DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> HUIDU A COMIS O DIN NOU

clr
post 17 Oct 2011, 09:36
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Din ce am gasit pe un alt forum se pare ca asta ar fi locatia cu pricina
accident.JPG ( Size: 170.36k ) Number of downloads: 657

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 17 Oct 2011, 09:36
Post #212

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Tu crezi ca este vrun doctor care sa se duca in instanta sa-i suspende dreptul de a conduce?

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
LuluMOB
post 17 Oct 2011, 09:42
Post #213

Membru cu pedale.

From: Iași

--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
+
2dor
post 17 Oct 2011, 09:51
Post #214

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

In Romania exista nenumarate locuri unde exista linia continua DEGEABA, dar si opusul, unde nu exista linie continua, si curba este foarte periculoasa. Vineri am venit de la Cluj, si am ras de un loc unde se ingusteaza drumul din 2 benzi, intr-una singura, undeva pe Dealul Negru. Faza misto este ca nu exista nici un indicator, insa in locul unde se termina banda 1, in fata ai un superb copac... In toate accidentele, vina o poarta tocmai politia, si cei de la drumuri. Depasirile se fac pentru ca exista troace pe drum care merg incet si blocheaza drumul, deasemenea exista TIR-uri supraincarcate care la fel merg incet. Depasirile se fac pentru ca nu ai autostrazi. Accidentele se fac din cauza politiei care sta pitita in boscheti si cand cineva ii vede, pune frana... Deci vina este numai si numai a autoritatilor. Ieri am vazut la TV o comparatie intre amenzile de la noi si din Franta, ca la noi sunt mult mai mici. Pai mai tata, cand o sa avem si noi drumurile lor...da atunci sa bage amenzile la fel. Cand o sa fac 5 ore pe autostrada de la Bucuresti la Arad, mai vorbim.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
quick
post 17 Oct 2011, 10:00
Post #215

Membru autentic

From: bistrita

condoleante familiei celor 3 morti si dumnezeu sa-i odihneasca...

cat despre imbecilul care a provocat accidentul nu are nici o scuza.
accidentul a fost provocat pt ca depasit in curba cu linie continua si fara vizibiliate.

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
clr
post 17 Oct 2011, 10:02
Post #216

Membru autentic

QUOTE(2dor @ 17 Oct 2011, 10:51)
...... In toate accidentele, vina o poarta tocmai politia, si cei de la drumuri. Depasirile se fac pentru ca exista troace pe drum care merg incet si blocheaza ...
*

Scuza-ma, dar nu pot fi de acord 100% cu tine din mai multe motive:
1. nu politia se ocupa de constructia infrastructurii in tara asta
2. atunci cand conditiile sunt cele care sunt, iar tu o comiti, nu poti sa pui automat lucrurile in carca autoritatilor. Sigur, infrastructura proasta genereaza nervi, face lucrurile sa fie mai dificile decat daca ar fi fost ok, dar nu te poate scuti de responsabilitate.

Ca autoritatile ar trebui sa-si bata capul si sa "lucreze" la o infrastructura demna de anii in care traim fara doar si poate ca este adevarat, dar asta e o alta discutie si in nici un caz nu poate fi considerata cauza exclusiva pentru ce se intampla.

This post has been edited by clr: 17 Oct 2011, 10:04

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
ageana
post 17 Oct 2011, 10:08
Post #217

->

Din punctul meu de vedere exista doua variante:
1. Soferul a fost megaboul pamantului si a depasit intr-o zona total nepotrivita;
2. Soferul a fost megaboul pamantului si a condus cu viteza excesiva, astfel derapand.

In rest, pacat de oamenii nevinovati, si de copiii megaboului. Faptul ca soferul era sau nu o pseudovedeta, e mai putin important.
Sper sa nu aiba nimeni ghinionul unei astfel de intalniri pe contrasens, cu un sofer d-asta tupeist.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
radian
post 17 Oct 2011, 10:11
Post #218

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(meganus_bicorpus @ 17 Oct 2011, 07:59)
Ce mi se pare mie foarte ciudat este faptul ca loganul a fost dat peste cap, in conditiile in care ML este cu bara mult peste capota loganului...
*

Nu chiar, ca nici MLul ala nu-i camion da-l incolo.

