HUIDU A COMIS O DIN NOU
![]() ![]() ![]() |
HUIDU A COMIS O DIN NOU
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
@ionut: Eu stiu de situatia cu podul daca e mai lat de 7m si mai scurt de 20m, dar in afara de asta chiar nu imi amintesc.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Oct 2011, 20:15 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Si aia cu carute si alte agregate care se deplaseaza cu o viteza mai mica de 10 km/h iti spune ceva?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Tractoru prinde mai mult, gen 20km/h
Exemplu: http://maps.google.ro/?ie=UTF8&ll=44.24680...,26.23,,0,17.05 Stai aici in fundul unei combine/tractor/mos care merge cu 20-25km/h. Politia e mereu in boscheti la panda desi ai un sector de vizibilitate foarte lung. Daca ai liber pana la orizont ar trebui sa faci barba pana sa depasesti. Degeaba impui si reguli daca nu oferi conditii. De maine se ridica toate masinile parcate pe trotuare ca sa impunem legea cu parul. E normal? Regulile de acum sunt si astea bune, dar nu le aplica nici dracu'. Trec in prostie pe rosu si politia nici nu se misca desi e plin de camere prin toate intersectiile. Dupa legislatie ar trebui suspendat permisul. La fel cu depasirea coloanei pe linia de tramvai. Politistii le fac loc alora in loc sa ii amendeze s.a.m.d. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Oct 2011, 20:23 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sunt de parere ca nu viteza ucide ci prostia si inconstienta soferilor. Am destule argumente clare sa-mi sustin cele afirmate.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Exagerezi. Linie continua nu o sa gasesti pe drum intins .. .poate doar cateva exemple ... dar putine. In general linie continua gasesti in curbe cu vizibilitate redusa sau pe poduri. Nu cred ca e un capat de tara daca stai in spatele unui atelaj cateva secunde din viata ta.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 16 Oct 2011, 19:56) Sunt curios daca s-ar introduce in codul rutier urmatorul articol: "- depasirea pe linie continua cu incalcarea marcajului conduce la ANULAREA PERMISULUI si IMPOSIBILITATEA OBTINERII ACESTUIA pe toata durata vietii conducatorului auto; "(adcia sa ramai dracu fara permis definitiv) ... cati dintre soferi ar mai indrazni sa incalce legea. Astfel de legi ne trebuie noua romanilor sa intelegem dracu odata ptr totdeauna sa le respectam! QUOTE(RainHawk @ 16 Oct 2011, 19:58) @ionut.tanase Sustin propunerea. Si, totodata, raman la convigerea ca in tara asta, civilizatia nu se poate face decat cu "parul". Daca e sa mergem pe premisa asta ar trebuii introdusa si taierea mainii cu care ai furat sa vedem atunci ce ar mai indrazni sa fure |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ei na. Cand iesi din Pitesti spre Curtea de Arges e o linie continua pusa intr-o zona cu vizibilitate cacalau, dupa ce si-a luat-o nu stiu ce primar argesean p-acolo acum cativa ani.
Recent am mers pana in Germania, iesind din tara pe traseul Valcea-Sibiu-Deva-Arad. Sunt zone destule in care lipseste linia continua inaintea unor curbe cu adevarat periculoase si lipsite de vizibilitate. Cum sunt si curbe periculoase nesemnalizate. Multe chiar. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Colegu, atentie: eu nu am propus VATAMAREA CORPORALA a celui care comite o INFRACTIUNE/CONTRAVENTIE
![]() ![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
bercenaru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Solutia este simpla . Legea Talionului !! Ochi pentru ochi,dinte pentru dinte si sange pentru sange ! Atentie mare !! Specimenul retardat este recidivist !!
Cei care i-au acordat dreptul sa mai conduca fie si pentru 1 minut ,sa faca puscarie pe viata ! Din cauza unor incompetenti profesionali ,Neandertalezul a asasinat cu buna intentie oameni nevinovati care nu faceau altceva dacat ca-si vedeau de drumul lor. Asta este Romania ,astia sunt oamenii care ne reprezinta. Asa ne trebuie !A zis-o si Brucan ...... Dumnezeu sa-i odihneasca ,pe bietii oameni nevinovati si sa-l chinuiasca pe asasin !! |
--------------------
Renault
R19 Hatchback 1992 1.2iRN E7F-E7
R19 Cabrio 1995 1.8 RSi F3P
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Mai sunt cazuri si pe traseul Pitesti-Slatina,dar pana la urma nu liniile conteaza,ci vizibilitatea,sincer sa fiu eu ma uit foarte rar la linii,ma uit la indicatoare in mod expres sa vedem ce fel de curba urmeaza si pun accent pe vizibilitate si distanta(trebuie sa fie ceva mai departe masina de pe sensul opus, nu-mi place sa depasesc riscant si in scurt)
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ar fi dupa mine, pt. o asa fapta, cel care a comis-o ar trebui sa plateasca in doua feluri:
- material, confiscarea TOTALA a averii si donata urmasilor victimelor, si sa plateasca o renta cat traieste - sa nu mai aibe dreptul sa conduca o masina cat timp traieste Puscaria nu mi se pare o solutie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, nu mai bateti campii. Intr-o tara plina de tembeli corupti ar fi o blestematie fara margini sa iei masuri radicale. Cine decide vinovatia si pune in practica astfel de masuri? Seful politiei mort de beat in casa interlopului sau judecatorul mituit?
