HUIDU A COMIS O DIN NOU
![]() ![]() ![]() |
HUIDU A COMIS O DIN NOU
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(quick @ 17 Oct 2011, 11:11) mai oameni traim in romania si asta ne ocupa tot timpul cum zice un alt tembel si teribilist vedeta in romania, normal ca sunt gropi normal ca sunt drumuri execrabile dar nu inseamna ca trebuie sa mergem ca nebuni din contra daca stim ca drumu i greu lasatio dracu mai incet.... inca o chestie drumul bucuresti cluj are de drecut peste un lant muntos, ai tinut cont de asta cand ai spus ca in spania ai facut 4 ore si in romania 6? pun pariu ca in spania ai respectat reguluile de circulatie da la noi nici nu te-ai sinchisit sa te uiti dupa lini continue si alte "prosti de reguli" ....oameni buni reguli sunt si sunt foarte bune pt traiul nostru dar nu se respecta de nimeni pt ca politia sta in birouri cu picioarele pe masa inloc sa puna 2 echipaje sa faca drumui ala in fiecare zi. Sunt munti si in spania si grecia, asta n-are nici o legatura cu durata drumului .....daca acolo poti scoate media orara 110-120 km/h lejer fara sa te grabesti in romania daca scoti vreo 70-80 km/h poti spune ca ai avut noroc de trafic......am condus si in jurul si in madrid - nu vrei sa sti ce trafic e pe acolo la un oras de peste 5 milioane de locuitori....insa erau autostrazi care cu vreo 40-50 km inainte de madrid se desfaceam in cate 4-5 benzi pe sens si se putea merge lejer si cu 120-130 km/h. This post has been edited by tony-s: 17 Oct 2011, 11:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Hai ca usor usor o luam pe aratura. Loganu ala a fost facut pilaf de ML si voi o dati in diverse cum ca "Dacia ar trebui sa fie citata in proces...ca parata, alaturi de Huidu...si cerute despagubiri substantiale. " .
Nenica, la cum arata Loganu putea sa fie si Golf 6 cu airbaguri plasa ca tot nu scapa nimeni. Ce dracu .. voi va uitati la testele NCAP ca la desene animate? Chiar nu intelegeti nimic? Vina ii apartine in exclusivitate conducatorului auto din ML (nu conteaza numele ... putea fi oricine la volan) si BASTA! A comis-o ... si GATA! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
N-au nici o legatura masinile....e drept ca intr-o masina mare gen SUV ai mai multe sanse de a supravietui insa mai mult conteaza norocul si felul in care s-au lovit masinile....poti muri si daca esti in cel mai sigur volvo ...asa cum poti supravietui si intr-o dacie 1300.
This post has been edited by tony-s: 17 Oct 2011, 11:47 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 17 Oct 2011, 07:40) Mda, ca pe ceilalti 22 de milioane de prosti ii intereseaza ca n-a fost ala in stare sa faca o depasire, nu cand, unde cum si cat va ninge. Dpmdv singurii jurnalisti au fost cei de la Prima. QUOTE(ydaniel @ 17 Oct 2011, 09:19) ![]() Doar o alta stire de la ora 5... Odihneasca-se in pace cei morti! |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IsNa @ 17 Oct 2011, 12:17) NIMIC nu-ti da treptul sa pui in pericol viata altora. Nicio urgenta personala, niciun "calcul" de asumare a riscului, niciodata. Sanatatea copilasului tau nu depindea de viteza cu care ajungeai tu acolo. Era in mainile doctorilor si a lui Dumnezeu. Zici ca puteai sa nu-l mai vezi in viata? Cat de aproape a fost sa nu te mai vada el in viata? Cat de aproape a fost sa nu mai vada altii pe parinitii / copii lor in viata? Nu poti sti... Ce as fi facut eu? Mi-e groaza sa ma gandesc, am si eu copil mic. Sper doar ca as fi avut minte sa nu fac ce ai facut tu... Chestia e ca mie imi merge putin capul si tinand cont de starea in care eram am rugat un prieten sa conduca, care a mers mai tare dar NU chiar cum as fi fost in stare eu sa conduc. In fine suntem offtopic si se supara R16. This post has been edited by ady77: 17 Oct 2011, 11:50 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE Shush post Today, 11:53 Post #254 ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 1.136 Joined: 30 January 07 From: Brasov QUOTE(Synyster @ 17 Oct 2011, 10:47) Nu stiu cum e stilul tau de condus, dar eu nu pot sa stau in spatele unuia care abia se taraie cand stiu ca am 3-400 de km de parcurs pe drumurile noastre. Eu nu justific accidentul lui Huidu prin lipsa de drumuri, eu zic doar ca multe din accidentele de la noi au drept cauza si drumurile care nu fac fata numarului de masini de pe ele. * Uite ca eu am stat si 30 de minute in spatele unui tir pentru ca am considerat ca nu e 100% sigur sa il depasesc. Daca cineva din spatele meu vroia sa depaseasca ii faceam loc si il lasam sa se duca. Cum sa fie drumul de vina ? Soferul trebuie sa se adapteze la drum ... +1 ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Georgele, de curiozitate.. tu ai idee care e rolul unui airbag?