M-ai facut curios si am iesit cu ruleta in "ograda" firmei. Am inteles ca cele doua masini s-au tamponat frontal. Bara fata la ML la partea inferioara are 35 cm de la nivelul solului, iar la partea superioara 70 cm. Loganul, la coltul superior al farului are 80 cm de la nivelul solului.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Steel Tormentor
post 17 Oct 2011, 10:13
Post #219

Membru autentic

From: Constanta

Eu cred in varianta 2. Curba, chiar daca nu pare foarte stransa, compenseaza prin lungime. Cred ca a intrat cu viteza mare si nu a anticipat cat de lunga e curba, chiar pe finalul ei masina a iesit de pe trasa prin usor derapaj lateral.

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
kum
post 17 Oct 2011, 10:14
Post #220

Banat

Group: Banned
From: Galati

Imi aduca aminte ca exact asta era sa patesc io in concediu anu' asta... Norocul meu a fost o jumatate de secunda! Asta a facut diferenta intre a scrie aici sa a fi racait dintre fiarele masinii.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Markos
post 17 Oct 2011, 10:15
Post #221

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Synyster @ 17 Oct 2011, 10:35)
Acum cativa ani, intr-o revista auto, parca Autoshow, era un interviu cu Huidu in care acesta isi prezenta masina, pe atunci o Alfa Romeo, si in care povestea cu multa mandrie cum e un sofer agresiv si cum isi cronometreaza parcursul intre Predeal si Rasnov...
*

Acum zece ani era asta.

Rep.: Care este cea mai placuta experienta legata de marca Alfa Romeo?

S.H.: Cele opt minute si treizeci de secunde facute din Predeal pana in Brasov la volanul acestui 147.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
pcs
post 17 Oct 2011, 10:16
Post #222

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@tribunul : caz concret, patit de sotie (medic de familia ) - pacient cu schizofrenie paranoida, scos din spital pe raspunderea familiei, scrisoare medicala cu informarea medicului de familie si schema terapeutica. Sotia trimite informare la politie, ( conform art. 22 din OUG), vine politistul si ii confisca carnetul, scandal la cabinet, amenintari inclusiv cu justitia, merge la medicul psihiatru si vine cu o hartie cum ca daca urmeaza tratamentul poate sa conduca, merge la politie si isi ia carnetul. Sincer nu iti doresc sa ai de-a face cu personajul respectiv in trafic, considera o jignire personala daca il depasasti, desi are o rabla de Golf 3 de vreo 20 de ani.

This post has been edited by pcs: 17 Oct 2011, 10:16

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
Victoras2001
post 17 Oct 2011, 10:18
Post #223

Membru autentic

QUOTE(tribunul @ 17 Oct 2011, 10:07)
Daca Huidu conducea un logan iar repercusiunile ar fi fost aceleasi, ar mai fi fost lumea asa inversunata pe Huidu?
*

Ia in calcul ca in logan nu era asa de sigur si de mandru ca-n ML. Ei au in cap faptul ca masina e f puternica si f sigura, ca te scoate din orice rahat si ca are vizibilitate superioara fata de ceilalti soferi. Na ca s-a inselat.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
quick
post 17 Oct 2011, 10:19
Post #224

Membru autentic

From: bistrita

QUOTE(Steel Tormentor @ 17 Oct 2011, 10:13)
Eu cred in varianta 2. Curba, chiar daca nu pare foarte stransa, compenseaza prin lungime. Cred ca a intrat cu viteza mare si nu a anticipat cat de lunga e curba, chiar pe finalul ei masina a iesit de pe trasa prin usor derapaj lateral.
*

ti-a raspuns Markos..... este clar ca este un inconstient la volan si stia drumul foarte bine sa fim seriosi, repet nu are nici o scuza..... avea scuza daca evita ceva si intra pe contrasens dar a facut o depasire intr-o zona fara vizibilitate mai uitativa pe imagini si goagalu maps pus mai sus.

This post has been edited by quick: 17 Oct 2011, 10:21

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
sorin1983
post 17 Oct 2011, 10:20
Post #225

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Ba nu s-a inselat... uite ca sunt vii toti.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
DannyY
post 17 Oct 2011, 10:21
Post #226

Marele plictisit

Toti din meleu, nu toti din trafic... sad.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
tony-s
post 17 Oct 2011, 10:21
Post #227

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Principala problema e starea infrastructurii din romania .....daca am avea si noi autostrazi ca toata europa civilizata sunt convins ca s-ar reduce semnificativ numarul de accidente, nu e admisibil ca in secolul 21 in UE sa nu te poti deplasa intr-un timp decent din punctul A in punctul B.In spania am facut aprox. 450 km in aprox. 3.5 ore fara sa ma grabesc, in romania un drum cluj-bucuresti - tot asa aprox. 450 km - il faci in cam 6 ore.

