HUIDU A COMIS O DIN NOU
![]() ![]() ![]() |
HUIDU A COMIS O DIN NOU
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 17 Oct 2011, 19:47) nu stiu ce contesti tu acolo, pe mine ma deranjeaza verbozitatea si nu achiesez la excesul de import din alte limbi iar a contesta e cind ii spui finut la militianul de la circulatie "ba pe-a ma-tii!". intr-o discutie tagaduiesti, negi sau te opui unui punct de vedere, iaca, daca vrei neaparat sa stie lumea ca ai trecut prin scoala. asta cu contestatul e ca ala care nu phute, el fecundeaza. dar na, cine-s io sa-mi dau cu parerea care inca scriu cu î din i. |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Individul se numeste Domnul chestor Dinita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Oct 2011, 20:27) @clr: tu nu citesti atent. N-am sco-so eu, a scos-o un militian, invitat sa comenteze la tv. Nu conteaza ce declaratii da Huidu, el e oricum iresponsabil, conteaza ce declaratii da tata socru. Nu da bine, politic vorbind, sa ai un ginere penal. Te ataca opozitia in alegeri. Ti-a mai ramas alcool in sange de la Muieciu? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu, ca a fost tuica fiarta cu zahar si mirodenii, se metabolizeaza repede.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Oct 2011, 20:06) A fost PSD-ist pana in 2007 cand a fost curtat de PDL si a trecut in tabara portocalie. Oricum e tot un drac. S-a vazut ca interesele cu multe zerouri nu tin cont de culoarea politica, important este sa ai o culoare, indiferent care. Azi poti fi seful mafiei personale a lui Nastase si maine vei fi reevaluat, primind apoi un buget cu multe zerouri in coada si niste stele care dau bine la imagine si oblojesc orgoliul sifonat la numarat izmene. Daca stii tabla impartirii si esti colorat nu ti se va intampla nimic nici tie, nici apropiatilor tai. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(Honorius @ 17 Oct 2011, 16:05) Eu zic ca ce ai facut tu se numeste inconstienta, nu prudenta. Nu cumva esti cel care il infiera pe Ady77 ca a mers repede sa-si vada copilul grav bolnav inainte de intrarea in operatie? Te-ai stropsit la el ca de ce se grabea. Tu de ce te grabeai sa duci cotetul pe nametii aia incaltat cu opinci? Am vazut destui camionagii prudenti pe care vantul lateral i-a rasturnat peste parapetul dintre sensurile autostrazii. Observ ca stai bine cu morala, cam ca Huidu in cazul Pauneascai, ba chiar mai bine. Tu ii pui pe altii la punct si dupa ce faci tampenii, in timp ce Huidu a procedat exact invers. Da de unde ai dedus tu ca eu m-am grabit?? Reiese de undeva din enunt si eu nu mi-am dat seama?? Chiar am precizat ca am adaptat viteza la conditiile de drum fapt care m-a ajutat sa ajung OK acasa. Spre uimirea ta am mers cu o viteza f mica. De la Croitori la Pitesti sunt apx. 60 km. Cand am plecat de acolo ningea normal .. .incepuse sa ninga de vro ora. Pa drum insa ninsoarea s-a intetit si aveam de ales sa ma intorc 20 de km sau sa merg spre casa 40 km. Am ales evident a doua varianta. Si da .. stau bine cu morala: de cand am permis am luat doar o amenda de viteza (77 km/h pe un sector de drum drept ... in conditia in care eram la inceput si nu imi merge kilometrajul). De atunci insa am mers cu masina de asemenea maniera ca nu am mai luat nici macar un avertisment ... si merg zilnic cu masina ![]() O seara faina! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nea Dinita ala e mai nebun decat Huidu.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
Omul doar a deschis poarta catre negocieri. Acum ramine ca tata socru sa iasa in fata imbracat in costumul potrivit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai oricum incepuse de ieri toata lumea sa se antepronunte! Iar la tv toti aveau idei cum sa scape! Sa fii ultimul avocat scelerat si daca te uiti la tv gasesti variantele salvatoare!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Ionut.tanase, te-ai grabit sa plimbi cotetul pe vremea aia. Daca erai o persoana prudenta nu ai fi plecat cu cotetul in opinci pana nu s-ar fi curatat soselele. Stii ca pe viscol vantul are prostul obicei sa bata si din lateral chiar puternic? Nu e suficient sa mergi incet. Poti chiar sa stai pe loc si vantul lateral sa iti impinga opincile peste tirul care te depaseste sau in situatia norocoasa sa te dea jos de pe autostrada. Daca ti-a iesit o data o aventura din asta nu inseamna ca esti un sofer bun. Si lui Huidu i-au iesit pana acum depasirile idioate, doar ieri i-a dat cu virgula.