Sau, ca sa reformulez întrebarea pe întelesul tau: cine e erbegu si ce vrea el? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
totusi persista o intrebare, era in depasirea altei masini sau a derapat?....la observator la antena1 nu a fost adusa in discutie deolc depasirea altei masini ci derapajul, ceia ce mie mie greu sa cred chiar daca carosabilul era ud, pt ca polei nu cred ca era
This post has been edited by quick: 17 Oct 2011, 12:10 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Surse din IGP au declarat, în exclusivitate pentru Jurnalul Național, că ofițerii care investighează cazul au obținbut o primă declarație de la Șerban Huidu. Acesta ar fi declarat că mașina pe care o conducea ar fi derapat cu partea din spate în momentul în care a intrat în curbă, iar atunci când a încercat să o redreseze a pătruns pe contrasens și astfel s-a produs impactul. O altă informație importantă este că Jeep-ul nu avea cauciucuri de iarnă. http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/ve...siv-593802.html |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci, a derapat, zice lumea la tv... Imi pare rau de Huidu, il apreciez ca om de televiziune, dar a dovedit ca atunci cand e la volan nu face altceva decat sa ingroase randurile miilor de smecheri de sosea care se cred mai destepti ca altii, pana cand nenorocesc pe cineva!
M-am intalnit si eu cu unul din asta acum 1 an, intr-o schema aproximativ similara, dar in Bucuresti. Am avut norocul sa scap nevatamat, dar MCV-ul meu, in efortul de a ma proteja, si-a dat duhul cu diagnostic dauna totala. Hotarat, sunt prea multi din astia pe drum! P.S. Nu mai bateti campii daca avea sau nu gume de iarna, e irelevant! cred ca 90% din cei care circula pe drum de munte acum sunt neechipati, avand in vedere ca dupa lege nu esti obligat sa le pui pana la 1 nov. E vorba de conduita la volan si adaptarea mersului la conditiile de drum si trafic! This post has been edited by voicamic: 17 Oct 2011, 12:34 |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu cred ca e acelasi lucru - una e sa te angajezi intr-o depasire fara sa te asiguri si cu totul alta e sa pierzi controlul masinii si sa derapezi pe contrasens.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
huidu e nevinovat. de vina e jiji si mercea badea, care l-au blestemat. si ala din logan care avea loc sa se bage oleaca dreapta, da' n-a facut-o.
huidu n-are cum sa fie vinovat deoarece era in masina cu nevasta si copiii. LOL |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce surpriza, a derapat...
Voi ce-ati fi declarat, în locul lui? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
mie imi e greu sa cred ca poti pierde asa usor controlul unei masini Mercedes .banuiesc ca avea si ea niste dotari plus ca datorita greutatii sale impunatoare nu e chiar asa usor de a intra in derapaj.
![]() mai degraba a intrat in depasire fara sa se asigure moment in care din curba i-a iesit in fata loganul pe care nu a mai putut sa il evite ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca a derapat la 30 de km/h e de inteles, se mai disculpa, dar conform oricarei expertize si la cum arata masinile, sunt convins ca viteza era mult mai mare, desi in Romania nu se stie.