Evident ca berbeci gen Huidu vor exista intotdeuna insa in cel mai rau caz pe autostrada s-ar fi omorat numai pe el si pe cei din masina lui.

This post has been edited by tony-s: 17 Oct 2011, 10:24

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
b76bgaarh
post 17 Oct 2011, 10:23
Post #228

Membru autentic

pacat de accident, si de cei 3 morti.

putea nenea ala de a murit nevinovat sa aibe si "tanc" daca nu avea aceeasi masa cu ml degeaba. pe el l-a omorat faptul ca loganul a oprit brusc, plus ca dupa impact a fost deplasat in spate. ml fiind greu a continuat deplasarea in aceeasi directie...

cine vrea sa vada mai multe teste cu suvuri vs masini mici sa se uite pe adac, au acolo q7 vs fiat 500 (masina cu 5 stele) din care nu scapa nimeni, xc 90 vs golf 5 (iar nu iese nimeni din golf), vechiul sorento (4 stele) vs golf 5.... aici va las sa ghiciti care o pateste... totul tine de fizica.

pacat.

ps. cand stai ca boul o ora inainte sa intri in predeal ca astia de la drumuri au inceput sa refaca a treia oara in 5 ani podul peste calea ferata, cam o calci cand scapi din coloana....

This post has been edited by b76bgaarh: 17 Oct 2011, 10:25

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
AndreiMR
post 17 Oct 2011, 10:24
Post #229

Membru alfist

From: Pitesti

Mda, nu mai tineam minte exact. Parerea mea e ca avea viteza prea mare pentru virajul ala si masina a derapat pe asfaltul alunecos (probabil prea multa incredere intr-o masina 4x4), iar un mastodont de genul ML e destul de greu de redresat, mai ales ca probabil a fost distanta mica pana in logan, altfel probabil ca soferul din dacie ar fi apucat sa franeze, sa traga putin dreapta...Nu imi fac iluzii ca va face puscarie, oricum nu va mai ajuta la nimic,si nici nu ii doresc, desi nu pot sa il suport ca om de televiziune, eu sper doar sa i se anuleze permisul pe viata pentru ca unul ca el nu are ce sa mai caute la volan

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Markos
post 17 Oct 2011, 10:26
Post #230

fost programator

From: Scursurești Vale

Omul stia traseul Predeal-Brasov pe de rost, îl parcursese de nenumarate ori. Culmea e ca, atunci cand cunosti un traseu ca-n palma, fix atunci esti mai tentat sa încalci regulile (o zic din experienta personala). Mergi mai tare, esti tentat la rationamente de genul "curba asta e marfa pt depasiri, cu tot cu linia continua" samd.

Eu nu cred în varianta cu derapaj/pierderea controlului.

This post has been edited by Markos: 17 Oct 2011, 10:29

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
b76bgaarh
post 17 Oct 2011, 10:27
Post #231

Membru autentic

am o vaga impresie ca ml sa dus drept intrand direct in dacie.

am asistat la un accident similar, o dacie sa dus drept intro curba. cel de pe contrasens nici nu a vazut cand a fost lovit in roata stanga spate.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Shush
post 17 Oct 2011, 10:27
Post #232

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Stau si ma minunez cand vad atatia oameni care dau vina pe infrastructura blink.gif
Cum poate cineva sa spuna asa ceva ?
Da infrastructura e de tot rahatul, dar asta nu te obliga sa faci prostii ca doar e viata ta si a altora la mijloc.
Cand ai de mers undeva deja sti ca drumurile sunt varza (ca doar nu s-au stricat de ieri pana azi) asa ca pleci cu o ora mai devreme si ajungi la timp.
Am observat tendinta asta la mai toate accidentele prezentate pe forum nu doar la asta.

