HUIDU A COMIS O DIN NOU
![]() ![]() ![]() |
HUIDU A COMIS O DIN NOU
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|||
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
io tot nu-nțeleg unde-i bătaia in condițiile in care au murit 2 oameni care n-au nici o legătura cu el si ceea ce face, dar, in fine....cât despre mișto/bășcălie, vezi ce zice DEX-ul despre ”pamflet”
nu că i-aș lua apărarea.... |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
@ M.C. Bine punctat, dar din cate stim "supraoamenii" sunt cam peste tot in trafic, ca e bogatas,politician,cocalar,etc...
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 16 Oct 2011, 14:47) puneti pariu ca tocmai accidentul de pe pirtia de ski de anul trecut il va scapa,si ca in urma expertizei psihiatrice rezultatul va arata ca in momentul producerii accidentului nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale? ![]() Nu pun ca-l pierd, asa-i ma nou, daca ai un portofel ceva mai grasutz, poti dispune chiar si de vietile celorlalti ![]() Mi-a fost mila de el cu accidentul de la schi insa se pare ca omul e smeq la volan, deci acum ma bucur doar ca nu eram cu familia in loganul ala ! |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Astfel de accidente se produc foarte des. Repet, accident.
Cu ce e asta mai presus decat altele? Cei ce spun ca merita asta pentru ca a facut o emisiune de umor (bascalie,misto) sunt mai prosti decat huidu. Sa nu mai zic de cei ce o dau in blesteme si destine... La conditiile alea de drum sansele sa faci accident erau mari si la 60-70 km/h. Probabil faptul ca facea des drumul respectiv avea incredere prea mare. Sau pur si simplu conducea agresiv si periculos. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
bine ca unii o pun pe seama marcii masinii proaste,aka logan,nu pe viteza mare in curba+depasire neregulamentara..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Nu incerc sa ii aduc circumstante atenuante,dar daca si reteaua rutiera ar fi alta,numarul de accidente s-ar reduce drastic!
![]() Iar chestiile alea cu loganul,ca e proasta,ca nu tine la impact,sunt abureli! This post has been edited by M.C.: 16 Oct 2011, 15:07 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(M.C. @ 16 Oct 2011, 15:47) Si puneti pariu ca tocmai accidentul de pe pirtia de ski de anul trecut il va scapa,si ca in urma expertizei psihiatrice rezultatul va arata ca in momentul producerii accidentului nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Va scapa pur si simplu din cauza legii (buna, rea, nu stiu). Cati oameni fac inchisoare pentru astfel de accidente? Intentie sigur n-a fost. Inchisoare pentru inconstienta nu cred ca se face inca.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
M.C. |
![]()
|
Parca nu s-ar putea spune ca a fost o pierdere temporara a facultatilor mintale!
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Oare judecatorul o sa tina cont ca acu 2 ani i-a fost suspendat permisul in aceiasi zona?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
bogdyMND |
![]()
|
E prostie, inconstiienta, ce vrei. Dar nu poti spune ca a facut-o intentionat (sa intre pe contrasens pentru a lovi loganul) astfel incat sa nu intre la accident.
Nu scapa doar cu suspendare pentru ca are bani si e vedeta. Scapa pentru ca asa e legea. This post has been edited by bogdyMND: 16 Oct 2011, 15:14 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ramane de vazut gradul de intentie. Parerea mea e ca daca a vrut sa depaseasca (cum a mai facut si in alte dati) peste linia continua e clar vina lui. Ar fi culmea sa intre pe contrasens peste unu, sa-l omoare si sa zica, n-a fost intentia mea sa te omor, vroiam doar sa depasesc. Pe principiul asta poti spune ca ucigasul nu avea intentie sa omoare baba, alerga cu cutitul inainte si i-a sarit baba in fata.
