier de bicicleta de caroserie.
Important e sa fie "legaturile" la vedere, ca degeaba ti-o lasa daca iti strica incuietorile. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 30 Jun 2005, 22:15) Ma scuzati! Simtiti nevoia de a rediscuta topicuri lamurite de ceva timp? Ori continuati discutia ACOLO ori va inspirati de acolo! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Asa e!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:03 |