DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Locuri de munca in strainatate, ceva de folos

argon
post 21 Oct 2011, 13:27
Post #61

Mesaj semiautomat

Group: Members

Asta e neesential, ce-ar fi sa intru si eu pe un topic oarecare si sa (am impresia) ca fac misto de unul ce nu a postat pe acolo, asa..din amintiri.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kum
post 21 Oct 2011, 13:35
Post #62

Banat

Group: Banned
From: Galati

Ca sa ma esplic oleaca:
Argoane... Nu este nimeni tampit sa rada de cineva care n-are bani. Recte, nu e o rusine sa-ti cumperi cate ceva sehash. Io mi-am luat masina asta sehash. Si nu pentru ca nu am avut bani, ci pentru ca nu am fost dispus sa bag o caruta de bani intr-o masina. Daca nu-l convingeam pe Dan sa-mi vanda masina, pana la urma luam la rand dealerii, societatile de leasing, etc. pana mi-as fi gasit un sehash decent, dar tot sehash imi luam. Daca peste vreo 3-4 ani (cand anvelopele astea de iarna de le am acu' pe masina vor trebui schimbate) nu voi avea 400 de euro (sper sa nu fie cazul frustrat.gif) sa-mi iau altele, atunci imi voi lua unele sehash, dar nu-mi va fi rusine sa recunosc asta.
Insa (facand abstractie de faptul ca am avut Logan si ca am o parere foarte buna despre aceasta masina) daca as incepe sa fac misto de aia care-si cumpara un Logan nou, as fi cel mai mare ipocrit. Chiar daca Laguna e muult peste un Logan. La toate capitolele.
Cam asa e si cu ce zici tu despre anvelopele tale.

Ca un sfat: in postarile tale de-acum incolo, daca vrei ca lumea sa ia in serios macar 5%, e de preferat a se evita cuvinte gen sehash, germania, ca noi, batranel, etc. in special in combinatie cu cuvintele anvelopa/anvelope, janta/jante, si cam tot ce tine de masini.
E doar un sfat! wink.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Marty
post 21 Oct 2011, 15:21
Post #63

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(argon @ 21 Oct 2011, 11:29)
nu ma asteptam de la tine sa te bagi in mizerii de genul bussines cu gunoaiele altora aka gume de iarna sh uzate pentru cei ce au pierdut episodul.
*

Sincer, mi se cam rupe cariciu despre asteptarile tale vis-a-vis de mine! Despre vorba aia cu "gunoiul unuia = comoara altuia" banuiesc ca n-ai auzit. Da, vind gume "sh uzate" si tot ce mai pot si merge vindut, astfel incit sa-mi asigur un trai cit de cit decent, iar ceea ce fac eu nu se cheama furt sau milogeala. Faptul ca am si cumparator la lucrurile pe care le vind, dovedeste ca m-am orientat cum trebuie si, atita timp cit cumparatoru' vede marfa si e de acord sa marce banu', implicarea ta in cazul de fata e mai mult decit inutila, parafrazind un alt membru al forumului: "te-ai bagat si tu ca tanga-n pzda!"

Dar deh, ce nu face omul pentru bani in zilele nostre. 
*
Bai n-aude, ti se pare ca sug pla la coltu' strazii sau ca ma fot in cur? M-ai vazut pe mine furind din buzunare sau fortind pe cineva sa ia ceva de la mine? Si daca ar fi fost asa, cam cine plm te crezi tu sa-ti dau eu tie socoteala sau sa ma doara pe mine-n virfu' pantofului de parerile tale vis-a-vis de mine? Ia mai du-te-n plm cu jignirile tale d-aici, bai fibrolemnosule!

This post has been edited by Marty: 21 Oct 2011, 15:23

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ZTV
post 21 Oct 2011, 16:09
Post #64

fost membru activ pe Daciaclub

@pardon, mah...ce plm cauti in topicul meu ? Ce plm bagi nasul unde nu iti fierbe oala ? Ce te cenzurat pe tine grija @marty ce vinde ? Cand eram student si eram falit, eram f bucuros daca prindeam un cauciuc SH in stare acceptabila.
Ai bagat p_la in cotet SH submotorizat si te crezi D-zeu ?

