Autorizatie numeree provizorii
![]() ![]() ![]() |
Autorizatie numeree provizorii
snas2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- provizorii
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(snas2002 @ 7 Jun 2005, 17:15) Sal . Am si eu o problema. Am pierdut Asigurarea auto RCA si Autorizatia de numere provizorii si nu stiu ce sa fac!(aici cred ca e grav) ce ma sfatuiti ? merci RCA-ul nu-i pba, obtii sigur un duplicat de la firma de asigurari la autorizatie habar nu am, probabil ca-i ceva similar pierderii talonului, trebuie declarat la Politie, dat anununt in Monitorul Oficial, etc, etc |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Corect ce spui Tarzy, dar fii si tu atent si nu mai da reply dupa un post anterior.
No offence! |
--------------------
x
x
- x
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Incarci inutil serverul! Daca s-au intercalat alte mesaje poti reveni si edita acel post.
Scuze pentru off-topic. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Bianca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 25 April 05 ![]() |
Aceeasi problema am si eu ...am pierdut autorizatia numere provizorii ...ce fac cui ma adresez, cum pot sa circul fara ea?
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
- B 80 -xxx multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mergeti la Politie fratilor si intrebati .. ca nu va leaga pentru asta !
Bafta! P.S.: CUm D-zeu ati putut pierde autorizatia aia? ca e MARE ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bianca |
![]()
|
Se mai intampla, probabil c a a cazut din mapa cu acte fiind plastificata ...nu stiu , important e ca nu sunt in oras acum ( Bucuresti) sunt tocmai in Constanta ...cum o sa ajung eu de la Constanta la Bucuresti daca nu am autorizatia aia ...Masina mai e trecuta si pe numele altuia ..asta e problema ca proprietarul nu e aici
This post has been edited by Bianca: 10 Jul 2005, 12:50 |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Foarte nasoala situatia ..
Macar ai CI la tine ? Daca nu, spune cuiva din Bucuresti sa ti-o trimita. Mergi cu Ci la Politie si le ceri o hartie sa te poti intoarce la Bucuresti. Daca nu iti dau asa ceva, cu profunda dezamagire te anunt ca ai 2 sanse : A . te risti (caci masina circula perfect legal, dar nu ai actele la tine => amenda de cateva mil). B: cu platforma (tot cateva milioane). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bianca |
![]()
|
Cartea de Identitate a masinii e inca la Dealer ..masina nu are nici 10 zile ...adica la Meridian Vest ...am sunat dealerul e Duminica..nu a vrut nici macar sa-mi raspunda ..mi-a dat ton ocupat...e nasoala treaba ...ma risc !
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:14 |