Ca de obicei vor plati ori gainarii, ori aia nevinovati. Niciodata astia cu mot. Cand om avea justitie si politie o sa mai discutam. Pana atunci calmati-va. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Si in situatia descrisa de tribunul, o parte din avere ar trebui sa ramana si copiilor lui, care nu au nici o vina.
Oricum, credeti ca o sa mai continuie activitatea de la radio/cronica carcotasilor? |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Asta iarna pe niste serpentine nasoale am prins un TIR in fata si am mers vreo 20 de minute in spatele lui cu viteza redusa. S-a format coloana in spatele meu si toti ma injurau ca nu il depaseam sa ii dau mai tare. Flashuri, claxoane, stat in bara mea din spate si tot tacamanul. S-au potolit cand au vazut 2 epave pe marginea drumului in ultima curba mai nasoala.
Mai tarziu intr-o alta serie de curbe periculoase un prieten care se afla in fata mea a prins o caruta care cara niste lemne si s-a gandit sa o depaseasca, pe la vreo 40 la ora cred. Cand a intrat cu rotile pe mijlocul carosabilului (linie continua, bineinteles) a derapat masina pe pietrisul, nisipul si gheata adunata la mijloc si s-a oprit la cativa zeci de cm de santul de pe marginea drumului deci implicit si de zidul de piatra. Nu intotdeauna e o idee buna sa te apuci sa depasesti, chiar daca ai vizibilitate, cauciucuri de iarna, masina 4x4 etc. Mai bine ajungi mai tarziu decat intr-o cutie de brad. Tot pe acelasi sector de drum, la intoarcere a fost coada bara la bara de la intrarea in predeal pana la iesirea din Comarnic. 3 masini in schimb aveau o strategie: cel din fata frana mult si lasa loc in fata sa iar ceilalti 2 aflati la cateva masini distanta in spate se bagau pe contrasens si isi depaseau prietenul. Dupa care unul mai curajos se risca si iar sarea cateva masini, punea frana, etc. Cred ca se si vorbeau in statie sa cel putin sper asta... ca la ce manevre faceau cea mai mica eroare de calcul si provocau un accident in lant masiv. Va dati seama, astia 3 erau cat de cat organizati, au rezolvat cateva zeci de masini rapid dar majoritatea se baga de capul lor pe contrasens, depasesc cat pot si se baga fortat pe banda lor, cunoastem toti specimenele astea foarte bine. Eu nu le mai plang de mila... |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai degraba...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Victoras le zice si le zice bine.
Ce naiba ma inca mai credeti in mos craciun? Eu sunt 100% sigur ca Huidu nu va pati nimic. Va sta ani de zile cu procese si la sfarsit va primi cativa ani cu suspendare, asta in cel mai fericit caz. Oricum acesta s-a ratat pe viata. Sa mai dezgrop morti, adica sa va aduc aminte de cazul Carmen Paunescu? This post has been edited by Neagu Ionut: 16 Oct 2011, 20:55 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 16 Oct 2011, 20:23) Exagerezi. Linie continua nu o sa gasesti pe drum intins .. .poate doar cateva exemple ... dar putine. In general linie continua gasesti in curbe cu vizibilitate redusa sau pe poduri. Nu cred ca e un capat de tara daca stai in spatele unui atelaj cateva secunde din viata ta. botosani-dorohoi, vre-o 10 km e apropape numai o linie continua. p'acolo se lasa probabil juma din permisele susoendate pe aici. multi se baga in depasiri cand vad linie dreapta in fata si in capat, hop si militianul din bosketi... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-ati auzit voi de Mihai Mitoseru. Cand toti cunoscutii stiau ca prietena lui nu se suie la volan, ca e varza si-i e si teama, cand toti martorii au declarat ca Mitoseru s-a suit la volan cand au plecat de la mare, au ajuns la concluzia (fara nicio dovada nici pro nici contra) ca a condus fata, Adica moarta, adica vinovata. Gata. S-a terminat povestea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
G I M |
![]()
|
Si din pacate asta e unul din cazurile alea multe.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ala cu telebingo?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
G I M |
![]()
|
Ala ala.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
A dat unu mesaj adineauri la Antena 3 si a spus ca se afla in spatele loganului in momentul accidentului si ca nu a fost vorba de o depasire. Nea Titi Aur spune ca probabil e vorba de un derapaj.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mortu' e de vina ca nu avea anvelope de iarna si ca nu avea farurile aprinse.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cine crede ca nemernicul va regreta toata viata lui ce a facut se inseala amarnic. Il doare-n cot, singura lui grija acum e cum sa scape nepedepsit. Si va scapa!
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Usor-usor se strang probe grave si indubitabile împotriva soferului decedat: mergea prea repede, n-avea farurile aprinse, ba se pare ca asculta si muzica la radio.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
SorinCT |
![]()
|
Ce nesimtit!
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
G I M |
![]()
|
Cat de idiot ar fi, ii are pe constiinta pe oamenii aia. Crezi ca astfel de tragedii se pot uita? Si ce sa regrete? Ca a facut depasirea aia? Ca a plecat de acasa cand trebuia sa stea sa frece manganu in Bucuresti? Sau ca nu a plecat cu 5 min mai devreme si poate nu s-ar fi intamplat?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 04:16 |