--------------------
------- xxx xxx - xxx xxx
+
kato
post 21 Oct 2011, 16:16
Post #65

Membru autentic

From: barlad

@ztv. nu te supara dar cred ca exagerezi......sa te enervezi pentru pardon, tony-s, rodi, aflocis, si et e pierdere de vreme.....si apoi vorba lui markos, ar fi o plictiseala pe aici........ icon_mrgreen.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
daniM
post 21 Oct 2011, 17:15
Post #66

Membru autentic

From: Gugulania

QUOTE(Marty @ 21 Oct 2011, 16:21)
Bai n-aude, ti se pare ca sug pla la coltu' strazii sau ca ma fot in cur? M-ai vazut pe mine furind din buzunare sau fortind pe cineva sa ia ceva de la mine? Si daca ar fi fost asa, cam cine plm te crezi tu sa-ti dau eu tie socoteala sau sa ma doara pe mine-n virfu' pantofului de parerile tale vis-a-vis de mine? Ia mai du-te-n plm cu jignirile tale d-aici, bai fibrolemnosule!
*

Mi-a zis si mie acu' vreo doi ani ,ca de ce iau vaccin de fitze?(adica Infarix in loc de alea de stat) pentru copil.Parca i-as fi dat botox. Nu toata lumea vrea ce e mai bun pentru kinder?Oricum a fost prima oara cand am auzit de medicament de fitza.Asta e!Cainele moare de drum lung...

This post has been edited by daniM: 21 Oct 2011, 17:17

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
ady77
post 21 Oct 2011, 17:28
Post #67

راحتزیل یو

From: near Bacau

Marty, macar de ai fi funny cum erai odata, dar acelasi misto rasuflat pe un topic ce nu avea nici legatura cu mine e jalnic, doar nu ma asteptam de la tine sa te bagi in mizerii de genul bussines cu gunoaiele altora aka gume de iarna sh uzate pentru cei ce au pierdut episodul.  Dar deh, ce nu face omul pentru bani in zilele nostre.
*

QUOTE(argon @ 21 Oct 2011, 13:00)
Nu deloc, am avut si am gume de iarna noi, de vara am avut SH, dar mai bune si la jumate de pret fata de speculantii de pe acest forum.
*

Deci sa inteleg ca pana la urma te-a deranjat pretul? Sau concurenta?
Sa-nnebunesc daca in pagina ta de anunturi la bursa am vazut ceva gratuit, la toate ai cerut bani, dar deh, ce nu face omul pentru bani in zilele noastre.

This post has been edited by ady77: 21 Oct 2011, 17:39

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
ZTV
post 21 Oct 2011, 17:29
Post #68

fost membru activ pe Daciaclub

Nu mai trebuie sa bagam in seama. E un frustrat, care baga nasul in ce prinde. Eu cred ca a avut o copilarie grea, a fost molestat sau asa ceva.

--------------------
------- xxx xxx - xxx xxx
+
Markos
post 21 Oct 2011, 18:40
Post #69

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(argon @ 6 Sep 2011, 21:11)
2x Bridgestone B390 cu destul pe ele, fara pene sau probleme, pret 130 ron perechea.

Uaaaaa!!! rolleyes.gif

Ce slickuri splendide! Ideale pentru cuurseee!!! wub.gif

Si pretul e beton icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Markos: 21 Oct 2011, 18:40

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Merced
post 21 Oct 2011, 18:42
Post #70

No fear. No limit. No equal.

Mie mi-a dat moka o pereche de chinezesti cu carne mult mai multa pe ele. 04.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Markos
post 21 Oct 2011, 18:45
Post #71

fost programator

From: Scursurești Vale

Tenișii aia mov de la Voineasa?

This post has been edited by Markos: 21 Oct 2011, 18:46

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Merced
post 21 Oct 2011, 18:52
Post #72

No fear. No limit. No equal.

Nu ma, niste cauciuce cu profil in v.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Ake
post 21 Oct 2011, 19:12
Post #73

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Aici se inchide.

De mentionat ca se inchide nu atat din cauza cererii initiatorului cat din cauza excesului de anatomie comparata

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 17:47
Forum Renault