Dar daca totusi a intrat pe contrasens din alte considerente (gheata, ulei, groapa, etc) nu cred ca ar avea vina. Oricum mi-e greu sa cred cum un parite ar putea sa faca manevre periculoase (si ilegale) cu masina in timp ce pe bancheta din spate ii stau copii. Sunt curios cum evolueaza cazul si ce pedepse se vor aplica. Mi-e greu sa nu ma pun in situatia celui cu loganul, sa o patesc aiurea si sa mor cu zile. Asta iarna cand am fost la munte de sarbatori pe aglomeratia aia am vazut zeci de eroi d-astia cu maini mari care mergeau tare, depaseau in curba pe linie continua, se reincadrau pe sens fara sa se asigure, etc. Am si vazut destui cu fiarele contorsionate pe marginea soselei dar aparent tot mai important e sa ajungi cu cateva minute mai devreme la destinatie. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
iulia_boris |
![]()
|
daca pe mine ma 'mananca' talpa si ma stiu bazata,n-am rabdare si mi 'se rupe' de cei care stau in coloana 'ma bag' la risc,cumva..stiu ca am o herghelie de cai sub capota si ma ajuta.. ca,pana mea,d-aia am ML..daca imi iese in fata un nefericit cu loganu' si-l fac terci nu se mai numeste accident ci crima..asa zic eu..bogdy,daca statea cuminte asteptand masinile sa se miste,relaxat,ascultand muzica si glumind cu copiii acum acest topic n-ar fi existat..n-a spus nimeni c-a facut-o intentionat dar,daca ar fi fost mai prudent nu mai toceam,noi,tastatura..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
M.C. |
![]()
|
@Sorin
Uita-te putin la fotografii! Mie mi se pare ca a avut viteza destul de mare,daca a reusit sa strimbe in asa hal sifonierul ala(vorba lui iulia )! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu pot sa interpretez ce viteza avea, probabil era destul de mare din moment ce a rasturnat loganul ala dar nici nu cunosc zona sau cum era traficul, dracu stie cu cat mergea. Poate doar din privinta vremii ... cred ca trebuia sa o lase mai moale pe zloata aia avand si gume de vara.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
M.C. |
![]()
|
Bun,si atunci a cui este vina?
A lui in nici un caz,nu? Este a masinii pe care o conducea? Sau a nefericitilor din Logan care au murit,si asta pentru ca au avut curajul sa mearga pe aceeasi sosea cu un inconstient? Pacat de vietile lor! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce credeti voi, dar imi pare nespus de rau ca in loc de acel Logan nu se afla una din urmatoarele: Scania / Tatra / Volvo FH12 sau ceva asemanator.
Din cauza unui retardat fenilpiruvic care culmea mai e si vedeta, astazi au murit 2 oameni fara sa aiba vreo vina. Nu conteaza ca gibonu a derapat sau nu, trebuia sa conduca in asa fel incat sa nu derapeze, ca de aia ii spune condus preventiv. Daca a facut intentionat acea depasire si sunt absolut convins ca asa a facut, ar merita inchisoare pe viata. Si cum traim in Romania, in cel mai rau caz daca ia 7 ani inchisoare, o sa scape in 4-5 pentru buna purtare. Sunt absolut convins de asta. This post has been edited by RainHawk: 16 Oct 2011, 15:39 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Zona o cunosc foarte bine:
Din Predeal pana in Brasov este tot la vale....circulatia masinilor este lenta si chiar daca nu vrei tot te trezesti ca ai 70-100 Km/H. Cand ai 190 de CP te trezesti dintr-o data cu peste 250 din cauza drumului la vale si asta te impinge la imprudente. Am vazut masina cu care era el prin Bv.si nu circula deloc prudent--statea langa bara mea din spate in mers,schimba banda in viteza fara semnalizare si imprudent..... @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(SorinCT @ 16 Oct 2011, 16:21) Ramane de vazut gradul de intentie. Parerea mea e ca daca a vrut sa depaseasca (cum a mai facut si in alte dati) peste linia continua e clar vina lui. Ar fi culmea sa intre pe contrasens peste unu, sa-l omoare si sa zica, n-a fost intentia mea sa te omor, vroiam doar sa depasesc. Doar nu e prost sa zica ca a vrut sa depaseasca, e la mintea copilului ca fix in acel loc a aparut o zona cu gheata. Oricum nu conteaza. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Si morala: mai bine second decat Dacia !
|
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Eu cred ca scapa fiindca e vip si astia din media l-au pupat deja pe toate posturile desi a luat doua suflete !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SorinCT |
![]()
|
Te trezesti cu 250 la ora de la 70 daca nu prea ai experienta la volan. Am mers si eu destul pe la munte, cand la deal si cand la vale, nu poti sa zici ca masina nu te-a lasat sa mergi prudent. Cand vezi ca prinde viteza nu o lasi sa se duca pana in punctul in care intr-o curba poti sa derapezi, mergi mai incet ca de-aia ai pedala aia in dreptul piciorului.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nasol.
Ma intreb daca o sa mai aiba chef sa prezinte emisiune de divertisment avand 2 oameni morti din vina lui pe constiinta. This post has been edited by Filip: 16 Oct 2011, 15:55 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
si ce numar de inmatriculare sugestiv are..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:33 |