Nu mi-ai raspuns de ce te grabeai sa duci cotetul fix atunci! Probabil aveai o urgenta mai mare decat a lui Ady77. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Dar am mentionat ca am plecat spre Pitesti cand ningea putin . Ninsoarea s-a intetit pe drum si aveam de ales in a ma intoarce 20 de km sau a merge mai departe 40 km (pe autostrada). Urgenta nu era pentru ca nu m-am grabit. Tu vrei sa spui ca ai condus pe zapada doar cu cauciucuri de iarna? Ati uitat cam repede cum e sa fi sofer si posesor de Dacie.... Pana la legea asta cu caucioace de iarna cred ca nici 10% nu isi cumparau cauciucuri de iarna.
Deja divagam ... |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Honorius |
![]()
|
Spre surprinderea ta, desi legea nu ma obliga ma numaram printre cei 10%. Si pentru ca nu-mi asum riscuri idioate nu folosesc opinci nici vara.
Ti-e greu sa recunosti ca dai din clanta aiurea punandu-i la zid pe altii si glorificandu-ti propriile tampenii! |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
A mai aparut una. Curba nu are inclinatia corespunzatoare...
This post has been edited by Neagu Ionut: 17 Oct 2011, 21:21 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Sunt curios daca topicul asta il va depasi pe al lui Argon,concluzia cred ca am tras-o cu toti,oricum ai da-o e vinovat chiar daca a derapat sau a intrat in depasire
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
a aparut un martor, la subiectiv, pe antena 3! M-am cenzurat pe mine de ras! Si am aflat si nr. tel al lu' Ciocan, l-a zis in direct!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ciocan e favoritul meu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sii ii dam bipuri noaptea?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Parerea mea e ca varianta cu derapajul cade din start.c.jpg ( Size: 194.77k )
Number of downloads: 481
Asta nu e o curba in care sa derapeze o masina ca ML. Omul venea din deal, depasise probabil ceva masini si a zis ca mai are timp sa-l faca si pe ala din curba. N-a mai avut ca a venit mosul cu loganul rosu. Viteza avea in jur de 100 poate chiar peste la modul in care a rasturnat loganul. Poza cu ce se vede de unde venea Huidu. c3.jpg ( Size: 196.46k ) Number of downloads: 519 |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Honorius @ 17 Oct 2011, 21:21) Ionut.tanase, te-ai grabit sa plimbi cotetul pe vremea aia. Daca erai o persoana prudenta nu ai fi plecat cu cotetul in opinci pana nu s-ar fi curatat soselele. Stii ca pe viscol vantul are prostul obicei sa bata si din lateral chiar puternic? Nu e suficient sa mergi incet. Poti chiar sa stai pe loc si vantul lateral sa iti impinga opincile peste tirul care te depaseste sau in situatia norocoasa sa te dea jos de pe autostrada. Daca ti-a iesit o data o aventura din asta nu inseamna ca esti un sofer bun. Si lui Huidu i-au iesit pana acum depasirile idioate, doar ieri i-a dat cu virgula. Nu mi-ai raspuns de ce te grabeai sa duci cotetul fix atunci! Probabil aveai o urgenta mai mare decat a lui Ady77. lasa ca duminica am urcat eu pe serpentinele alea de la piriul rece cu gume de vara fara probleme si era un viscol.. defectii stiu nu stiu cit de mult te ajuta daca te bazezi ca ai gume de iarna , poate din cauza aia se pot produce multe vine tarzan si zice ca are gume de iarna si poate sa si zboare cu ele ca nu se intimpla nimic This post has been edited by bygy007: 17 Oct 2011, 21:24 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Lucian Diniță ala (un meltean semianalfabet) îsi traieste clipele de glorie
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
Semi zici? Eu as zice full.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Da, curba aia e foarte larga. Ti-o iau cu 130, daca vrei, fara sa ies pe contrasens.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 17 Oct 2011, 22:22) nu stiu cit de mult te ajuta daca te bazezi ca ai gume de iarna , poate din cauza aia se pot produce multe vine tarzan si zice ca are gume de iarna si poate sa si zboare cu ele ca nu se intimpla nimic Ai dreptate! Oamenii aia cu Loganul au ales sa mearga la Otopeni tocmai cu acel Logan pentru ca era incaltat cu anvelope de iarna noi. Si la ce le-a folosit? Serbanica fara frica a fost mai tare cu anevlope de vara. Dar de fapt tu cu cine te certi? Ii iei apararea lupului moralist tanase care piloteaza pe viscol dacii incaltate cu opinci si se lauda cat e de prudent in timp ce alti inconstienti merg spre spital sa-si vada fiul poate pentru ultima oara in viata (fiul). |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce vad eu in poza aia ma indoiesc ca iei cu 130, dar in fine. Mortul de la groapa nu se mai intoarce.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
G I M |
![]()
|
Am facut drumu asta de zeci de ori, curba nu e atat de stransa pe cat pare. Idiotul, din cate am inteles cunostea destul de bine drumul, ma indoiesc ca nu a stiut sa abordeze curba aia, cand el cu 10 ani in urma se lauda cu timpul scos pe tronsonul Predeal - Brasov.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:27 |