This post has been edited by Shush: 17 Oct 2011, 10:28

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
vijelie
post 17 Oct 2011, 10:29
Post #233

membru violet

Roads kill people, oamenii e inocenti.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
AndreiMR
post 17 Oct 2011, 10:29
Post #234

Membru alfist

From: Pitesti

Daca ai avea macar drumuri cu 2 benzi pe sens, ca sa nu mai zic de autostrazi, nu ar mai fi nevoie de depasiri, deci s-ar reduce serios riscurile, pentru ca e evident ca depasirile facute aiurea sunt cel mai mare factor de risc pe soselele noastre

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Shush
post 17 Oct 2011, 10:35
Post #235

٩(Ś̯Ś)۶

QUOTE(Synyster @ 17 Oct 2011, 10:29)
Daca ai avea macar drumuri cu 2 benzi pe sens, ca sa nu mai zic de autostrazi, nu ar mai fi nevoie de depasiri, deci s-ar reduce serios riscurile, pentru ca e evident ca depasirile facute aiurea sunt cel mai mare factor de risc pe soselele noastre
*

Da te obliga cineva sa depasesti ?

Avem timp de "barfit" pe forum, dar nu putem sa stam 5 minute in spatele unui tir pana sa il putem depasi in siguranta.

--------------------
+
BlaueCorsa
Post #236

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Mie mi-a disparut orice forma de compasiune pentru Huidu cand mi-am amintit ca era sa mor anul trecut in circumstante similare. Cativa km inainte de Vaslui, in curba, un cretin cu Land Cruiser a intrat in depasire fara sa-i pese de cele 3 masini care circulau regulamentar (a mea era prima). Am reusit sa-l evit, dar credeti ca aveam vreo sansa de supravietuire in Corsa?

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
tony-s
Post #237

Membru autentic

Romania e numarul 1 in UE la accidente mortale - singura diferenta intre romania si restul din UE e lipsa infrastructurii ....cum am mai spus berbeci gen Huidu sunt convins ca sunt destui nu numai in romania ci si in spania,grecia.....insa acolo in cel mai rau caz se pot omori doar pe ei nu si pe amaratul care vine de pe contrasens si n-are nici o vina ca un dobitoc se baga aiurea in depasire.

Chestia cu plecatul mai devreme si condusul prudent nu e intotdeuna valabil....sunt situatii in care esti nevoit sa te grabesti....iar daca in spania, grecia.... poti recupera timpul pe autostrada cu riscuri minime....in romania risti chiar si daca conduci prudent - ba iti poate sari un caine in fata, ba o caruta, ba o masina oprita aiurea in curba...

This post has been edited by tony-s: 17 Oct 2011, 10:38

--------------------
+
Shush
post 17 Oct 2011, 10:39
Post #238

٩(Ś̯Ś)۶

QUOTE(tony-s @ 17 Oct 2011, 10:35)
Chestia cu plecatul mai devrem si condusul prudent nu e intotdeuna valabil....sunt situatii in care esti nevoit sa te grabesti....iar daca in spania, grecia.... poti recupera timpul pe autostrada cu riscuri minime....in romania risti chiar si daca conduci prudent - ba iti poate sari un caine in fata, ba o caruta, ba o masina oprita aiurea in curba...
*

Chiar ma gandeam ca oamenii care o ard pe DaciaClub/Reno sunt super, super ocupati de conteaza si alea 15-20 de minute pe care le salveaza la un drum de 300 km depasind ca inconstientii.

Sa fim seriosi ...

--------------------
+
ionut.tanase
post 17 Oct 2011, 10:40
Post #239

Can't Stop Me!

From: PITESTI

Mah da unde te grabesti asa tare de pui ca in romania trebuie sa risti? esti sofer pe ambulanta si de tien depind vieti??? acu pe bune ... O dati inainte cu "daca te grabesti" ... Cam ce se poate intampla daca pleci la munte/mare/tara/ intalnire/ etc etc si intarzii cateva minute? Nu mai exista telefoane sa ne anuntam "bah vezi ca mai intarzii X minute/ore" .. ???

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
tony-s
post 17 Oct 2011, 10:42
Post #240

Membru autentic

Nu intotdeuna iti poti planifica din timp un drum...pot aparea tot felul de situatii imprevizibile si sa fi nevoit sa te grabesti....am adus aminte de spania si grecia pt. ca acolo am condus mii de km si nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi apara o caruta, unul parcat aiurea in fata, in romania situatii de genul asta sunt extrem de dese.

--------------------
+
17 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 15:40
Forum Renault