This post has been edited by argon: 17 Oct 2011, 12:41 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu, daca e Mercedes chiar nu derapeaza
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ionut.tanase |
![]()
|
cand o derapa un ML la 30 km/h o sa vedem dragoni ros zburand epic pe cer.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(voicamic @ 17 Oct 2011, 13:29) ... P.S. Nu mai bateti campii daca avea sau nu gume de iarna, e irelevant! cred ca 90% din cei care circula pe drum de munte acum sunt neechipati, avand in vedere ca dupa lege nu esti obligat sa le pui pana la 1 nov. E vorba de conduita la volan si adaptarea mersului la conditiile de drum si trafic! Gresit. Anvelopele de iarna se monteaza daca conditiile meteo impun acest lucru. Nu este legat de o anumita data. Cu atit mai mult la munte... |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pai cine a zis ca avea 30 km/h?La cum arata masinile eu as zice cel putin dublu, e nevoie de ceva forta sa arunci un logan cu rotile in sus dupa un impact frontal
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
argon |
![]()
|
Nu a zis nimeni, atat ar fi trebuit sa aiba in zona aia. Si daca aveau ambele masini 64 km/h, scapau aia din Logan relativ usor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tony-s |
![]()
|
Daca ar fi intrat in depasire ar trebui sa existe martori - cei pe care incerca sa-i depaseasca....oricum Huidu e vinovat si daca ar fi derapat - cu un ML nu derapezi la 30 km/h.....la cum arata masinile cred ca avea cel putin 80-90 km/h.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
N-as baga mana in foc pentru asta...E totusi o diferenta foarte mare de masa intre masini, e diferenta de inaltime, conteaza si unghiul in care s-au lovit...Sunt multe de speculat pe tema asta
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Una e sa vii la proces cu "sarumana, am derapat, nici eu ". Alta e sa zici "m-am bagat in depasire cu tupeu, sunt bashtan ca am mertzan".
Va fi, probabil, diferenta dintre suspendare si executare... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Oct 2011, 11:14) Imi aduca aminte ca exact asta era sa patesc io in concediu anu' asta... Norocul meu a fost o jumatate de secunda! Asta a facut diferenta intre a scrie aici sa a fi racait dintre fiarele masinii. Asa era s-o mierlesc si eu anul asta la intoarcere din concediu in apropiere de Sighisoara, 5 suflete in masina, dintre care un copil de 3 ani...noroc ca am avut loc in dreapta ca sa-i fac loc handicapatului ![]() QUOTE(sobolan @ 17 Oct 2011, 11:48) Pe asta il cam cauta moartea....nu l-a "prins" pe schiuri si nici acum prin masina. D-zeu sa-i ierte pe aia nevinovati,saracii de ei.... ![]() Daca il cauta moartea il punea sa faca "cioc" cu un TIR. QUOTE(CGB @ 17 Oct 2011, 13:35) huidu e nevinovat. de vina e jiji si mercea badea, care l-au blestemat. si ala din logan care avea loc sa se bage oleaca dreapta, da' n-a facut-o. Nu uita de Cherida ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
din pacate scorul a ajuns egal..3-3..Dumnezeu sa-l ierte si pe cel de-al 3-lea! de ce scor egal? cand nevasta lui Paunescu a facut-o lata,ca si musiu huidu,asta 'toca' ,ca o melita..in stilul caracteristic..concluzia? niciodata sa nu judecam,radem ori crucifica pe cineva intr-o situatie pe care noi n-am intalnit-o..legile universului vor face tot posibilul sa ne 'scoata in cale' acea situatie..o spun si din ex.personala..n-as vrea,pt.nimic pe lumea asta,sa fiu in pielea astuia..daca face puscarie sau nu e fix degeaba..acei oameni nu vor invia..si nici tembelii de pe sosele nu vor disparea..din pacate..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Oct 2011, 12:40) Daca a derapat la 30 de km/h e de inteles, se mai disculpa, dar conform oricarei expertize si la cum arata masinile, sunt convins ca viteza era mult mai mare, desi in Romania nu se stie. Subscriu, la cum aratau masinile, eu apreciez viteza relativa intre masini la momentul ciocnirii la cca 130-140 km/h Uite, asta e dupa o ciocnire frontala cu un VW Transporter la viteza relativa de 90 - 100 km/h: Imag353.jpg ( Size: 300.26k ) Number of downloads: 372 |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
argon |
![]()
|
Macar are habitaclu relativ intact, fata de Loganul rosu, care degeaba mai are airbaguri daca face la pasageri piercing cu vreo roata, coloana de rirectie sau motorul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:02 |